Szemrevaló kedvencek

Az elmúlt hetekben, hónapokban rengeteg sminkújdonság érkezett hozzám tesztelésre, úgyhogy folyamatosan próbálgattam őket, kísérletezgettem velük. Néhány hete mutattam Nektek pár - egészen pontosan tizenkettő (!!!) - új ajakkencét ITT, most pedig jöjjön néhány olyan szemsmink, amit nagyon megszerettem az elmúlt időszakban.



NYX Cosmic Metals szemfestékpaletta - CMSP01
Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert nem először fordult már elő, hogy neten kinézek valamilyen sminket, szemezgetek vele, gondolkodom, hogy beszerzem, de aztán elfeledkezem róla, majd pár nap múlva megérkezik egy tesztelős csomagban - pontosan így történt ezzel a NYX palettával is (aminek egyébként egy matt verzióját is megkaptam egy szuper kis goodie bagben). Tudom, hogy rengetegen imádják a matt szemfestékeket és nyilván nekem is megvannak a kedvenc matt, basic szemfestékeim, de megmondom őszintén, hogy én úgy általánosságban jobban szeretem a fényes/metálfényű szemfestékeket - bling-bling ;) -, úgyhogy ez a paletta nekem álom mind a színösszeállítását, mind a szemhéjpúderek finisét tekintve. 


A festékeknek bársonyos és nagyon puha (már-már túl puha) a textúrája, picit porolnak is, de szerintem nem vészes, pláne mert ezek tipikusan olyan szemfestékek, amiket ujjal is gyönyörűen fel lehet tapogatni a szemhéjra. Ha pedig igazán intenzív színhatást és valódi metálfényű finist szeretnétek elérni, akkor nedvesítsétek meg az ecsetet és készüljetek fel a csodára. Bár szerintem ahogyan az a lenti képen is látható, szárazon is átjön, hogy mennyire gyönyörűek a színek, mennyire intenzíven pigmentáltak és milyen szép fényesek. Ja és nem mellesleg gyönyörűen lehet satírozni őket és szemhéjalappal egész nap tartanak. Nekem ez a paletta 5/5 és nem mellesleg picit emlékeztet a Zoeva Cocoa Blend palettára, amiről ITT írtam. ;)



Pupa Duo eyes twist-ip kétvégű szemceruza - 001 Dark Cocoa és 002 Safari Khaki
A Pupa szemfestékstiftjeit mindig is imádtam, leginkább azért, mert nagyon tartósak, úgyhogy ilyen szempontból nem volt nagy meglepetés ez a kétvégű cerka. Viszont már az első használat után kiderült, hogy a másik felén lévő szemceruza is szuper, mivel nagyon krémes, nagyon intenzív színe van, így jól fog a vízvonalon is, de szépen el is tudjuk satírozni, ha mondjuk füstös sminkhez van kedvünk.


A 001 Dark Cocoa árnyalat szemceruzája feketébe hajló sötétbarna, a szemfestékstift pedig bronzos színű, a 002 Safari Khaki pedig egy haragoszöld szemceruzából és egy khakizöld szemfestékstiftből áll.



Essence I Love Strobing fényes szemfestékalap
Az essence fényes szemhéjalapja nosztalgikus érzéseket kelt bennem, mivel anno ennek a sima változata volt az első szemhéjalapok egyike, amit kipróbáltam. Nekem bejön ez a "strobing" verzió, bár nem feltétlenül értem, hogy miért is kell fényesnek lennie, hiszen ha szemhéjalapként használja az ember, akkor rá fog kenni valamit, tehát ennek a fénye nem igazán fog látszódni... De végülis lehet önmagában is használni és úgy meg tökjó, hogy van egy kis fénye is (nem csillámos). A tubusban vaníliafagyi színe van (a lenti képen direkt nem dolgoztam el teljesen, hogy látszódjon), ami azért jó, mert felerősíti a rá felvitt szemfestékek színét, így azok még intenzívebbek lesznek és nem utolsósorban tartósak is. Emlékszem, hogy anno ennek a sima verzióját sokan használták korrektorként szem alá - ezzel ez nem lehetséges, egyrészt mert nagyon világos, másrészt mert nem igazán van fedése, harmadrészt meg eléggé fényes. Viszont egy remek és nem mellesleg olcsó szemfestékalap. :)


Catrice Soleil D'Été Limited Edition metál szemhéjkrém - C02 Metal TANtation
Imádok minden olyan krémes szemfestéket, amit egyszerűen csak az ujjammal gyorsan "elmaszatolok" a szemhéjamon, feldobok egy szempillaspirált és már kész is a szemsminkem. Ilyen állagú termékem még nem volt, mint ez a Catrice limitált szemhéjkrém, merthogy ez igazából nem is krém, hanem zselé. Éppen emiatt egy réteg nekem kevés belőle, mert úgy alig látszódik, ha eldolgozza az ember, de megéri építgetni, mert nagyon szép a végeredmény. A C02 Metal TANtation egy gyönyörű bronzos árnyalat (kicsit emlékeztet a Maybelline On and On Bronze Color Tattoo-ra), nagyon finom aranyszemcsék vannak benne, amik gyönyörűen szikráznak a fényben. És ha "megszárad", akkor bizony nagyon tartós is.



L'oreal Mega Volume Miss Baby Roll szempillaspirál
Lassan már a csapból is ez a szempillaspirál folyik, dehát tényleg baromi jó, nagyon szeretem és Ti is mindig kérdezitek, hogy mi van a pilláimon, ha ezt a spirált használom. Pedig amikor megkaptam tesztelésre és megláttam a keféjét, először ki se akartam próbálni... Merthogy nekem az ilyen nagyon "cifra" keféjű spirálok nem igazán szoktam bejönni, jobban szeretem a hagyományos formájú, nem gumisörtés szempillaspirálokat és hát ez minden, csak nem az. :D Dehát hajtott a kíváncsiság, úgyhogy kipróbáltam és bizony elsőre beleszerettem. Tökéletes a festék állaga: se nem túl folyós, se nem túl száraz, nem pereg, nem maszatolódik, nagyon tartós (a szombati vlogomban majd megnézhetitek, hogy mennyire :D) és bizony azt kell mondanom, hogy a keféje is tökéletes. Gyönyörűen megragadja, dúsítja és íveli a pillákat, nem tapasztja össze őket, nem csomósodnak össze - aki nem hiszi, járjon utána. :)





Ti milyen sminkújdonságokat próbáltatok mostanában?



Szandra




*A bejegyzésben bemutatott termékeket tesztelésre kaptam.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe