Kedvenceim- Sminkguruk a Youtube-on

Imádok sminkvideókat, make up tutorialokat nézegetni a Youtube-on, és tulajdonképpen ezek hatására kezdtem el jómagam is sminkvideókat csinálni. Szívesen keresgélek és tallózok a sok-sok ilyen témájú- főleg angol nyelvű videó között, de vannak már kedvenceim is, akiknek mindig megnézem a legújabb videóit.



Az egyik ilyen Youtube csatorna a Pixiwoo csatorna (angolosok előnyben:), amit már említettem is egy korábbi posztomban. Ezt a csatornát egy roppant szimpatikus sminkes testvárpár csinálja, Nicola és Samantha Chapman. Mindketten sminkesként dolgoznak, ugyanakkor folyamatosan videókat töltenek fel Youtube csatornájukr: a legegyszerűbb, természetes sminkektől egészen a nagyon bonyolult, összetett sminkekig. Videóikban többek között reprodukálják sztárok sminkjeit, amiket egyszerű, ugyanakkor magyarázatokkal teli videóik láttán akár mi földi halandók is el tudunk készíteni. Ebben a videóban pl. Adele-nek a Grammy díjátadón viselt sminkjét készítették el:


Másik nagy kedvencem a gossmakeupartist nevű csatorna, amit Wayne Alan Goss sminkes csinál. Elképesztően szimpatikus pasi, akinek nem is igazán a make-up tutorial videóit szeretem, hanem a különböző hasznos tippjeit, hogy mit, vagy éppen mit ne csináljunk, ha sminkelünk, milyen tipikus sminkelési hibák vannak, és így tovább. Az alábbi videójában azt szemlélteti, hogy milyen módokon lehet egyenletesen felvinni a korrektort a szem alá.


Nekem ők a nagy-nagy kedvenceim, de azért nem kizárólag az ő sminkvideóikat nézegetem :).

Nektek vannak kedvenc Youtube-os sminkguruitok?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe