Pupa Sport Addicted kollekció

Bár mostanában itthon tornázom, de volt idő, amikor konditerembe jártam és bizony én szinte mindig úgy mentem edzeni, hogy volt rajtam egy minimális smink. No ne azt gondoljátok, hogy higlighter-szemfesték-rúzs-fullsminkben izzadtam a gépeken, de azért legalább egy szempillaspirált mindig feldobtam. Ezért is örültem nagyon, hogy a Pupa előrukkolt a Sport Addicted termékcsaláddal, amelyben olyan sminkeket, valamint testápoló termékeket találunk, amik kifejezetten sportoláshoz lettek kifejlesztve, vagyis a sminkek tartósak és bírják az izzadást, a testápoló termékek pedig azonnali egyhülést biztosítanak és segítik a minél gyorsabb regenerálódást. Hogy ez valóan így van-e, az mindjárt kiderül, ugyanis teszteltem a kollekció néhány termékét.



Kezdjük a testápoló termékekkel, amelyek közül egyértelműen az arc - és testfrissítő spray lett a legnagyobb kedvencem, bár megmondom őszintén, hogy ezt nem is feltétlenül edzés közben/után használtam, hanem csak úgy a nagy melegben. Nagyon kellemes, enyhén mentolos illata van, nagyon finom, frissítő permetet fúj és mivel a hűtőben tároltam, így valóban kellemesen hűsített a legnagyobb melegben, ráadásul hidratálja is a bőrt.
A sportolás utáni gélnek és tusfürdőnek nagyon tetszik a csomagolás, hiszen a pink karabínerrel szinte bárhova felakaszthatjuk, ahova szeretnénk. De nyilván nem ez a fő pozitívuma ennek a két terméknek, hanem hogy remekül élénkítik, frissítik az edzés után megfáradt testet és segítik a gyors regenerálódást. A gél nagyon gyorsan felszívódik és nekem nagyon érdekes volt az a hidegség, amit éreztem a lábaimon, miután bekentem őket a géllel. Nem használtam még ilyen jellegű terméket, úgyhogy nekem bejött.



De nézzük a sminkeket, mert igazából én ezekre voltam a leginkább kíváncsi, főleg arra, hogy mennyire bírják az izzadást.



Kezdjük az ajakápolóval, ami nekem igazán jött be... Három árnyalatban kapható, én a legvilágosabb 001 Pure Vanillát kaptam, de ez gyakorlatilag teljesen színtelen, amivel még nem is lenne gond, de nekem sajnos az ápoló hatása is kevés.
A sminkfixáló szintén nem hagyott túl mély nyomokat bennem, de valószínűleg azért, mert ezek a sminkek (spoiler!) önmagukban is nagyon tartósak a sminkfixáló nélkül is. Viszont ki fogom majd próbálni, hogy mi történik akkor, ha szimpla, nem vízálló sminkeket használok és a sminkelés végén ezt a sminkfixálót használom.
Amit viszont nagyon-nagyon szeretek, az a vízálló szempillaspirál és a vízálló szemceruza. A négy árnyalatban kapható szemceruzából én a feketét próbáltam, ennek szép, intenzív színe van, nagyon jól fog a vízvonalon és ott is marad és mivel tekerős cerka, így hegyezgenti sem kell. Felvitel után még gyorsan el tudjuk satírozni, ha szeretnénk, utána viszont nem moccan. A szempillaspirált két rétegben használtam és nagyon szép pillákat csinál, de ami igazán fontos, hogy egyáltalán nem maszatolódik. Amikor tornázom, sokszor annyira izzadok, hogy a szemhéjamon is csorog az izzadság (ez nem túl szép látvány, de tényleg így van :D), de ez a szemcerka és szempillaspirál gond nélkül kibírja ezt is, egyáltalán nem kenődnek el. Azt még fontos megemlítenem, hogy a szokásos, micellás vizes sminklemosásom ezeknél nem működik, csakis kétfázisú sminklemosóval lehet eltávolítani őket.



A három árnyalatban kapható korrektor is nagyon tetszik: jó a textúrája, se nem túl sűrű, se nem túl folyós, így szépen el lehet el lehet dolgozni akár az ujjainnkkal és erős fedése van. Mivel én a legvilágosabb árnyalatot kaptam, így leginkább a szem alatti részen használtam. Jól bírja az izzadást, bár ezt nem önmagában próbáltam ki, hanem rögzítettem púderrel, mert anélkül beleül a szem alatti ráncocskákba, úgyhogy azt nem tudom, hogy önmagában mennyire tartós.
A bronzosító számomra olyan dolog, ami nélkül tudnék élni, pláne sportolás közben :D, de ennek nagyon tetszett a színe, úgyhogy kipróbáltam. Igaz, hogy a körmömet majdnem sikerült többször is letörni a kis kompakt felnyitásakor, de megérni "szendvedni" vele, mert szuper kis bronzosító. Ebből is a legvilágosabb árnyalatot kaptam (három színben kapható) és bár a lenti színtmintán is látható, hogy ez egy meleg tónusú bronzosító, az arcomon egyáltalán nincs narancssárgás beütése. Kontúrozásra nem ajánlom, de arra tökéletes, hogy egy kis természetes melegséget és napcsókolta hatást érjünk el vele az arcunkon. Nagyon jó a textúrája, szinte nem is porol és szuperül el lehet dolgozni, szinte beleolvad a bőrbe.



A Sport Addicted termékek az állandó kínálat részét képezik a Pupanál és a kollekció része még egy kompakt púder három árnyalatban, valamint a Sport Addicted frissítő kendők.




Ti sminkben edzetek vagy anélkül?


Szandra





*A bejegyzésben bemutatott termékeket tesztelésre kaptam.




You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Óóóó ezt a szempillaspirált meg kell lessem! :) A csoda gymbag nem az állandó kollekció része véletlenül?
    Egyébként sosem edzettem sminkben, az edzőtáskámban mindig volt micellás sminklemosó kendő, amivel leszedtem mielőtt belecsaptam. Spinningen úgy megizzad az ember, hogy úgyis mindig minden a törölközőmben landolt ami előtte az arcomon volt. Itthon is leszedem ha épp van/ volt rajtam smink, én nem szeretem az érzést mikor folyik le a fejemen a cucc. :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe