Designed by me :)

Imádom a feliratos pólókat, bár ami azt illeti, lehet, hogy nem túl "felnőttesek", de én mégis szívesen hordom őket. A boltokban is elég nagy a választék belőlük, de mennyivel izgalmasabb, ha mi magunk tervezhetünk pontosan olyat, amilyet szeretnénk, nem? Kiválaszthatjuk a színét, a feliratot, mintát, gyakorlatilag bármit rátehetünk, amit csak szeretnénk.
Amikor megkeresett a Kreativator csapata, hogy lenne-e kedvem pólót tervezni magamnak, nagyon megörültem, mert úgy voltam vele, hogy mennyire menő lenne már olyan pólót hordani, amit teljes mértékben én álmodtam és terveztem meg. Íme ez a két póló az én "kreativátorkodásom" eredménye, úgyhogy ma megosztom Veletek, hogy hogyan is készültek, illetve természetesen felvéve is láthatjátok őket.
A tervezés folyamata nagyon egyszerű: csak rákattintunk a Kreativator honlapján a pólótervező alkalmazásra ITT, kiválaszthatjuk, hogy milyen típusú pólót szeretnénk és milyen színben. A pólótípusokról természetesen találunk leírást, illetve a méretezéshez is van segítség, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt.
A pólókra tehetünk saját képeket, de az alkalmazásban rengeteg motívum és szöveg van betöltve, de természetesen mi magunk is kitalálhatunk mintát/szöveget a pólóra, ahogyan én is tettem. Természetesen ezeknél kiválaszthatjuk a méretet, betűtípust és színt is néhány kattintással, tényleg nem nagy ördöngösség. És ahogy tervezzük a pólónkat, közben láthatjuk jobb oldalon azt is, hogy hogy alakul a póló ára. Ha pedig elégedettek vagyunk a végeredménnyel, akkor a kosárba tesszük, kiválasztjuk a méretet, le is adhatjuk a rendelést és ezután már csak a postást kell várni. Fizetni lehet banki átutalással. online kártyával, illetve bizonyos értékhatár fölött utánvéttel is, de ebben az esetben drágább a szállítás, úgyhogy én ezt nem javasolom. Én két pólót terveztem, de kb. három nap múlva már nálam is voltak, szóval nagyon gyorsan elkészültek.
Nagyon izgatott voltam, amikor kicsomagoltam őket, mert bár virtuálisan nagyon tetszettek, de tartottam tőle, hogy milyenek lesznek élőben, meg hogy milyen lesz a fazon és a méret. Szerencsére azért nagyjából sikerült mindent eltalálnom és nagyon-nagyon tetszenek élőben a pólók, szerintem nagyon illenek hozzám - mondjuk nyilván feliratot tettem rájuk, amikkel nagyon is tudok azonosulni.  Ezek egyébként nem előre gyártott feliratok/motívumok, hanem én terveztem őket, pontosabban a MOM-os pólón a szívecske az kész minta a Kreativatorban, de én a színét megváltoztattam.
A Starbucks-os póló fehér, Gildan típusú póló, M-es méret, ez egy hosszabb, lengébb fazon, viszont vastagabb az anyaga, nagyon tetszik felvéve. A MOM-os póló Life típusú póló, ennek vékonyabb az anyaga, mint a másiknak és világosszürke melírozott színe van. Ez is M-es, viszont feszesebb és rövidebb, mint a másik, ebből talán jobb lett volna eggyel nagyobb. Mármint nem kicsi rám, de talán kényelmesebben éreztem volna magam egy L-es méretben, mert a karomon picit feszes.
Szerettem volna amúgy rendes outfit fotókat csinálni velük, de sajnos "erőforrás" hiányában erre most nem volt lehetőségem, viszont mindenképpen meg akartam mutatni Nektek, hogy hogyan mutatnak felvéve. :)
De mindent összevetve nagyon tetszik a két póló és tök büszke vagyok magamra, hogy én terveztem őket - no nem mintha nagy ördöngösség lett volna, mert tényleg nagyon egyszerűen és gyorsan ment.
Egyébként a Kreativatorral nem csak pólóra és textilre nyomathattok, hanem egyéb ajándéktárgyakra is, úgyhogy a lehetőségek tárháza majdhogynem végtelen. :)



Ti terveztetek már valaha pólót magatoknak? Ha igen, milyet? 
És ha még nem, akkor milyet csinálnátok?


Szandra




*A bejegyzésben bemutatott pólókat a Kreativator jóvoltából ingyen készítették és küldték el nekem.

You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Nagyon jól néznek ki! :)
    A fotók alapján nekem is szimpatikusabb a Gildan típusú póló de látatlanban nyilván nehezebb választani. Kár, hogy nekem valahogy nincs ötletem ilyen feliratokat kitalálni, pedig nagyon tetszenek.

    VálaszTörlés
  2. Júj, nagyon király mindkét póló! :3 Én azt írnám az enyémre, hogy: Blog is my cardio, vagy egy német juhászkutya lenne rajta, GSD lover felirattal. :3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó feliratok , de én azt hittem
    A facebook képek alapján ,hogy Lilié ��
    Neki is nagyon aranyos lenne
    Anya-lánya felirat ( az All I need starbucks and mascara nagyon cuki lenne)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik mindkét póló, a mom-wow felirat pedig hihetetlen ötletes :)

    VálaszTörlés
  5. Tudom ajánlani a https://poloid.hu/ oldalt a póló tervezővel bármilyen mintát el lehet készíteni.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe