Szivárvány tag - VIDEÓ

Ebben a videóban a szivárvány taget fogom megcsinálni, aminek az a lényege, hogy adott kilenc szín- a szivárvány színei, és mindegyikhez hozzárendelek egy-egy smink- vagy szépségápolási terméket, és mondok róla pár szót, egy röpke kis véleményt.
A színek: piros, narancssárga, citromsárga, zöld, kék, indigó (liláskék), lila, pink, többszínű

Ha kíváncsi vagy, hogy melyik színhez milyen terméket választottam, akkor kattints tovább!

You Might Also Like

6 megjegyzés

 1. Nekem nagyon tetszett a videó, olyan kis 'aranyosan' beszélsz vagy a hangod miatt van nem tudom, de nagyon megnyugtató. :D Visszatérve a szakmai részre szerintem sok fontos dolgot elmondtál, egyátalán nem gond hogy hosszúra sikerült a videó, hiszen így fért bele minden fontos infó. :) Pár dolgot felírtam a listámra, úgyhogy köszönöm!!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó, örülök, hogy tetszik és tudtam hasznos infókkal szolgálni :)! Picit talán lehetett volna rövidebb, de sokkal nem, mert tényleg akartam azért pár mondatot mondani mindegyikről, hogy ne csak annyi legyen, hogy megmutattam és kész.

   Törlés
 2. Szia !! :)) Láttam hogy te is Pixibox "fan " vagy :)) Én most rendeltem meg az első Pixiboxomat ! :) Deh egy párja napja láttam reklámozni a SZÉPSÉGBOXOT mi a véleményed róla ??? :))
  http://www.szepsegbolt.hu/akciok/szepsegboxom_2013_majus

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hű wow, ezzel már korábban mintha találkoztam volna, mármint egy korábbi kiadással, szerintem jópofa dolog ez is, szerintem valamikor majd benevezek rá :)!

   Törlés
 3. Nagyon tetszett, hogy nem csak smink termékeket rendeltél a színekhez, hanem krémeket is :) Szeretem az ilyen tag videóidat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. örülök, hogy tetszett :)!!!! Igen próbáltam azért változatosan összeválogatni a termékeket, hogy ne csak sminkek legyenek :)!

   Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe