I love pasztell színek!

Idén tavasszal és nyáron nagyon divatosak lesznek a különböző pasztell színek- az én legnagyobb örömömre, hiszen Ezek a színek nagyon friss, könnyed és letisztult megjelenést kölcsönöznek. Rengeteg boltban látni pasztell menta, vagy pasztell sárga nadrágokat, cukorka színű felsőrészeket, sőt a körömlakkokat illetően is nagyon divatosak a különböző pasztell, valamint nude árnyalatok.


Mivel ezek egyáltalán nem mondhatók hivalkodó színeknek, így egyszerre akár több különböző pasztellszínű ruhadarabot is párosíthatunk egymással, ahogyan az az első és második összeállításnál is látható.
Vagy pedig- ahogyan az a harmadik outfitnél is látható-, ha nem akarunk teljesen cukorka és fagyiszínekbe borulni, akkor választhatjuk azt a variációt is, hogy csak egy pasztell színű ruhadarabot öltünk magunkra- pl. egy eperfagyi színű pulcsit, amit remekül kihangsúlyoz egy sötét skinny farmer, és néhány semleges színű kiegészítő.
Szerintem ezt a divatot mindenki könnyedén és szívesen teszi magáévá, hiszen nem hivalkodó, hanem nagyon ízléses és visszafogott trendről beszélhetünk. Ha valaki a ruhák terén annyira mégsem preferálja ezt a trendet, akkor javaslom a pasztell körömlakkokat :)!

pasztell menta-sárga
pasztell barack
pasztell rózsaszín

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe