A várva várt PIXIBOX videó

Még szeptember végén számoltam be Nektek arról, hogy egy forgatáson vettem részt Beával a PIXIBOX alapítójával (ITT elolvashatjátok a forgatásról a képes beszámolómat).
Nagy öröm ez nekem, hogy pont rám gondolt Bea, mert szeretem az ilyen újdonságokat, így nagyon szimpatikus nekem ez az egész szépségdoboz-filozófia, de szerintem ezt Ti is érzétekelhetitek itt a blogon, hiszen mindig nagyon lelkesen számoltam be Nektek az éppen aktuális dobozka tartalmáról. Most pedig végre megmutathatom Nektek a kész videót is, már nagyon vártam ezt, bízom benne, hogy tetszeni fog. Bár őszintén szólva eléggé izgultam annak ellenére, hogy nem ez az első videóm, de azért ez mégiscsak más volt, mint amikor otthon a nappaliban veszek fel vegy videót.
Bízom benne, hogy ezután a videó után azok is kedvet kapnak a PIXIBOX-hoz, akinek eddig még nem volt bátorsága megrendelni a dobozkát. A honlapjukon minden infót megtaláltok, de ha bármi nem világos, tőlem is kérdezhettek nyugdotan.
Érdemes mihamarabb regisztrálni a weboldalukon, mivel november 28. 11 órától lehet rendelni a következő PIXIBOX-ot, összesen 800 doboz lesz majd, de nem árt sietni, mivel az előző rendelésnél 1-2 óra alatt elfogytak a dobozok.
De addig is íme a videó :)!




You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. Már beírtam a guglinaptárba, hogy emlékeztessen, hogy vásárolnom kell :) Még sosem volt semmilyen szépségdobozom, de a Pixiboxra nagyon kíváncsi vagyok, remélem, nem maradok le róla.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írj majd mindenképpen, hogy sikerült-e becserkészni ;)!!!

      Törlés
    2. Siker, már alig várom, hogy a kezemben legyen :) A hisztiáradat a fb oldalukon viszont cseppet kiakasztott...

      Törlés
    3. Juhhhúúú, éljen-éljen. Hát, nem is minősíteném azokat, akik ott fröcsögtek... sokak úgy csináltak mintha az életünk múlt volna ezen az egészen... szerintem a körülményekhez mérten remekül megoldották a PIXIBOX-osok a dolgot, le a kalappal előttük, reméljük többször nem kerülnek ilyen kellemetlen helyzetben,

      Törlés
  2. A másik lány nagyon izgult a videóban, szerintem Te oldottabb voltál... :)
    Egyébként nekem is nagyon megjött a Pixiboxhoz a kedvem, pedig eddig nem igazán érdekelt. Ráadásul szerintem a karácsonyi kiadás biztosan szuper lesz. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy én is nagyon izgultam, csak nekem könnyebb volt abból a szempontból, hogymár többször csináltam videót, Beának pedig ez volt az első ilyen alkalom, de szerintem ő is nagyon ügyes volt :)! Örülök, hogy megjött hozzá a kedved, tuti, hogy nagyon jó lesz a karácsonyi dobozka, alig várom :)!!!!

      Törlés
  3. lemaradtam róla... ): tiszta rossz, hogy a pixibox oldala nem mobilbarát - legalábbis az enyémmel nem tudtam leadni a rendelést. és mire géphez tudtam ülni, elfogyott... ): ):

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem maradtál le, leállt a szerver, ezért új időpont lesz majd!

      Törlés
    2. Bizony, sajnos vagy szerencsére senki nem tudott rendelni, így pénteken 11-től lehet majd, szóval hajrá :)!!!

      Törlés
    3. Sikerült leadni a rendelést - illetve remélem még időben, most láttam az e-mailt, hogy e-mailben lehet, mert szegényeknek teljesen meghalt a szerver. ): (: Jaj de izgatott vagyok! (:

      Törlés
    4. Igen, csúnyán kibabrált velük a szerver, de szerintem a lehetőségekhez képest remekül megoldották a dolgot :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe