Júliusi kedvencek

Lassan vége a hónapnak, úgyhogy úgy döntöttem összeszedem Nektek, hogy milyen termékeket használtam mostanában a leggyakrabban, mik az ehavi kedvenceim.








essense Stay with me szájfény

Van jónéhány essence termékem, de ezt viszonylag későn fedeztem fel, valahogy kimaradt. A Krémmánia oldalán olvastam róla egy bejegyzést, aminek hatására úgy döntöttem, hogy kipróbálom, és bátran mondhatom, hogy az egyik kedvenc szájfényem lett.
A 02 My favourite milkshake árnyalatot vettem meg, nagyon tetszik a színe. Szájfények között viszonylag tartósnak is mondanám, nekem bejön az applikátora is, bár picit szokatlan, viszont nem kell többször belemártani a szájfénybe, egy felvitellel is elegendő mennyiség kerül a számra. Szerintem az íze is kellemes, nem túl tolakodó, vagy gyümölcsös, ja és az áráról nem is beszélve.
Most fog elfogyni az első tubus, ezt az árnyalatot tutira újraveszem, de lehet, hogy más árnyalatokkal is bepróbálkozom.

W7 Africa bronzosító
Erről már láthattatok képeket az "Első tesminked.hu rendelés" bejegyzésemnél, és igazából még csak pár napja használom, de már most nagy kedvenc. Mivel világosabb és sötétebb barna, valamint élénk rózsaszín árnyalatokból áll, így nem csak bronzosítóként, hanem pirosítóként is lehet használni, ahogyan én is főként erre használom. Nagyon szép kellemes, rózsás-barnás nyári színt ad az arcnak, és mivel nem matt, hanem van egy pici fénye is, így finom ragyogást is kölcsönöz az arcnak. Tartozik hozzá ecset is, de szerintem az inkább kontúrozáshoz jó a formája miatt, úgyhogy én pirosító ecsettel szoktam felvinni.
Ez sem nevezhető éppenséggel drága terméknek, nagyon örülök, hogy megvettem. Ha szeretnéd megrendelni, akkor katt IDE!


Lovely Pump up curling mascara+ NYC High Definiton volume mascara

A Lovely szempillaspirálja már egy korábbi kedvences posztban is szerepelt, de most rákattantam arra, hogy egy másik szempillaspirállal együtt használjam, ezzel az NYC-val egyszerűen verhetetlen párost alkotnak. Ebben a sminkvideóban meg is mutatom, hogy hogyan használom őket együtt: először az NYC-t használom, mivel az remekül dúsítja, és hosszítja a pillákat, majd még mielőtt megszáradhatna, felviszem rá a Lovelyt, ami pedig szuperül göndörít. Talán furcsának tűnhet, hogy két szempillaspirált használok együtt, de miért ne? Nekem bejött :)!

Garnier BB krém vegyes és zsíros bőrre
Erről is ódákat zengtem már egy korábbi posztban, az első verziót nagyon utáltam, ezt meg nagyon szeretem, nyárra tökéletes: van egy kis fedése, tartalmaz fényvédőt, mattít, nekem ennyi tökéletesen elég. Nem kell külön arckrémet, fényvédőt és alapozót felvinnem, minden megvan egyben, szuper termék.

Maybelline Colorsensational rúzs- 422 Coral tonic

Amikor egy picit erőteljesebb színt szerettem volna a számra, akkor ezt a rúzs használtam mostanság. Gyönyörű ez a korall szín, totál bele vagyok zúgva :). Ráadásul ez a rúzs krémes, egyáltalán nem szárít, szinte már ápol, viszonylag tartós is, és szépen egyenletesen kopik.
Ráadásul egy remek akcióban vettem a dm-ben: egy Maybelline Volum' Express szempillaspirált vettem, és ehhez választhattam egy Colorsensational rúzst plusz egy forintért, tehát így abszolút megérte, nagyon örülök, hogy megvettem. Ha szeretnéd látni, hogy fest szájon, akkor nézd meg ezt a sminkvideót.

Catrice transparent fixing powder

Na ez picit kakukktojás a többi termékhez képest, ugyanis míg a többit ti is be tudjátok szerezni, ezt már sajnos nem, ugyanis ez a Catrice Welcome to Las Vegas limitált kollekciójában volt megtalálható. De hogy én honnan szereztem be mégis? Nyertem néhány másik Catrice termékkel együtt a Rúzs és Púder facebook oldal nyereményjátékán :). Gyakorlatilag egy színtelen fixáló púder, ami valóban fixál és mattít, gyakorlatilag tökéletes lezárása az alapozónak/BB krémnek/ korrektornak. 

No, hát ezek az én ehavi kedvenceim. Esetleg próbáltátok már ezek közül valamelyiket? Nektek mik a kedvenc sminktermékeitek mostanában?


You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Szia!
    Ez a bronzosító annyira jól néz ki!
    Nagyon tetszik a blogod, szépek a képeid! :)
    Fel is iratkoztam hozzád, ha van kedved, kukkants be!
    Puszi!

    http://lifelikevision.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy tetszik :)! Megnéztem én is a blogodat, és nagyon bejön, úgyhogy feliratkoztam én is :)! Puszi

      Törlés
  2. A BB krém nekem is nagy kedvencem lett, a bronzosító nagyon érdekes. Most találtam rá a blogodra, nagyon tetszik, úgyhogy van egy új feliratkozód. :)itt az én blogom, hátha megtetszik:

    http://roseballerina.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is bevált a BB krém :)! Nagyon szupi a bronzosító, főleg mivel egyben pirosító is, imádom :)!
      Nagyon örülök, hogy tetszik a blog, és hogy feliratkoztál köszönöm :)!!!
      Én ugyanezt tudom elmondani a Tiedről, úgyhogy fel is iratkoztam rá, sok sikert hozzá :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe