A világ talán legolcsóbb szemhéjpúder palettája

Nem éppen arról vagyok híres, hogy tele vagyok high-end, méregdrága sminktermékekkel, sőt inkább mondhatni arra törekszem, hogy jó minőségű, ugyanakkor lehetőleg olcsó sminkcuccokat használjak. De ez a Miss Rose ötös szemhéjpúder paletta azért még engem is meglepett...
Hallottam és olvastam már itt-ott a Miss Rose sminkcuccokról, hogy milyen nevetségesen olcsók, ugyanakkor mennyire jók, és úgy gondoltam, hogy erről személyesen is meg kell meggyőződnöm. Igazából legszívesebben a krémpirosítójukat próbáltam volna ki, de mivel azt nem találtam, így megvettem a képen látható ötös szemhéjpúder palettát.



Sajnos nem emlékszem, hogy pontosan mennyibe került, de nagyjából hatszázvalahány forintba került, és a Déli pályaudvarnál vettem egy ilyen hajfestékes-sminkes-parfümös boltban. Egyébként ezeket a Miss Rose cuccokat nagyjából ilyen helyeken lehet kapni: 100 Forintos boltok, aluljárós parfümös-hajfestékes- sminkcuccos boltok, Asia center stb.
Itt még mindig nem akartam elhinni, hogy kb. 600 Ft-ért normális szemhéjpúdert lehetne kapni, úgyhogy ahogy hazaértem, azonnal ki is bontottam, és belenyúlkáltam, na és akkor jött a döbbenet: szinte alig értem hozzá, de olyan szinten pigmentáltak a színek, hogy alig akartam elhinni, de szerintem azért a képről jól kivehető ez.. Nem tudom mennyire látszik, de ezek csillámos, tehát nem matt színek, viszont nagyon finoman csillognak, szerintem nem tolakodó.
Nagyon tetszenek ezek a színek, azért is ezt a palettát választottam, mivel abszolút tavaszi- nyári árnyalatok. Az utolsó, legvilágosabb színt szerintem remekül lehet akár highlighterezésre is használni.
A paletta felirata szerint vizesen is lehet használni, én eddig még csak szárazon használtam az Essence I love stage szemhéjalapozójával, de azzal nekem reggeltől estig kitartott, úgyhogy tartósnak is mondható.

Hát ennyi. Ha tud valaki ennél olcsóbban, ennyire pigmentált ötös szemhéjpúder palettát, az szóljon :)!

Ti próbáltatok már Miss Rose termékeket?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Azta ez tényleg elég meglepő :) Még nem próbáltam egyébként miss rose-t, de ebbe a palettába beleszerettem :) Pirosítót én is szeretnék, remélem találok is. Egy lovely kis ötös szemhéjpúdert szereztem be nemrég, még annyira nem volt alkalmam sminkelni vele, meglátjuk. Az is kb. hasonló árban volt, mint ez :)

    VálaszTörlés
  2. Ugye milyen szépek a színei? Nagyon tetszik.
    Én lovely-val még nem próbálkoztam, de valóban azok is hasonló árban vannak :).

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe