Itt a tavasz- sálat a nyakba!

Persze nem azokra a vastag kötött sálakra gondolok, amelyeknek igen nagy hasznát vettük a kemény téli mínuszokban. Sokkal inkább a könnyű anyagból készült, rengeteg különböző színben és mintával kapható kendőkre gondolok.


Ezek a sálak, kendők nagyon divatosak, ugyanakkor praktikusak és olcsók is, én nagyon szeretem őket, kedvenc kiegészítőim közé tartoznak. Amellett, hogy a csípős tavaszi reggeleken melegítik nyakunkat, nagyon jól mutatnak: egy egyszerű felsőrészt könnyedén feldobahatunk egy vidám, mintás darabbal. Nagyon csini sálakat lehet kapni remek áron pl. a H&M-ben, vagy a C&A-ban, de gyakorlatilag bármelyik ruhaüzletben lehet találni szép kendőket, emellett a kifejezetten kiegészítős/bizsus (Bijou brigitte, I am stb.) boltokban is nagy választék van ezekből.
Mivel a sálak különböző alakúak lehetnek, így néha nehéz eltalálni, hogy hogyan is lehetne úgy megkötni, hogy az jól mutasson. Máshogy érdemes hordani ugyanis egy hosszú. vékony sálat, máshogy egy hatalmas, lepedőszerűt, és megint máshogy egy téglalap alakú kendőt.
Ha Te is bajban vagy ezzel, akkor érdemes megnézned az alábbi videót, ugyanis a hölgyemény 25 különböző sálmegkötési technikát mutat be.

Elő a sálakkal :)!

  Videó forrás: http://www.youtube.com/watch?v=5LYAEz777AU

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe