Antikedvencek, csalódások - 2016 január-február | Videó

Itt a blogon időről időre bemutatom Nektek valamilyen formában a kedvenc termékeimet, de én azt gondolom, hogy úgy vagyok hiteles, ha azokat is megosztom Veletek, amik nekem személy szerint valami miatt nem váltak be. Hangsúlyozom még egyszer, hogy amik NEKEM nem váltak be, hiszen lehet, hogy ami valami miatt nálam nem igazán működik, az valaki másnál nagy kedvenc és ez teljesen rendben van így, hiszen nem vagyunk egyformák, a hajunk és a bőrünk sem az, így nem válhat be mindenkinek ugyanaz a termék.
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mik azok a dolgok, amik az elmúlt néhány hétben valami miatt nem igazán lettem a kedvenceim, akkor nézzétek meg IDE, vagy a lenti videóra kattintva.

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Én a She duo highlighter-ét kimondottan szeretem, hétköznapokon reggelente ezt használom a szemöldökcsontra és néha a szemzugba is. Nekem egyáltalán nem kemény, már-már krémes, habár lehet azért, mert rennető meleg van a lakásban és ebből kifolyólag puha állagú :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó videó volt:) Az Eos ajakápolók nekem is felkeltették az érdeklődésem, de alapból sokalltam az árát, úgyhogy így meg biztos nem veszem meg, jó kiderült,hogy teljesen átlagos. A szivacsos applikátor nem csodálom, hogy szétment, nekem ezek általában nem tartósak, mármint az alap szivacsos applikátorok. Én a Müllerben vettem egy olyat, aminek ilyen fehér és kicsit gumiszerű feje van, az jól bírja magát, illetve hosszabb a nyele, aminek szintén örülök. De a body&soul-nak is ilyen típusú applikátora van, ahhoz még plusz fejek is vannak. És nagyon igaz, hogy egy márkának lehet jó és kevésbé jó terméke is. És fordítva is igaz, olyan is előfordulhat, hogy egy kevésbé szeretett márkának nagyon jól beválik egy terméke. Egyébként van sok olyan márka is, amiktől egy-egy terméket használok csak, azok viszont jók.

    VálaszTörlés
  3. A fahéj alapvetően vérbőséget okoz, vsz. ezért (is) égett miatta a szád.

    VálaszTörlés
  4. Átérzem a szempillaspirál-problémád. :( Zsinórban a 3. szempillaspirálban csalódok, rám férne egy tuti tipp. A legnagyobb csalódás: Bourjois Twist Up, pedig nagyon szeretem a Bourjois termékeit. Ez a spirál allergiás reakciókat váltott ki a szememen! :O Soha egyik sem okozott még ilyet!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe