Nyári ajakkence újdonságok

Mostanában nem szándékosan, de megritkultak a sminkes témájú bejegyzéseim és ennek egészen egyszerűen az az oka, hogy ritkán sikerül akkor fotóznom, amikor minden szempontból ideálisak a körülmények (gondolom nem nagyon kell ecsetelnem ezt két gyerek mellett :D)... Éppen ezért örülök nagyon, hogy ezúttal sikerült, úgyhogy a mai bejegyzésben egyből tizenkét ajakkencét is fogok mutatni Nektek. Az elmúlt hetekben rengeteg ajakterméket kaptam tesztelésre (és ez itt nem is az összes :D) és szeretném megmutatni Nektek a kedvenceimet. Lesznek vegyesen mindenféle textúrák és finisek, olcsóbb és drágább termékek is, szóval remélhetőleg mindenki talál majd kedvére valót. Ez most nem részletes teszt lesz, hiszen ahhoz túl sok termék van itt, inkább csak amolyan benyomások, hogy miért is lett kedvencem az adott rúzs vagy szájfény, remélem szeretni fogjátok.


NYX Cosmic Metal ajakkrém - CMLC08 Speed of Light
Nem mondanám, hogy túl gyakran nyúlok metálfényű ajakkencékhez, pedig nagyon tetszenek és ennek a NYX ajakkrémnek egyszerűen gyönyörű színe és fénye van, mindemellett nagyon pigmentált, így nagyon szépen fed. Viszont úgy vettem észre, hogy kiemel minden száraz részt/egyenetlenséget az ajkakon, úgyhogy mindenképpen érdemes radírozni és hidratálni előtte az ajkakat.

L.O.V LOVicious Caring Volume szájfény - No 100 Mystic Sand
Mondhatnám azt is, hogy íme a tökéletes nude szájfény, ami nem csak csillogást, hanem színt is ad, ráadásul nekem úgy tűnt, mintha dúsabbnak is tűnnének az ajkaim, amikor ez volt rajtam. Tetszik a kissé hosszúkás applikátora is, mert szép precízen fel lehet kenni vele. Krémes, de nem ragacsos a textúrája és kifejezetten kényelmes viselet az ajkakon, mintha még ápolna is és ahhoz képest, hogy csak egy szájfény, viszonylag tartósnak mondható.


Fent NYX Cosmic Metal ajakkrém - CMLC08 Speed of Light, 
lent L.O.V LOVicious Caring Volume szájfény - No 100 Mystic Sand

NYX Cosmic Metal ajakkrém - CMLC08 Speed of Light


Revlon Ultra HD Gel Lipcolor - HD Sand és HD Adore
Előre szólok, hogy ezeknek a rúzsoknak gyerek Orbit rágó illata van és sajnos közel sem olyan hosszú maga a rúzs, mint amilyennek a csomagolás alapján tűnik... :/ Ettől még magát a terméket nagyon szeretem: egyrészt az ilyen vékonyabb rúzsokat mindig könnyebb precízen felkenni, másrészt a textúrájuk is nagyon jó. Krémfinisűek, ami - hívjatok oldschoolnak, de - nekem személy szerint az örök kedvencem. Felvitelkor könnyen siklik, de mégsem csúszik ki az ajkak körvonalán kívülre és hialuronsav tartalmának köszönhetően még hidratálja is az ajkakat. Összesen hét színben tudjátok megrendelni IDE kattintva (talán hallottátok már, hogy a Revlon termékek kivonultak a Müllerekből, úgyhogy online tudtok rendelni) és én pont azt a két színt kaptam meg tesztelésre, amit magamtól is választanék: egy üde, barackos árnyalatot (HD Sand) és egy drámai, bordós-pirosas színt (HD Adore), imádom mindkettőt.


Fent Revlon Ultra HD Gel Lipcolor HD Sand, lent HD Adore


L'oréal Infallible Lip Paint Matte - 205 Apocalypse Red
Az illata miatt ez sem lesz kedvenc mindenkinél, sőt az applikátor miatt sem. Merthogy ez nem egy szivacsos végű tubus, aminek ránézésre tűnne, hanem ugyanúgy kihúzod a tubusból az applikátort, mint mondjuk egy sima szájfénynél. Viszont a kis szivacsos rész a végén elég érdekes, ugyanis van benne egy kis mélyedés, úgyhogy szokni kell a használatát, de megéri kísérletezni vele, mert ez a szín egyszerűen tökéletes. Tetszik a finise és tulajdonképpen ez a tubusos-applikátoros megoldás is, de tényleg a szín az, ami viszi nálam a pálmát ebben az esetben. Ez volt egyébként rajtam a Foreo Luna2 videóban ITT.

Max Factor Honey Lacquer ajaklakk - Indulgent Coral
Gyönyörű csomagolás és erőteljes vanília illat fogad ennél a szájfénynél és egy gyönyörű korallos árnyalat, nyárra telitalálat. A balzsam simaságát, a szájény fényét és a rúzs intenzív színét ígéri ez a termék és tulajdonképpen egyet is értek ezekkel. Merthogy valóban úgy körülöleli és hidratálja az ajkakat, mint egy ajakbalzsam, gyönyörűen fénylik, ugyanakkor színt is ad az ajkaknak, nekem bejött.


 Fent: L'oréal Infallible Lip Paint Matte - 205 Apocalypse Red, 
lent: Max Factor Honey Lacquer ajaklakk - Indulgent Coral


Clinique x  Crayola Chubby Stick Intense - Fuzzy Wuzzy, Brick Red, Red Violet
Szeretem a chubby stickeket gyakorlatilag minden formában és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megkaptam az összes színt ebből Crayola kollaborációból, de most csak a három kedvencemet mutatom meg Nektek. Alul a Fuzzy Wuzzy egy enyhén barackos, barnás nude, a középső Brick Red egy klasszikus piros, a felső Red Violet pedig egy kékes tónusú bordós piros. Bár a termékek nevében szerepel az Intense szócska, azért mégsem annyira intenzívek mint egy rúzs, de mindenképpen erőteljesebb a színük, mint a sima chubby stickeknek. Amint láthatjátok lentebb fényes finisűek, tovább hidratálják is az ajkakat és tekerhető, rúzsceruza kialakításuknak köszönhetően bármikor előkaphatjuk és felkenhetjük őket.


Clinique x  Crayola Chubby Stick Intense - fent Red Violet, középen Brick Red, lent Fuzzy Wuzzy


MAC Fruity Juicy Amplified Creme lipstick - Love At First Bite
Nem nagyon szeretek limitált kollekciós sminkeket mutatni, de ezt muszáj - már csak a csomagolás miatt is. A rúzs színe meg egyszerűen gyönyörű: vibráló, élénk pink árnyalat, ami csodásan mutat fehér bőrön, csodásan mutat lebarnult bőrön, szerintem ez a szín egyszerűen mindenkin csodásan mutat.


  MAC Fruity Juicy Amplified Creme lipstick - Love At First Bite

 MAC Fruity Juicy Amplified Creme lipstick - Love At First Bite


Estée Lauder Pure Color Love rúzs - Crazy Beautiful és Strapless
A nem annyira klasszikus csomagolás két klasszikusnak mondható színt rejt, amik krémfinisűek. A Pure Color Love rúzsoknál többféle textúra közül választhatunk, de én maradtam a jó öreg krémes finisnél - tudom, uncsi vagyok, de ezzel nehéz melléfogni és hát nem is csalódtam, mert igazán jó érzés viselni az ajkakon ezeket a rúzsokat. A Strapless egy rózsaszínes nude, maga a tökély, a Crazy beautiful pedig egy sötétebb, bogyósgyümis árnyalat, de ez is egy nagyon kellemes, hordható szín akár a mindennapokra is. Ami viszont talán megosztó lehet, az az, hogy a rúzsok kialakítása nem hagyományos, inkább háztető formájú (legalábbis engem arra emlékeztet) és nekem ez nem igazán könnyítette meg a felvitelt... Persze ehhez is hozzá lehet szokni, meghát maga a szín és a formula kárpótolnak ezért a kis "kellemetlenségért".


Estée Lauder Pure Color Love rúzsok, fent Crazy Beautiful, lent Strapless



Nektek melyik ajakkence tetszik leginkább?
Esetleg próbáltátok már valamelyiket?



Szandra



You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Ezek közül a NYX Cosmic Metal ajakkrém és a REVLON HD lip color hatása tetszik a leginkább. Én nagyon szeretem ezt a fémes-fényes ajakfestést de véletelnül sem magamon. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe