Nyereményjáték április 30-ig! (LEZÁRVA!!)

Drága nézőim és olvasóim :)! Szeretnék köszönetet mondani Nektek, hogy ennyien követtek, olvastok, néztek, kommenteltek.
Ezt a sok pozitív visszajelzést egy újabb nyereményjátékkal szeretném meghálálni! Ez most egy Youtube-os nyereményjáték, de bárki részt vehet a játékban, aki a részvételi feltételeket teljesíti :)!
A nyereményjáték videójáért és a részletekért kattintsatok IDE!

You Might Also Like

13 megjegyzés

  1. Köszi szépen a lehetőséget :) itt is írom, hogy nagyon szép a lakkod és a rúzsod is :)

    VálaszTörlés
  2. koszi szèpen a lehetosèget. szerintem ez nagyon rendes toled,hogy olyan is jelentkezhet aki nem èl magyarban :)

    VálaszTörlés
  3. Az ilyen "apróságok" annyira fel tudják dobni a napot! Kedves Tőled ez a lehetőség! Biztos nagyon boldog lesz, bárki is nyeri majd! :)

    VálaszTörlés
  4. Eszméletlen gyönyörű ez a körömlakk és a rúzs is nagyon tetszik. Nagyon jó az ízlésed, egyébként nem rég próbáltam ki a Maybelline Rocket Volum Express szempillaspirált mert nálad láttam, és nagyon jó kis termék úgyhogy köszönettel tartozom érte. :)
    Köszi a lehetőséget és csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jujj a Rocket Volum spirál tényleg nagyon jó, egy korábbi játékomon az volt az egyik nyeremény, de most nem akartam ugyanazt a spirált...
      De örülök, hogy Neked is bejött, én is nagyon szeretem!!!

      Törlés
    2. Az egyik legjobb amit valaha is próbáltam! :)

      Törlés
  5. Nem tudok a videó alatt közzétenni :( remélem nem csúsztam még le és jó lesz, ha iderakom a dolgokat:

    E-mail: klauc@freemail.hu
    Facebook: Nagy Klaudia
    Blogon követlek: klauc
    Youtube-on pedig klauc7 néven követlek és tetszikeltem is a videót! Remélem így is elfogadod és akkor köszönöm a lehetőséget! Szuper a blogod! :)

    VálaszTörlés
  6. Volt mát sorsolás? Olyan izgatott vagyok.. az elsők között néztem meg ezt a videódat és azóta kb ezen izgulok, hogy hátha az enyémek lehetnek ezek a szupi dolgok amelyek nagy része egyébként már vagy 1 éve a kívánságlistámon vannak, de sajnos nem lettek az enyémek azóta sem :( :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most este tettem közzé a facebookon a nyertest: Pajer Anna Zsófia. Sajnálom, hogy nem nyertél :(, de lesz még majd nyereményjáték :)! Szép estét!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe