Európa a körmeimen

Viszonylag ritkán láthattok körmös posztokat itt a blogon, és hát ez nem véletlen, mert nem vagyok egy nagy körömzsonglőr... Amíg mások egész virágoskertet a körmükre tudnak pingálni, addig én örülök, ha nem kenem a fél üveg körömlakkot a körmöm mellé és képes vagyok egy tisztességes accent nailt normálisan kivitelezni... Na jó, azért a facebookra és instagramra szoktam körmös képeket posztolni, ha valami jobban sikerült, de az OPI Euro centrale kollekciója annyira megihletett, hogy úgy gondoltam, megér egy egész bejegyzést.
Ha kíváncsiak vagytok rá, mit alkottam a képen látható lakkok segítségével, akkor olvassatok tovább!





Az előző szerzeményes posztban olvashattátok, hogy névnapomra megkaptam az OPI Euro centrale négy lakkból álló minikollekcióját, és ugyanebből a kollekcióból a teljes méretű Polka.Com csillámos fedőlakkot. A szettnek azért örültem nagyon, mert benne van a kollekció szerintem két legszebb lakkja, amiknek a színét hát természetesen mi más, mint Magyarország ihlette (büszke fej :D). Úgyhogy alapszínnek a You Are Such a BudaPest nevű világos, pasztell kékes-lilás árnyalatot választottam, amit két rétegben vittem fel a körmeimre. Sajnos egyébként egy picit csíkozódik, de azért nem vészes. Így utólag azt mondom, hogy talán jobb lett volna még egy harmadik réteg is, de picit féltem, hogy amilyen "ügyes" vagyok, a harmadik réteg már nagy becsíkozódna. Nekem így két rétegben is tetszik, bár a mai változó fényviszonyok miatt a kép nem adja vissza ennek a lilás árnyalatnak az igazi szépségét.
De hogy ne legyen ennyire uncsi- bár szerintem ez a szín már önmagában is nagyon szép-, a gyűrűsujjamon a körmöm alsó felét a Polka.Com csillámos fedőlakkal díszítettem, amiben nagyobb pink, türkiz, lila, valamint apró lila csillámok vannak. Váhhh, totál felhergelt ez a lakk, annyira tetszik, a legegyszerűbb alapszínt is feldobja.
Elcsépelt vagy nem, én imádom a gyűrűsujjam körmét hangsúlyozni, nomeg az sem mellékes, hogy ezt még én is meg tudom csinálni :D.
A műveletet pedig a Rimmel Pro Super Wear Ultra Shine Top Coat fedőlakkjával zártam.
És íme, így néz ki a végeredmény:
Na jó, én szóltam hogy nem vagyok egy Picasso, de nekem nagyon tetszik, egyszerű és nagyszerű: egy kellemes tavaszi szín egy kis extrával megspékelve :).

Mivel többen kérdeztétek: az Euro centrale négy lakkból álló minikollekció 3990 Ft-ért, a teljes méretű lakk pedig 2990 Ft-ért kapható a Douglasban, de ha jól sejtem a Müllerben is hasonló áron lehet.


Hogy tetszik?

Szandra



Follow on Bloglovin

You Might Also Like

28 megjegyzés

  1. Nagyon szép, de még egy réteg elkélt volna az alaplakkból, kicsit áttetszik a körmöd. Vagy csak a fényviszonok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát sajnos a fényviszonyok is... miközben fotóztam hol előjött a nap, hol elment, úgyhogy elég nehéz volt elkapni :D.
      Amúgy gondolkodtam én is, hogy akár mehetett volna még egy réteg alaplakk, de végül nem tettem fel.

      Törlés
  2. Nagyon szép ez a szín, a Polka.com pedig nekem is nagy barátom. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látom kisebb rajongótábora van a Polkának :D!!! Nem véletlen :)!

      Törlés
  3. pont most vettem a polkàt .imàdom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahh, én is, szerelem volt első látásra, és szerintem ez egy hosszú gyümölcsöző kapcsolat lesz :D!!!!

      Törlés
  4. A lila még elbírt volna egy réteget, ebből a színből sajnos 3 réteg kell ahhoz hogy szép legyen. Egyébként nekem nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. De gyönyörű az az opi lakk:O


    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép. És ez a csillámos csoda...Úgy érzem nagyon érik már egy OPI lakk vásárlás :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szeretem ebből a kollekcióból ezt a színt, nekem is megdobogtatta a szívem, hogy a mi kicsiny országunk adta az ihletet :)
    A Can't find my Czechbook viszont nagy valószínűséggel bubis lesz a felkenéskor, számolj be róla mindenképp hogy ezzel a színnel Neked hogyan sikerült a lakkozás!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A négy lakk közül, ami a szettben volt, amúgy az tetszik a legkevésbé, szóval szerintem annak a kipróbálása fog a legtovább váratni magára, de mindenképpen beszámolok majd róla.

      Törlés
  8. Nagyon szép színek, ezt a 'technikát' én is elfogom készíteni, szerintem marha jól néz ki. :))

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű a csillámos lakk :)
    Tényleg szebb lett volna még 1 réteggel, na de nem akarok másokat ismételni, nekem így is nagyon tetszik :) Szívesen látnék még több körmös posztot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, igyekszem :)! Amúgy sajnos már fentebb is írtam, de a fényviszonyok sem voltak a legjobbak fotózáskor, élőben sokkal szebben látszik a színe még így két rétegben is, de legközelebb szerintem azért megpróbálkozom egy 3. réteggel is, bár félek, hogy akkor amilyen "ügyes" vagyok, becsíkozódna.

      Törlés
  10. Imádom ezt a lilát, kár h a legtöbb világos színhez hasonlóan ez sem fed jól. :( Olyan szép, és olyan cuki neve van! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a szokásos probléma...
      A neve meg, hát igen :)!!!

      Törlés
  11. Nagyonnnnnnnnnnnnnn tetszik!! :) Olyan szép búzakék! :)

    Én szintén béna vagyok lakkozásban, eddig csak a Bourjois ecsetével tudtam a béna bal kezemmel a jobbat kipingálni...:(
    De nagyon tetszenek az OPI-ik, egyébként sajnos a Müllerben, legalábbis itt Debrecenben csak kb. 6 szín van belőlük. :(

    Artdeco körömlakkokat már próbáltad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Artdecohoz még nem volt szerencsém :(.
      Amúgy igazából csak ezzel a pasztell színekkel vagyok valahogy béna, mert ezek könnyen csíkozódnak, szóval tudni kell bánni velük :).

      Törlés
  12. nagyon szépek! mennyire voltak tartósak?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kell azért hozzájuk egy jó fedőlakk, azzal nekem kb. 5 napig simán bírták :)! anélkül azért szerintem gyengébben muzsikálnának.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe