Hétkezdő inspirációs képek #43


November utolsó hete van, a mai nappal úgy tűnik hivatalosan beköszöntött a tél is, merthogy nagyon-nagyon hideg van odakint, és még a hó is szállingózik. Ilyenkor persze semmi kedvem kimozdulni, legszívesebben ülnék egy plédbe burkolózva a kanapén, és teát kortyolgatva filmeket néznék, meg női magazinokat olvasgatnék.
De mivel ezt sajnos nem tehetem meg, így inkább összeállítottam egy újabb válogatást a Pinterestről, hogy legalább ennyivel is kellemesebben induljon a hét. Ezúttal nincs különösebb koncepció, csak bedobáltam mindent, ami tetszik-  remélem Nektek is fog.
Kellemes inspirálódást.





Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de így karácsony előtt mindig rájövök, hogy mennyire tetszenek a flitteres holmik. Az év többi hónapjában kb. feléjük se szagolok, de így november-decemberben totálisan odavagyok értük, úgyhogy mutatok is pár kedvenc darabot.
 

Két cuki frizura: kislányos, ártatlan copf szalaggal, és egy jó kis messy bun, amit még mindig nem tudok megcsinálni, de valószínűleg a mostani hajhosszommal egy ideig esélytelen is.

Szerintem soha nem leszek képes arra, hogy szabad kézzel ilyen cuki hópehely mintás körmöt fessek magamnak, pedig nagyon tetszik. A második már inkább megvalósíthatóbbnak tűnik számomra. Az a butter LONDON lakk meg szimplán gyönyörű.

Micsoda gyönyörűséges ékszerek... Jó lehet, hogy a türkizes inkább nyári feeling, de ha most "megdobna" vele valaki, biztosan nem ellenkeznék. És a jégvirágos fülbevalót is imádom, azt hiszem újra hordhatnék alkalmanként egy-egy izgalmasabb fülbevalót.
 

Imádom a sálakat, nem tagadom, és kockás sálam még egyáltalán nincsen, de ez itt nagyon tetszik, szívesen felvenném a kollekciómba. Meg a szürke kötöttet is.

Annyira sok képen láttam már ilyen angyalszárnyas pulcsit, és lehet, hogy tök uncsi, de nekem baromira tetszik. A mentaszín meg nemcsak tavasszal és nyáron hódít, télen is tökjól mutat pl. egy kötött pulcsi formájában.

Ebben most minden valószínűség szerint szétfagynék, de annyira szép színe van, hogy nem hagyhattam ki.

Ennél a bokacsizmánál szintén a szín az, ami nagyon bejön. Na jó, meg a fazonja. Na jó, kéne. Ez is!

És a végére ez, csak hogy el ne felejtsük, hogy itt a tél...
(Képek forrása: http://www.pinterest.com/alexandratvsb/boards/)



Nektek hogy indult ez a hét, hogy viselitek a hirtelen jött hideget?





Szandra




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

13 megjegyzés

  1. Megint csodás képeket hoztál! :) Az angyalszárnyas pulcsi és a Butter lakk az abszolút kedvencem. :) Tetszik, hogy most a flitteres-csillámos holmikat vetted alapul, szerintem nagyon sikkes őket, hétköznap is viselni. :) Szép Hetet Neked! :)

    http://moonangelstories.blogspot.hu/2013/11/weekly-inspiration_25.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az angyalszárnyas pulcsi nálam is top :)! Amúgy valóban most elég sok ilyen flitteres holmi belekerült, valahogy ilyenkor jönnek ezek elő nálam :).

      Törlés
  2. Hmmm, az a flitteres könyökfoltos pulcsi, az angyalszárnyas felső csodaszép, a kockás sál pedig szintén szerelem. Sál imádatban szenvedek... :) Hasonló lakkom van, mint a butter Londos-os, ebben a zord időben a kis csillogás feldobja kicsiny lelkem :)
    Az eheti képekre én 5, azaz öt pontot adok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj nagyon szépen köszönöm :)! Amúgy most valahogy nekem is különösen tetszik az eheti összeállításom, mármint nem akarom fényezni magam, de jó lett most a felhozatal :).

      Törlés
  3. Az angyalszárnyas pulcsi és a bokacsizma kell!!! :) , találtam is a Tamarisban egy hasonló csizmát, de egy hasonló pulcsit is fel kell vhol kutatnom. :)

    VálaszTörlés
  4. Mennyi gyönyörű kép. :D És az a szárnyas felső mesés. *.* És persze a sálak... szívem szerelemei. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látom ez a szárnyas felső mindenkinek nagyon tetszik, mondjuk nem csoda :)!

      Törlés
  5. A flittereket örökké szeretni fogom, akkor is, ha nem lesznek divatban :-) De tény és való, ünnepekkor az igazi! A hópelyhes körmök gyönyörűek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az, csak kár hogy nekem nincs ehhez se kézügyességem, se türelmem, hogy megcsináljam... :(

      Törlés
  6. Én az angyalszárnyas pulcsit még nem láttam sehol, de nekem is nagyon tetszik! Nem tudod, hol lehet ilyet venni?
    (de a flitteres könyök rész is baromi jó, biztos DIY módon is meg lehetne csinálni, ha valakinek van rá ideje/affinitása!)
    Az utolsó kép meg tökély, bár tök értelmetlen, hogy nagy kötött minden, és a combján meg semmi, de igazából én is pont ugyanilyen értelmetlen dolgokat csinálok néha:D Szeretek ilyen őrültségekben nyomulni otthon, családban marad :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valami dán vagy nem is tudom milyen oldalon láttam, facebookon is belinkelte valaki a kép alá, de sold out volt :(

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe