Nyári PHInomságok

Egyből bele is vágok a közepébe: az van, hogy a Phi szép lassan kiérdemli a "kedvenc natúrkozmetikai márka" címet nálam és ennek több oka is van. Egyrészt a szuper termékeik - amikről írtam már Nektek korábban ITT és mindjárt bemutatok néhány másikat is -, hiszen 100%-ban természetes összetevőkből állnak, valóban hatékonyak és még a csomagolásuk is környezetbarát. Másrészt pedig azért, mert a Phi lányok, Marianna és Timi valóban figyelnek és hallgatnak a vásárlóikra és ha kell, fejlesztenek a termékeiken, vagy éppen a csomagolásukon - majd mindjért erről is mesélek, de ne szaladjunk ennyire előre. Inkább nézzük, hogy milyen szuper kencéket próbáltam ki az elmúlt hetekben a márkától.



Jázminos zöldtea nyugtató arctonik
Le is lövöm egyből a poént: imádom ezt a tonikot. Mondjuk a  pumpás adagoló nekem picit szokatlan egy tonik esetében, de nem zavaró, meghát ami az üvegben van, annak minden cseppje kincs és ez a lényeg. Nyugtató és gyulladáscsökkentő hatóanyagok vannak benne, és bár elsősorban száraz bőrre ajánlják, de az én kombinált bőröm is imádja. Annyira kellemes érzés, ahogyan áttörlöm vele az arcomat: hűsít, nyugtat, nem húzódik utána a bőröm, sőt nagyon kellemes tapintású lesz. Az illatát nem tudom körülírni, emlékeztet valamire, de a mai napig nem ugrott be, hogy mire, de nagyon tetszik. Megtaláljátok IDE kattintva.



Meggy micella Kétfázisú arctisztító oldat
Nagyon szeretem a micellás vizeket és elég sok márka termékét kipróbáltam már, de azt hiszem natúrkozmetikai márkától még nem volt szerencsém ilyesmihez. A Phi Megy micella kétfázisú, tehát használat előtt össze kell rázni. Teljesen jól megtisztítja az arcomat, szépen eltávolítja a szennyeződéseket, viszont az a helyzet, hogy a szememen nem próbáltam ki... Egyszerűen nem szeretek ilyen kétfázisú dolgokkal babrálni a szememnél, mert szinte soha nem sült még ki jó belőle, úgyhogy elnézést kérek, de ezzel sem tettem kivételt. Ettől még ez egy szuper "natúr" micellás víz. Ja és van egy piros vonal a flakon alján az alábbi felirattal: "Elérted a kritikus szintet. Lépj kapcsolatba a Phi-vel!" Óriási!!! :)



Mandala kímélő arcradír
Erről az arcradírról most nem akarok ódákat zengeni, mivel azt már megtettem ITT, de azt azért elmondanám, hogy úgy tökéletes ahogy van. Pontosabban egy dolgot nem szerettem benne anno és az a csomagolása, de láss csodát: imáim meghallgattattak és a lányok lecserélték a papírzacsit tégelyre. Csak annyit mondok, hogy köszönöm, köszönöm, köszönöm! Így kell ezt csinálni kérem szépen! Ilyen az, amikor egy cég odafigyel a vásárlók visszajelzéseire. Most már tényleg nem tudok mibe belekötni, úton-útfélen ajánlom mindenkinek, úgyhogy csak annyit mondok, hogy vegyétek, vigyétek, zseniális ez az arcradír!



Ice Tea hűsítő krémgél bőrnyugtató hatóanyagokkal
Nagyon jópofa ez a csomagolás, Lilinek is nagyon tetszik - olyannyira, hogy ő konkrétan azt hitte rá, hogy gyümölcspüré, mivel azoknak ilyen a csomagolása, úgyhogy meg akarta enni. :D Nade komolyra fordítva a szót: az a helyzet, hogy én a krémgél szó láttán sokkal könnyedebb és gyorsabban felszívódó textúrára számítottam, nekem egy picit sűrű... Ráadásul fehéres, amikor elkezdem szétkenni, úgyhogy ezt nem annyira szeretem benne, de ez a benne lévő panthenol miatt van, ami ugyebár ténylegesen nyugtató hatású. És ha mondjuk én leégnék, akkor nem nagyon érdekelne, hogy fehéresa krém, ahogy szétkenem, csak hasson. Amúgy pár napja elég sokat voltam kint és nem bár nem égtem le, de azért éreztem, hogy a nap megsütött, Úgyhogy bekentem a bőrömet ezzel és tényleg nyugtató hatású volt, úgyhogy így nyáron igazi must have, szuper kis napozás utáni krém, ITT találjátok.



Be unique csillám testfény (limitált)
Az a nagy helyzet, hogy ezen a nyáron nem igazán megyek olyan helyre, ahol be tudnám vetni ezt a csillámól testvajat. Pedig egy esküvőre, vagy egy jó kis buliba egy nyitott ruha, vagy felső mellé elég jó kiegészítő a csillámló, fénylő bőr. Olyan ez picit, mint egy krémes highlighter, gyönyörűen megcsillan rajta a fény és hála az égnek felkenés után nem ragacsos, ja és egészen jól hidratál, bár őszintén megmondom, hogy én nem ezért szeretem :D. Unikornis- és holofanoknak mindenképpen ajánlom. :) ITT találjátok.



Bár a posztom a "Nyári PHInomságok" nevet kapta, de igazából ezeket a termékeket természetesen nem csak nyáron használhatjuk és hát az a helyzet, hogy egy-két apróságtól eltekintve nem nagyon tudtam fogást találni rajtunk, úgyhogy továbbra is bátran és nagyon-nagyon jó szívvel ajánlom Nektek a Phi termékeket.




Szandra






*Szponzorált bejegyzés.




















You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe