Blogsale- kozmetikai termékek

Mivel a facebookos körkérdésem alapján úgy láttam, hogy van érdeklődés erre a blogsale-re, így hát tessék :)!
Ahogy már írtam, itt most nem sminkcuccokat, hanem krémeket és tonikokat, lemosókat teszek fel. Mindegyiknél oda fogom írni, hogy mennyi hiányzik belőle, a többségéből alig, sőt van olyan, amiből nem is használtam egyáltalán.



És hogy mitől keletkezett ez a sok "felesleg"? Év elején sokat kísérleteztem azzal, hogy mi a jó a bőrömnek, és kerestem, hogy mi az, ami igazán beválik, így több mindent kipróbáltam, mostanra már nagyjából kialakult, hogy mi az, ami jó nekem. Úgyhogy rám maradtak ezek a termékek, amik nekem nem váltak be, de ettől még másnál működhet.
Az ára mindegyiknek egységesen 500 Ft+postaköltség, kivéve a Bioderma krémé, mert az egy drágább árfekvésű termék, illetve a Niivea mattító krémé, de mindegyik alatt ott lesz.

Én lehetőleg postázni szeretném a termékeket, de ha meg tudunk beszélni olyan időpontot, és helyszínt Budapesten, ami mindkettőnknek jó, akkor benne vagyok a személyes átvételben is, ebben az esetben természetesen nincs postaköltség.
Akit érdekel valamelyik, az dobjon egy emailt a theverystyleblog@gmail.com emailcímre. Tudok küldeni részletesebb leírást, illetve kérésre szívesen kiszámolom az adott termék pontos postaköltségét is.

Jó nézelődést :)!


Himalaya Herbals Gentle Refreshing Toner Alkoholmentes tisztító és frissítő tonik

Minden bőrtípusra. Aktív hatóanyag tartalma 100%-ban növényi eredetű. Eltávolítja a szennyeződéseket, csökkenti a faggyútermelődést, a pórusokat összehúzza és a bőrt mattá varázsolja.

Dermatológiailag tesztelt. Hypoallergén. Klinikailag bizonyított hatékonyságú.
Eredetileg 200 ml-es, kb. 3x használtam belőle, a termék kb. 90%-a megvan még, ahogyan a képen is látszódik (eleve sem volt színültig tele).
Ára 500 Ft+postaköltség.


Balea Med Ultra Sensitive nappali krém

Nem tartalmaz illatanyagot, színezéket, tartósítószert, illóolajokat, glutént és parabéneket.
50ml-es, ebből egyetlenegyszer sem használtam, tehát teljes tubus, előtte elhasználtam belőle egy tubussal belőle, és vettem belőle még eggyel, de mielőtt elkezdhettem volna használni, találtam egy jobb krémet, úgyhogy ezt már fel sem bontottam, még a doboza is megvan.
Ára 500 Ft+postaköltség.

Balea sminklemosó balzsam 2in1

Gyengéden távolítja el az arcról, valamit a szem környékéről a sminket, a bőrön lévő szennyeződéseket és lerakódásokat anélkül, hogy bőrét irritálná.  Kontaktlencsét viselők számára is ideális. A hamameliszt és  B5 provitamint tartalmazó olajmentes balzsam tisztítja, ápolja és bársonyossá varázsolja bőrét és nem hagy zsíros nyomot. 
Parfümmentes, alkoholmentes, ásványi olaj mentes.
Eredetileg 100 ml-es, de még megvan a termék kb. 85%-a, mivel kb. háromszor használtam belőle.
Ára 500 Ft+postaköltség.

Nivea Pure&Natural Arctisztító tej (ELKELT!)

Biológiai termesztésű bio argánolajjal és bio aloe verával.
95 %-ban természetes eredetű, paraben-, szilikon-, színezőanyag-, és ásványiolaj -mentes termék. A lágy arctisztító tej bio argánolajjal és bio aloe verával gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és a sminket miközben támogatja a bőr természetes egyensúlyát a ragyogó arcbőrért.
Eredetileg 200 ml-es, ebből hiányzik a legtöbb, de még így is a termék több mint 70-75%-a megvan, és mivel ez sem a legolcsóbb eredeti áron, így még így is, hogy nem teljes flakon, ezen az áron is több mint jó vétel :).
Ára 500 Ft+postaköltség.
(ELKELT!)


Nivea Visage Control Shine olajmentes krémzselé tengeri ásványokkal (ELKELT!)

A frissítő krém zselé tengeri ásványokkal gyorsan felszívódik és egész napra hidratálja a bőröd. Olajmentes formulája mattító pigmentjeivel azonnal eltünteti a kellemetlen csillogást és hosszantartó matt hatást biztosít. UVA/UVB szűrőrendszerrel véd a káros napsugaraktól.
Eredileg 75 ml-es, de mivel 2x használtam belőle, így még a krém több mint 90%-a megvan, és mivel eredeti áron ez egy picit drágább krém a többihez képest, így ennek ára:
800 Ft+postaköltség.
(ELKELT!)

Bioderma Sensibio AR nappali krém érzékeny bőrre

Intenzíven nyugtat az érzékeny bőrt. A naponta alkalmazott nyugtató hatás biztosítja az átmeneti, intenzív kivörösödéstől (érzelmek, diéta, fűtés stb) vagy az állandó kivörösödéstől (kicsi látható erek) szenvedő érzékeny bőr aktív vörösödésgátló védelmét.
Parfümmentes, hipoallergén, kiváló sminkalap.
Eredetileg 40 ml-es, de legalább még 30ml megvan belőle, viszont mivel ez a krém eredeti áron 3-4000Ft, így ennek ára:
1000 Ft+postaköltség.

Eveline Cosmetics Spa Professional Hidratáló testápoló kecsketej+vanília

A kecsketej és vaníliás testápoló mindennapos használatra, a száraz, extra száraz és érzékeny bőrre javasolt. Gyorsan és hosszasan hidratál, bársonyos simaságot ad a bőrnek, csökkenti az összehúzódás érzését és a felhám kiszáradását.
Eredetileg 250 ml-es, és kb. a 90%-a még meg is van.
Ára 500 Ft+postaköltség.




You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Válaszok
    1. Hát sajnos mivel eléggé spéci a bőröm, így nagyon kevés dolog jó neki, úgyhogy most egyelőre maradok azoknál, amik már beváltak.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe