F&F - a hónap vengégbloggere

Tegnap már többen láthattátok a facebookon, hogy abban a megtiszteltetésben volt/van részem, hogy az F&F blogon én lettem a hónap vendégbloggere áprilisban. Tudjátok rólam, hogy mennyire nagy rajongója vagyok a márkának, úgyhogy nagyon-nagyon örülök ennek a lehetőségnek.
Arra gondoltam, megosztom itt is azt a kis "interjút", amit készítettek velem.
Olvassátok nagy szeretettel :)!






A poszt egyébként az F&F blogon ITT olvasható!


F&F: Mikor kezdtél el blogolni és mi volt a motiváció?
U-V. A.: Évekkel ezelőtt már volt egy nem túl hosszú életű, divattal foglalkozó blogom, de akkor motiváció és lelkesedés hiányában pár hónap után feladtam a dolgot. 2011 végén éreztem azt, hogy szeretném valamilyen formában folytatni a blogolást- akkoriban elég sok divat- és beautyblogot olvastam - és 2012. januárjában indítottam el a The very style blogot. Először egyfajta hobbiként tekintettem rá, tulajdonképpen magamnak írogattam, de amikor láttam, hogy egyre többen olvassák, és érdeklődnek a blogom iránt, akkor nagyon fellelkesedtem, és elkezdtem sokkal több energiát fordítani rá.

F&F: Milyen a divathoz való viszonyod?
U-V. A.: Gondolom nem lesz túl meglepő a válaszom, de imádom. Nagyon szeretek vásárolni, viszont érdekes, hogy én leginkább magányosan szoktam, mégpedig azért, mert ez nálam elég hosszadalmas dolog: ha valamit felpróbálok, akkor átgondolom, hogy az adott ruhadarab mennyire illeszthető be a ruhatáramba, mennyire kombinálható más dolgokkal, úgyhogy ilyen szempontból nem vagyok egyszerű eset. Egy-egy újabb divathóbortot én is szívesen követek, ha magamévá tudom tenni, de alapvetően jobban szeretem az időtálló ruhadarabokat, amiket évek múlva is gond nélkül felvehetek, és nem fogom azt érezni, hogy divatja múlt. Ezen kívül szeretem a basic darabokat, amiket egy-egy vagány kiegészítővel remekül fel lehet dobni. Apropó kiegészítők: imádom őket, főleg a karkötőket, statement nyakláncokat, és sálakat/kendőket.

F&F: Mik azok a jegyek, amik egyedivé teszik a blogodat? Hogyan találtál rá a saját hangodra?
U-V. A.: Már az elején tudatosan kitűztem magam elé, hogy elérhető árú ruhákat és sminktermékeket mutatok be. Szerintem a divat, a stílus nem pénz kérdése, és tulajdonképpen ezt szeretném szemléltetni a blogomon. Emellett rendkívül fontosak számomra az olvasói visszajelzések és kérések, hiszen időről időre vannak olyan posztok is a blogon, amit olvasók kértek tőlem, vagy ők adták az adott témához az inspirációt. Nem akarok egy "elérhetetlen" blogger lenni, próbálok közvetlen lenni, éppen ezért minden egyes kommentre reagálok- legyen az bármelyik csatornámon. Emiatt sokan picit már úgy tekintenek rám, mint a barátnőjükre, és ha valamiben bizonytalanok, vagy tanácsra van szükségük, akkor írnak nekem és kikérik a véleményemet, ez nagyon jó érzés.

F&F: Mi az eddigi legnagyobb sikered bloggerként?
U-V. A.: Minden egyes újabb követőt, olvasót, hozzászólást sikerként élek meg, nagyon fontosak nekem ezek a visszajelzések, hiszen bármennyire is banálisan hangzik, ha nem lennének az olvasóim, akkor ez az egész nem tartana ott, ahol most van, és ezért rendkívül hálás vagyok nekik. Egyébként pár napja írta egyik olvasóm, hogy a buszon ülve felismert engem az utcán, annyira aranyos volt, nagyon meglepődtem.
Emellett természetesen fontos a szakmai elismerés is, mostanában érkeztek különböző cégektől megkeresések, ez még viszonylag új dolog számomra, de nagyon jó érzés, hiszen ez azt jelenti, hogy érdemesnek tartják a blogomat arra, hogy akár együttműködjenek velem.

F&F: Mi az, amiről bloggerként álmodsz? Lehet bármilyen merész :)
U-V. A.: A nagy álom mindenképpen az, ha mondjuk divat/szépségszakértőként dolgozhatnék pl. egy újságnál. De ha eggyel kisebbet kellene mondanom, akkor az lenne, ha több ezren olvasnák és követnék rendszeresen a blogomat, illetve az egyéb csatornáimat.

F&F: Ki a példaképed?
U-V. A.: Nem igazán vannak példaképeim, de nagyra tartok mindenkit, aki keményen és kitartóan dolgozik azért, hogy megvalósítsa önmagát és az álmait. Viszont Lauren Conradot nagyon bírom: egyrészt a stílusát, nem bonyolítja túl a dolgokat, nagyon kifinomult és nőies. Másrészt annyi mindennel foglalkozik, nagyon sokoldalú és nagyon inspiráló is.



Remélem tetszett nektek ez a kis "rendhagyó" poszt :)!




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. Gratulálok, nagyon ügyi vagy :))) Csak így tovább! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Szeretnék Neked gratulálni, bár nem régóta olvaslak, de nagyon megszerettem a blogod!
    Nolee

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nolee! Nagyon szépen köszönöm és üdv az olvasóim között :)!

      Törlés
  3. Én is csak 2-3 hónapja találtam rá a blogra, de azonnal betettem rss-feedbe! Az egyik kedvenc blogom, nagyon jól csinálod, így tovább! :) Azt meg szabad kérdezni amúgy, hogy civilben mivel foglalkozol vagy az nem publikus? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj nagyon köszönöm, örülök, hogy tetszik :)! Egy felsőoktatási intézményben dolgozom, viszonylag sokféle dologgal foglalkozom, de egyszerűsítsük le arra, hogy marketing :).

      Törlés
  4. Nagyon örülök Neked,hogy a hónap bloggere lettél az FF-nél!:)) Kedvenc bloggerem vagy!:)

    puszi

    (U.i: én voltam,aki felismert a buszról:DDD)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe