Permetezzünk! - The Body Shop E-vitaminos arcpermet teszt

Szerintem lenyeltem valami humorbonbont, mert mostanában annyira vicces, vagy viccesnek tűnő címeket adok a posztoknak, hogy csak na :)! De az tény és való, hogy ebben a posztban a The Body Shop E-vitaminos arcpermetről lesz szó, aminek egyszerűen muszáj vagyok egy egész posztot szentelni, mert egyszerűen annyira megszerettem kerek 6 nap alatt, hogy most már nem is akarok létezni nélküle.
Ha kíváncsiak vagytok miért, akkor olvassatok tovább!




Pár napja elkezdtem nézni különböző sminkfixáló sprayket, aztán végül a The Body Shop honlapján kötöttem ki ennél terméknél. Mivel azt írták, hogy sminkfixálóként is lehet használni, így a Glamour-napi vásárlások közepette beszereztem ezt is.

Szóval adott ez a rózsavizes arcpermet, ami egyrészt tökéletes arra, hogy napközben picit felfrissítsd a megfáradt bőrödet, de ez azért ennél jóval több.
Talán Nektek is megvan az az érzés, amikor befejeztétek a sminkelést, fent van az alapozó, a púder, pirosító, netán még bronzosító és highlighter is, belenéztek a tükörbe, és valahogy olyan nagyon matt az egész arc, kicsit olyan poros-púderes hatású az egész, és talán kicsit élettelen is... És most itt nem arra gondolok, hogy valaki indokolatlan mennyiségű púdert használ, és amiatt lett ilyen, hanem mindenből normál mennyiség, de valahogy a végén mégis kicsit olyan "mű" hatású az egész.

A sminkelés végén - de még a szempillaspirálozás előtt- fogom ezt a sprayt, két spriccentés az arcomra, és valahogy mintha visszapumpálná volna az életet a bőrömbe. Nincs az a mű, púderes, lemattított összkép, sokkal egészségesebb és ragyogóbb a végeredmény, ahol esetleg picit szárazabb a bőröm, ott meg aztán különösen jó ez a kis plusz "nedvesség" a sminkelés végén. Hát én komolyan mondom, hogy odáig vagyok tőle... és az a finom rózsás illat... és valóban, ahogy a terméken is szerepel, fixálja is a sminket - bár azért a T-vonalam továbbra is átfényesedik pár óra után, de ezt már megszoktam, nem újdonság, majd szólok, ha már nem így van :D.
Egyébként 100ml-es, szóval nem olyan nagy, így táskába is simán be lehet dobni, ha esetleg majd a nagy melegben ezzel szeretnétek felfrissíteni az arcbőrt :)!

Szóval az van, hogy imádom ezt a kis sprayt, viszont most amikor felmentem a The Body Shop honlapjára, nem találtam sehol, úgyhogy most teljesen beparáztam, hogy ennyi lett volna a mi kis románcunk... egyflakonos kaland... ?! Ezt elhasználom és vége? Azt hiszem ennek a kérdésnek utána kell járnom sürgősen, mert ennek így nem lehet vége...
Bréking: megtaláltam a honlapon, huhhh... én voltam béna ITT láthatjátok :D!

Ti használtok sminkfixáló sprayt, vagy valamilyen arcpermetet?


Szandra


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Ha megtudod, létezik-e még, kérlek, írd meg majd, mert most felkeltette az érdeklődésemet :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na én voltam béna, megtaláltam most a honlapon, frissítettem a posztot, az alján ott van a link :)!

      Törlés
    2. Hű, nagyon köszi! A többit is megnéztem, szerintem a C vitaminos lesz majd az áldozat :-)

      Törlés
  2. Egyflakonos kaland..xd ez jò..:D

    VálaszTörlés
  3. Még a télen megvettem az e vitamonos szemörnyékápoló és nappali krémem mellett ezt is, de gondoltam, h vele megvárom a jó idő beköszöntését. De picit elfeledkeztem róla, ill. az Avéne termál spraym vettem szokás szerint elő, de most hogy eszembe juttattad, beaktiválom és kíváncsian várom, én mennyire fogom szeretni! (a krémek isteniek, nekem nagyon bejött ez az e vitaminos család, annak ellenére, h inkább kevert bőröm van, mégse lett zsírosabb tőle a bőröm, csudijó!)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe