Áprilisi Pixibox

Igazából először videóban szerettem volna bemutatni ezt a dobozkát, de mivel sajnos nem úgy alakult a mai napom, így marad a szöveges poszt képekkel, remélem azért így is szeretni fogjátok.
Apropó, ez egyébként már a második Pixiboxom, a februáriról ITT olvashattok.
De ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi volt az áprilisiban, illetve mik az első benyomásaim, akkor katt tovább :)!




Aki esetleg még nem tudja mi is ez a Pixibox (mert az Instagramon volt egy ilyen hozzászólás), azok kedvéért röviden összefoglalom: ez egy olyan dobozka, amelyben 4-6 luxustermék minta van, illetve teljes kiszerelésű termékek is szoktak benne lenni (a mostani kiadásban három teljes kiszeretlésű! termék van). A Pixibox honlapján kell regisztrálni, és ha lájkolod a facebook oldalukat is, akkor időben értesülhetsz róla, hogy mikortól lehet rendelni a következő dobozkát, merthogy korlátozott számban elérhetők. Az ára 3990 Ft, amiért is házhoz is viszik Neked.

Úgy általában a szolgáltatásról, az ügyfélkezelésükről, vagy éppen a házhoz szállításról én csakis jókat tudok mondani: nagyon kedvesek, rugalmasak, ha kérdés van, akkor rövid időn belül reagálnak rá, úgyhogy ezzel a részével (is) maximálisan elégedett vagyok.

És most már tényleg mindjárt rátérek, hogy mi is volt a mostani dobozkában, de még annyit elmondanék, hogy én magát a dobozt is imádom, amiben a termékeket küldik: masszív, kemény doboz, ami akár tárolóként is használható. Én az előző dobozban pl. a körömlakkjaimat tárolom (majd látni fogjátok a hamarosan következő sminktárolós videómban), és valószínűleg ezt a mostanit is hasonlóként hasznosítom majd :).

Nade térjünk a lényegre, hogy mi is volt a mostani a Pixiboxban.

Egyrészt mindig van benne egy üdvözlőkártya, aminek a hátoldalán rövid leírás is található a dobozban található termékekről. Illetve egy kártya is, amin a dobozban szereplő Toni&Guy termék kedvezményes megvásárlására hívják fel a figyelmet.

Vichy Idéalia Bőrkisimító és ragyogást adó arckrém (15ml)
Már többször láttam ennek a krémnek a reklámját tv-ben, de magamtól valószínűleg nem vettem volna meg a teljes kiszerelésű terméket, úgyhogy mindenképpen örülök a mintának. Bőrkisimító és ránctalanító hatású, könnyen felszívódó krém, ami ragyogást ad a bőrnek. Az állaga tényleg rendkívül kellemes, nagyon könnyű, és hamar felszívódik, nekem az illata is nagyon tetszik, és valóban egészségesen, nem zavaróan és nem tolakodóan ragyogó lett tőle a bőröm, én szeretem az effajta ragyogást.  Parabén mentes, így akár érzékeny bőrűek is használhatják, ez nekem mindenképpen pozitívum. Én leginkább a ránctalanító hatására vagyok kíváncsi, mert hogy a szemem alatt,  illetve a homlokomon (hát igen, a folyamatos grimaszolás...:) vannak már sajnos vonalacskák, úgyhogy kíváncsi vagyok, mit tud kezdeni ezekkel.

Vichy Idéalia BB krém (5x1,5 ml)
Bár engem annyira nem kapott el a BB krém láz- a Garnier zsíros/kombinált bőrre való BB krémjét használom és szeretem egyébként-, ennek ellenére ha valahol hozzájutottam mintához, akkor azt mindig szívesen kipróbáltam, úgyhogy ezzel is így fogok tenni. Két árnyalatban kapható, énszerencsére a világosabbat kaptam. SPF 25 van benne, és ebben sincsen parabén, viszont hasonlóan kellemes illata van, mint az előző Vichy krémnek. Nagyon könnyen el lehet oszlatni, és elképesztően puha lett utána a bőröm, meg is lepődtem mennyire. Az Idéalis BB krém a szürkeség ellen nemcsak az arcbőr felületén, hanem annak mélyén is küzd, úgyhogy ez is ragyogóvá teszi a bőrt, mégpedig hihetetlenül aprócska, alig észrevehető mikrocsillámok segítségével. A fedése enyhe, de én BB krémtől soha nem is vártam teljes fedést, úgyhogy mindenképpen el fogom használni- ha szeretnétek róla részletesebb posztot, akkor írjátok meg kommentben.

Toni&Guy Casual Sculpting Powder Hajtőemelő por (teljes kiszerelésű termék)
Eddig még kevés, szám szerint három Toni&Guy termékkel volt dolgom, de mindegyiket nagyon szerettem. Korábban használtam egy hővédő sprayt, illetve egy hajvégápolót ettől a márkától, mindkettőt nagyon szerettem, bár magasabb árkategóriát képviselnek, de tényleg nagyon hatékonyak, és azt teszik, amit ígérnek. Ezen kívül a hajegyenesítőm is Toni&Guy, amit már több éve nagy megelégedéssel használok, bár mostanra kezd már picit "megfáradni"... de ha veszek másikat, szerintem ugyanettől a márkától fogok választani. De vissza ide: a külföldi Youtube beauty guruknál láttam, hogy nagyon lelkesen beszélnek és használják ezeket a porokat. Ezek ugyanis tömeget adnak a hajnak, és igazán dússá teszik azt, ráadásul mattítanak is, de félreértés ne essék: ez nem szárazsampon. Úgyhogy beleültették a bogarat a fülembe, hogy talán nekem is ki kéne próbálnom, mivel mostanában azt vettem észre, hogy néha valahogy olyan "lapos" a hajam... hát így teljesüljön minden vágyam, most itt a remek alkalom, hogy kipróbáljak egy ilyen terméket :). Még nem próbáltam ki, de egészen egyszerűnek tűnik  a használata: a hajtövekhez kell szórni egy kis port, majd ujjal megigazgatni a tincseket. Talán a dobozban található termékek közül ez keltette fel leginkább az érdeklődésemet, alig várom, hogy kipróbáljam.

Artdeco Soft Lip Liner Waterproof Vízálló ajakkontúr ceruza 80-as árnyalat (teljes kiszerelésű termék)
És már itt is vagyunk a doboz második teljes kiszerelésű termékénél. Ez egyébként a másik termék, ami miatt leginkább felcsillant a szemem, ugyanis ahogy megláttam, tudtam hogy van nekem két rúzsom is, amikhez ez az árnyalat tökéletesen passzol majd (Rimmel Lasting Finish Kate rúzs 08-as árnyalat, Maybelline Color sensational 315 Rich plum). Ez egy mályvás sötétrózsaszín árnyalat, nagyon minimális barnával, de nagyon kellemes. Tökéletes lesz egyrészt az előbb említett rúzsokhoz kontúrként, de nekem annyira tetszik a színe, hogy simán fogom használni az egész számon, csak feldobok rá egy szájfényt. Nagyon tartós és vízálló is: a legjobb bizonyíték erre, hogy amikor a képen látható swatchot megpróbáltam letörölni a kezemről, hát nem igazán sikerült... pedig többször is átdörzsöltem papírzsepivel, de még mindig látszódott a nyoma, úgyhogy csak sminklemosóval sikerült maradéktalanul eltávolítanom. Szóval tényleg nagyon tartós. Már most imádom :)!

Max Factor Max Colour Effect Cube szájfény 06-os vagy 90-es árnyalat (teljes kiszerelésű termék)
Igazából ez az egyetlen termék a dobozban, ami miatt picit csalódott voltam - bár ha azt vesszük, hogy a többi termék meg nagyon tetszik, akkor azért ez annyira nem rossz arány ;). Sajnos ez a barna árnyalat egyáltalán nem az én színem :(. Tavaszinak egyáltalán nem mondható ez az szín, de nekem valahogy annyira nem jön be ez a barna, hogy még télen sem hordanám. Nagyon sajnálom, mert ez is teljes kiszerelésű termék, ráadásul nagyon jó a szájfény textúrája: felkentem és egyáltalán nem ragad, nagyon kellemes viselni, és szép fényt ad az ajkaknak. Ráadásul ahogyan a képen is látható, van azért pigmentáltsága, tehát színt is ad. Úgyhogy maga a termék szerintem mindenképpen jó, csakhát az árnyalat nem tetszik, de megnézem majd valamelyik drogériában, hogy milyen más színekben lehet kapni, hátha találok valami kedvemre valót :).

+1 termék: Dolce&Gabbana - The One Desire női parfüm (1,5ml)
Ez a termék is a doboz része, én majd pár napon belül fogom majd megkapni. Ugyanis hétvégén kaptam egy emailt a Pixiboxtól, hogy bizonyos okok miatt sajnos ez a termék csak később fog megérkezni. Készségesen felajánlották, hogy választhatok: szeretném ugyanúgy hétfőn megkapni a dobozt, de akkor ezt a kis parfümmintát majd csak pár nap múlva tudják hozni. Vagy pedig ha szeretném egyben megkapni, akkor viszont pár nappal később hoznák a dobozt, a parfümmintával együtt. Én inkább az első variációt választottam, de ebből is látszik, amit a poszt elején írtam, hogy mennyire kedvesek és hogy abszolút korrekt az ügyfélkezelésük, csillagos 5ös, és ebben tényleg semmi túlzás nincs.

Összességében annyit mondanék, hogy nagyon szerettem a februári Pixiboxomat, de ez az áprilisi most még annál jobban is tetszik :).
Amúgy ha valaki kicsit még bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy benevezzen-e egy ilyen dobozkára, én azt tudom mondani, hogy mindenképpen ajánlom azoknak, akik szeretnek kísérletezni és új termékeket kipróbálni. Egyébként ha összeszámoljátok akár csak a három teljes kiszerelésű termék árát, jóval magasabb összeg jön ki 3990 Ft-nál, amennyibe ugye a Pixibox kerül, úgyhogy mindenképpen megéri az árát. Sőt a segítségével megkímélheted magad egy esetleges csalódástól: hiszen nem kell egyből egy teljes kiszerelésű terméket megvenned, és kockáztatni, hogy vagy bejön, vagy pedig sem, és akkor kidobott pénz. Hanem kipróbálod a Pixiboxban lévő kis mintát, és ha tetszik, akkor nyugodt szívvel megveheted a normál kiszerelésű terméket. Ez így tulajdonképpen egy lépés a tudatos vásárlás felé, és ez mindenképpen jó dolog, én szeretem az ilyeneket.


Remélem tetszett ez a kissé hosszúra nyúlt poszt :)!
Ti rendeltetek már Pixiboxot, vagy netán bármilyen egyéb külföldi beauty boxot? Mit gondoltok erről a szolgáltatásról?



Follow on Bloglovin

You Might Also Like

29 megjegyzés

  1. Az enyémben egy barnásabb kontúrceruza volt, amit nem igazán tudom hogy fogok használni :D viszont nekem a szájfényem egy nagyon világos tavaszias rózsaszín, aminek örülök. Én először rendeltem, a februári posztod olvasása után. De tényleg nagyon jó kis dolog ez a pixibox :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de örülök, hogy ilyen hatással volt Rád a posztom :)! Na akkor Te a szájfénnyel jártál jól, viszont a kontúrceruzával kevésbé, szerintem egyébként ennyi belefér :)!

      Törlés
  2. Erre a kiadásra nagyon fájt a fogam, de olyan rohadt gyorsan elfogyott :( Nekem az első és a harmadik box van meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát az tény, hogy nagyon szemfülesnek kell lenni, egyre többen hallanak a dobozról, és fenik rá a fogukat, így hamar elkapkodják.

      Törlés
  3. Tetszik a posztod, de még ennek ellenére is félek a rendeléstől. Amilyen "mák"om van, tuti kapnék 5 olyan terméket, amit semmire nem tudok elhasználni és bye-bye 4ezer. Persze nyilván nagyobb az esély arra, h tetszeni fog, de egyenlőre még félek tőle :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az tény, hogy azért picit zsákbamacska a dolog, de azért szerintem biztos lenne benne legalább egy, de inkább két olyan termék, ami tetszene, és amit szívesen kipróbálsz. Nekem ahogy láthatod ebben a dobozban egy olyan termék volt csak, ami nem igazán nyerte el a tetszésemet, de az előzőben meg igazából mindegyiket nagyon szívesen próbáltam ki. Jó mondjuk én szívesen próbálok ki új termékeket. Szerintem nézd meg a honlapjukon, hogy mik voltak még a korábbi dobozokban, meg hogy milyen cégekkel állnak a kapcsolatban, és mérlegelj, hogy ez megér-e Neked 3990 Ft-ot :).

      Törlés
  4. Én is ma kaptam meg a dobozomat, hát nekem nagy csalódást okozott(((
    A parfümmintán kívül ugyanis nincs benne luxus márka, pedig hát eredetileg ez lenne az eredeti koncepció...
    Úgyhogy maradok a külföldi dobozoknál, amelyekkel ugyanezért a pénzért, valóban luxus termékeket próbálhatok ki)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy Neked nem tetszett :(. Szerintem valamennyi márka, ami a mostani dobozban volt magasabb árkategóriát képvisel ha mondjuk összehasonlítjuk egy átlag drogériás termékkel ugyanabban a kategóriában, dehát nyilván mások vagyunk, ízlések és pofonok, de mivel én általában az olcsóbb drogériás termékeket szoktam vásárolni, így én mindenképpen szívesen próbálom ki ezeket a drágább termékeket :).

      Törlés
    2. Kedves Névtelen:)

      Van olyan külföldi doboz, amit szállítanak Magyarországra? Én erről nem tudok, viszont ha te tudsz ilyenről, nagyon megköszönném az infót:)

      Vagy külföldön(is) élsz,mert úgy könnyű...:D

      Törlés
    3. Kedves Roni:)
      A barátnőm jelenleg Oroszországban dolgozik és ő hozza nekem a dobozokat.))) Ott nagyon sok ilyen jellegű szolgáltatás van. A dobozok ára gyakorlatilag megfelel az itthoninak, a legdrágább doboz 600 rubel, azaz 4400 Ft. A dobozok valóban exkluzív illetve professzionális márkákat tartalmaznak, általában 7-12 terméket (de egyébként más országokban is ez a jellemző).
      Hát én így jutok hozzá, azért ha megtudok valami hasznos infót, mindenképpen jelezni fogok!
      Remélem, hogy itthon is még alakul a helyzet, úgyhogy sok sikert a Pixiboxnak!:)

      Törlés
    4. Bennfentes!:D ...Köszönöm az infót, szerencsés vagy! Remélem hamarosan nálunk is tovább fog fejlődni ez a vonal...:) Bár a magyar piac kicsi, így nyilván a lehetőségek is korlátozottak...:/

      Törlés
  5. Jaj a barna szájfény a halálom....brr remélem az enyémben szép tavaszi árnyalat lesz. Igazából sosem álltak jól nekem a barnás árnyalatok, a világosabbak sem nemhogy az ilyen sötétebbek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, szerintem ezt a fajta barnát viszonylag kevesen szeretik, de ha mégis, szerintem akkor is inkább egy téli szín.

      Törlés
  6. Szandra, melyik a harmadik teljes méretű termék? A szájfény ok, a ceruza ok,de melyik a harmadik? A Toni&Guy?
    Egyébként nekem is ez az első dobozkám, nem mondom,hogy megbántam,de egy kicsit csalódott voltam mikor megnéztem a tartalmát. Az előző sokkal tartalmasabb volt,de arról lemaradtam sajnos. Egyébként egyet értek az előző "Névtelen" hozzászólóval, ebből egyik sem luxus márka. Persze nem drogériás márkák...bár a Toni@Guy pl a Müllerben kapható, tehát drogériás, de az igaz,hogy drágább kategória. A Max Factor-ról meg ne is beszéljünk, hiszen minden drogériában ott van. A luxus kategóriát talán(!) a Vichy képviseli, de négy márkából ez egy, ami a dobozka eredeti lényegét tekintve elég siralmas :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A harmadik teljes kiszerelésű a Toni&Guy hajtőemelő por. A Pixibox a honlapján is azt írja, hogy kiemelkedő minőségű dekorkozmetikumokból, valamint arc-, test- és hajápolási termékek, és parfümök közül válogatják össze a doboz tartalmát, és én ezzel egyetértek, mert gagyi dologgal még nem találkoztam benne.
      Bár szerintem butaság pl. egy külföldi beauty box-szal összehasonlítani a Pixiboxot, hiszen teljesen más a piac, meg a kínálat, de most megnéztem 1-2 korábbi Glossyboxot, és azok a dobozok sincsenek teletömve luxusmárkákkal (pl. az egyikben volt két elite models sminktermék is, ezzel a márkával és a termékeivel én Magyarországon konkrétan a Match szupermarketben találkoztam...). Lehet, hogy most nem volt tele a doboz luxumárkákkal, viszont volt benne három teljes kiszerelésű termék is, ami szerintem igencsak figyelemre méltó.

      Törlés
  7. Bocsánat a parfümről megfeledkeztem, az valóban luxus márka, amiből olyan minta volt a dobozban amin szerepel a "not for sale" felírat tehát szinte bármelyik parfümériából beszerezhető ingyen. NA szóval, nekem ez a dobozka csalódás volt,de ettől még lehetséges,hogy fogok még ilyet venni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom Tied a 18:40-es hozzászólás is :). Annál leírtam az én álláspontomat, sajnálom, hogy csalódás volt Neked, hátha majd egy következő doboz jobban tetszik :)!

      Törlés
  8. Nekem a szájkontúrceruza kivételével minden tetszik :) Az is csak azért "nem", mert nem használok szájkontúrt.
    Na meg a mintaparfüm illata...hmmm *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a sötétebb rúzsokhoz szoktam, ez pont passzol is két rúzsomhoz, de annyira tetszik a színe, hogy tutira használni fogom az egész számra is, és csak rádobok egy szájfényt :)!

      Törlés
  9. Nekem ez az első dobozom. Az előzőeket ahogy nézegettem, egyik sem tetszett maradéktalalnul, de azért nem vagyok csalódott.
    A szájceruza fantasztikus, és nagyon szép színt kaptam.
    A szájfény nekem egy erős bordós, nem ájultam el, de fogom majd használni.
    A Tony&Guy hajtőemelőt pedig pont most láttam már több alkalommal videókon, így nagyon felkeltette az érdeklődésemet, és hip-hopp már a birtokomban is van. :D
    A Vichy márkától nem vagyok elájulva, de el tudom használni a krémeket, amiknek egyszerűen ISTENI illatuk van. :)
    Szóval azért nem kidobott pénz, mert használható dolgokat kaptam. A feeling felbecsülhetetlen, minden másról a mastercard. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah, amit hiányolok, a kuponok, az előzőeknél láttam egy halommal, most meg semmi...

      Törlés
    2. Örülök, hogy azért tetszett a tartalma. Én egyébként imádom az érzést, hogy megjön a doboz, és vajon mi van benne :)! Tisztára mintha karácsony lenne :)!

      Törlés
  10. Én is sok széles körben terjesztett termékeket használok,de szerintem, ha valami úgy hirdeti magát, hogy „4-6 exkluzív szépségápolási termékmintát, vagy miniterméket tartalmaz” akkor azért azt illene betartani, vagy ha nem, akkor legalább megváltoztatni a reklámszöveget. Véleményem szerint ez így lenne tisztességes és nem tévesztené meg az embereket.
    Hát én valahogy így gondolom…

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fentebb már írtam, hogy a Pixibox a honlapján is azt írja, hogy kiemelkedő minőségű dekorkozmetikumokból, valamint arc-, test- és hajápolási termékek, és parfümök közül válogatják össze a doboz tartalmát, és én ezzel egyetértek, mert gagyi dologgal még nem találkoztam benne. Jó lehet, hogy nincs teletömve minden egyes doboz luxusmárkákkal, de akkor azt úgy kompenzálják, mint most is, hogy 3 teljes kiszerelésű termék is van benne, és szerintem ez így teljesen korrekt.

      Törlés
    2. „4-6 exkluzív szépségápolási termékmintát, vagy miniterméket tartalmaz” Ezt az ő honlapjukról másoltam ide.
      És szerintem, ha ez szerepel ott, akkor ne rakja tele a dobozt Max Factorral és hasonló márkával. És hiába teljes értékű a termék, én nem ezért rendeltem meg, hanem azért, mert mint azt a Pixibox is ígéri, hogy exkluzív termékeket próbáljak ki, és el tudjam dönteni, hogy esetleg megvegyem-e a teljes kiszerelést.
      Vagy változtassák meg a szöveget, és akkor az ember nem érezné magát becsapva.
      Mindegy, azért örülök, hogy van akinek tetszik, ez a lényeg!:)

      Törlés
    3. Mindenki máshogy látja a dolgokat, de ez rendjén is van így :)!

      Törlés
  11. Nekem ez a második dobozom. Az előzőiről azt gondoltam, hogy az Olay termék nem oda váló, mert nem exkluzív márka. Ennek ellenére is úgy döntettem, hogy következő dobozt is megrendelem.
    Őszintén meglepődtem amikor láttam milyen új márkák kerültek a listához. Nem értettem, hogy lehet ezekből exkluzív termékmintát "csinálni"? Főleg nem értem, hogy ezek miért egy dobozba kerülnek, és miért csak ezek? Azért volt egy Dolce&Gabbana parfüm is. Biztos a mennyiség (1,5ml) miatt került be ilyen társaságba :)
    De akkor is rendeltem egy dobozt, mert azt gondoltam, hogy egy Clinique Chubby Stick Intense lesz benne, mert az volt a kérdés a facebookon, hogy "Gyorsan írd ide, melyik szín a kedvenc, hátha látja az, akinek látnia kell! ;)" Most se értem miért kellet ezt csinálniuk?
    Szóval, semmi bajom nincs ezekel a márkákkal, amit kaptam, de ezek nem exkluzív termékminták. Egyet értek az előző Névtelen véleménnyel: vagy változtatni kel a reklám szövegen, vagy nem kell rakni a dobozba drogériás termékeket.
    Következő dobozt biztos nem rendelem meg. Több DM-pixiboxot nem szeretnék, ebből a pénzből inkább veszek egy Clinique Chubby Stick Intense-t :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából én is reménykedtem benne titkon, hogy hátha egy Chubby Stick lesz benne, de szerencsére most a Glamour napon van Clinique kupon, úgyhogy kedvezményesen benevezek rá :).
      Neked is írom, amit eggyel fentebb már írtam, hogy a Pixibox a honlapján is azt írja, hogy kiemelkedő minőségű dekorkozmetikumokból, valamint arc-, test- és hajápolási termékek, és parfümök közül válogatják össze a doboz tartalmát, és én ezzel egyetértek, mert gagyi dologgal még nem találkoztam benne. Szerintem az Olay-t azért volt jó ötlet beletenni, mert szerintem nem mindenki hallott róla, hogy "feltámadt" ez a márka, így ez mindenképpen jó volt figyelemfelhívásnak, és így lehetett tesztelgetni, hogy így pár év kihagyás után mivel rukkolt elő ez a márka.
      Lehet, hogy nincs teletömve minden egyes doboz luxusmárkákkal, de akkor azt úgy kompenzálják, mint most is, hogy 3 teljes kiszerelésű termék is van benne, és szerintem ez így teljesen korrekt. Bár tényleg nem akarok külföldi dobozokkal példálódzni, mert teljesen felesleges összehasonlítani, de a Glossybox sincs mindig tele luxusmárkákkal.
      De ez az én véleményem, én így látom, szerintem abszolút korrekt, amit a Pixibox csinál, figyelnek a vásárlói visszajelzésekre, folyamatosan fejlődnek, úgyhogy idővel biztosan egyre több márkával állnak majd kapcsolatban, és mindig egyre jobb és jobb dobozok lesznek majd.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe