Első benyomások- Sigma termékek

Eredetileg nem akartam ma posztot írni a Sigma csomagocskámról, csak miután már használtam őket, akkor írtam volna egy részletes tesztet,  de a kis kényszerszünetem miatt ez nem tudom mikor történne meg... Illetve annyira izgatott lettem, amikor kipróbáltam őket, hogy úgy gondoltam, mindenképpen megosztom veletek az első benyomásaimat ezekkel a termékekkel kapcsolatban.
Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor kattintsatok tovább!




Nem azért lesz ez első benyomás poszt, mert ezek lennének életem első Sigma termékei, hiszen már jónéhány ecsettel rendelkezem, amikről olvashattatok ITT, ITT és ITT is. Sokkal inkább azért neveztem ezt "első benyomás" posztnak, hiszen még nem használtam ezeket a termékeket, nem tudom mennyire tartósak, és hogyan viselkednek hordás közben, hanem most tényleg azokat a gondolatokat osztom meg Veletek, amik a fejemben jártak, amikor kézbe vettem, kinyitottam, kipróbáltam ezeket a termékeket.
A termékeket egyébként ajándékba kaptam a Sigmától mégpedig azért, mert részt vettem egy angol nyelvű felmérésben, amiben a magyar nők szépségápolási szokásairól tettek fel kérdéseket.


Sigma mono szemhéjpúder - Notre Dame
Soha egyetlen sminktermékem nem volt még a Sigmától, de mivel az ecseteiket nagyon szeretem, így nagyon vártam már, hogy kipróbálhassam a szemre való termékeiket is, hiszen gyönyörű palettáik és szemhéjpúdereik vannak, meg egyéb nyalánkságok.
Ez a szemhéjpúder először akkor nyűgözött le, amikor kivettem a csomagolásból és felnyitottam a tetejét: már ott beleszerettem a színébe. De amikor belenyúltam... az a textúra...mmm... annyira bársonyos és selymes, már-már krémes (ami elég furán hangzik egy szemhéjpúder esetében :D), alig porol, és nagyon pigmentált. Nagyon emlékeztet a textúrája a L'oréal Color Infallible szemhéjpúderekére.
A Notre Dame nevű árnyalat nagyon különleges, úgyis mondhatnám, hogy nagyon összetett szín, éppen ezért nehéz is szavakkal körülírni, de leegyszerűsítve talán azt mondanám, hogy egy aranyfényű- levendulalilás árnyalat. De talán a swatchok többet mondanak:
Itt a képeken az aranyfény sajnos annyira nem jön át, pedig higgyétek el nekem, hogy gyönyörű, ahogy megcsillan rajta a nap. Alig várom, hogy sminkeket készítsek majd vele.
A Sigma mono szemhéjpúderei egyébként 37 (!) különböző árnyalatban kaphatók 11$-os áron, úgyhogy érdemes körbenézni a weboldalukon.

Sigma krémes szemhéjalap - Persuade
Szeretem a krémes szemhéjalapokat, akár önmagukban is, vagy alapként is. Szerintem nagyon hasznos és praktikus találmány ez, hiszen tartóssá teszi a sminket, kiemeli a színeket, de akár önmagukban is használhatók.
A Sigma szemhéjalapjának alapvetően tetszik a csomagolása, csak egy picit indokolatlanul "ormótlannak" gondolom, mert ahogy a felfordított képen is látható, ott közepén van a termék egy kis részen, és körülötte meg az a rengeteg kihasználatlan üvegfelület, de ez legyen a legnagyobb bajom, nem...  :)?!
Azt viszont nagyon jó ötletnek tartom, hogy a fekete kupak alatt még ott lapul egy kis fehér gumi "védősapka" is, ami remélhetőleg segít abban, hogy ne száradjon be hamar a termék. A Persuade tulajdonképpen egy matt bőrszínű árnyalat, mindenféle csillogás, meg egyéb fakszni nélkül, így tökéletes arra, hogy elfedje a kis hajszálereket a szemhéjon, és egységes színű alapot adjon a rákerülő szemfesték(ek)nek.
Állagra egészen krémes, az Artdeco szemhéjalapnál sűrűbb, így nagyobb a fedése is. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz-e annyira tartós, mint az Artdeco, de így első ránézésre tetszik.
A Sigma szemhéjalapok kilenc különböző árnyalatban kaphatók, áruk 13$.

Sigma ecset - E25 satírozóecset
Na ez az ecset viszont már nem újdonság számomra, mivel van már belőle kettő: egy ugyanilyen kisebb méretű, meg egy normál méretű, de őszintén szólva ezt a kisebbet jobban szeretem.
Ez az ecset egyszerűen tökéletes, ez az egyik kedvenc, ha nem "A" kedvenc Sigma ecsetem: használható arra, hogy felvigyél vele szemhéjpúdert a szemhéjadra, tovább satírozásra, valamint tökéletesen árnyalható vele a mélyítővonal... ajjj, imádom, de tényleg. Nagyon-nagyon puha, jó a formája, tényleg nem tudok rá rosszat mondani, dehát szerintem az éppen elég, hogy nekem három is van belőle, szerintem ez mindent elárul... :)
A normál méretű E25-ös ecset ára 10$, de tudomásom szerint kapható szettben is más ecsetekkel, úgy azért jobban megéri.

Ezek voltak az én első benyomásaim, alig várom, hogy használhassam a szemhéjpúdert és a szemhéjalapot, biztos, hogy fogtok még találkozni velük videóban, és más bejegyzésekben.
Óóó, és hogy el ne felejtsem: ha esetleg kedvet kaptatok volna a Sigma termékekhez, akkor mindenképpen nézzetek fel a weboldalukra, ugyanis ha májusban rendeltek tőlük, és a rendelés végén a Coupon code részbe beírjátok az alábbi kódot: RSR2013, akkor 10% kedvezményt kaptok.
És az sem mellékes, hogy 30$ feletti rendeléshez ajándék is jár, ez általában valamilyen kisméretű ecset szokott lenni.
Nagyon megbízhatók, bátran ajánlom őket Nektek mind a termékek, mind a rendelés menete szempontjából, mindig rendben megérkezett tőlük a csomagom max.10 munkanap alatt.


Remélem tetszett ez a poszt, bár ahhoz képest, hogy első benyomások, elég hosszú lett :D!
Szeretnétek, hogy máskor is legyen ilyen bejegyzés?


Szandra


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Az E25-öt én is nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokan mondják amúgy rá, hogy a MAC 217-es ecset "hasonmása", azt is nagyon sokan szeretik, én azt még nem használtam, de biztos, hogy ez is van ugyanolyan jó :).

      Törlés
  2. Gyakorlatilag a Sigma összes ecsete a MAC hasonmása, de legalább jó és olcsóbb. Egyébként a Coastal Scents Pro Blending Fluff nevű darabja szintén és az is nagyon jó.

    VálaszTörlés
  3. A sigmás dolgokat azokat amerikai oldalról rendeled?

    VálaszTörlés
  4. A szállítási díj mennyi ha a Sigma oldaláról rendelek? Előre kell fizetni (gondolom az utánvétes dolog nem működik)? Én a Mr. Bunny travel kit-et néztem ki. :)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem nincs ilyen, hogy hasonmás meg nem hasonmás, hanem ugyan azt a funkciót tölti be sok márkának az ecsete. Nem tudnak más formát csinálni, ha egyszer azzal a formával működik :-) Itt a szálak minőségén és általában a minőségben vannak különbségek. Vannak jó MAC ecsetek is, de a Sigmanak szinte minden ecsete nagyon jó. A CS-ből én a 250-es és a detail minit használom (nagyon szuperek). De kifogtam már jó ecsetet drogériában is anno 5 éve (mondjuk azóta se :-)

    Az travel Sigma satírozó nekem is megvan és valami álom puha.

    Nekem a Sculpt primer van meg és imádom. Egyszer kaptam egy mint kiszerelésű UD primert (bár az testszínű volt), de ez a Sigma primer is ugyan úgy teljesített. Valszeg én is beruházok egy testszínűre is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy hasonmás, de pl. satírozóecsetből is létezik több féle-formájú, és a MAC-esek a MAC 217-et istenítik nagyon, és hát a Sigma E25, meg a CS egyik satírozóecsete szinte egy az egyben ugyanaz, a fej mérete, formája, színe is, minden, csak sokkal olcsóbb :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe