Kedvenceim- jeggings

Úgy tűnik idén újra divatba jön a trapézszárú farmer, de én egyelőre maradok a skinny farmereknél, illetve annak egyik változatánál, a jeggingsnél.
A jeggings tulajdonképpen farmer (jeans) és a leggings ötvözete, vagyis egy farmerhatású leggingsről beszélünk. Tehát ugyanolyan sztreccses, passzos, mint egy leggings, a dereka általában gumis, zsebek se nagyon vannak rajta, viszont anyagát tekintve olyan, mintha farmer lenne.


Nálam a jeggingsre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint egy sima leggingsre, vagyis hogy szigorúan minimum fenék alá érő felsővel szabad párosítani. Mivel a jeggings is nagyon-nagyon passzos, így mindent megmutat és kidomborít, a tevepata pedig továbbra is ciki, úgyhogy egy fenék fölé érő felsővel és egy jeggings-szel nagyon "olcsó" hatást érhetünk el. Éppen ezért érdemes tunikákkal, oversize felsőkkel, lenge blúzokkal hordani, ezekkel semmiképpen nem lövünk mellé.
Egyébként nagyon univerzális, és olcsó darab, megfelelő felsőrésszel és kiegészítőkkel szinte minden alkalomra hordható.
Én a Tescoban vettem egy F&F jeggingset, ami nagyon hasonló a képeken láthatóhoz, úgyhogy most három outfittel fogom szemléltetni, hogy miket lehet egy kihozni ugyanbból a jeggingsből különböző alkalmakra.

Leggins munkába

jeggings munkába
jeggings munkába by lexikus featuring ballet flats




Leggings partyra
jeggings partyra
jeggings partyra by lexikus featuring clutch handbags


Jeggings kiránduláshoz
jeggings kiránduláshoz
jeggings kiránduláshoz by lexikus featuring wayfarer sunglasses

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe