Hárman párban - theBalm The Manizer Sister higlighter paletta | TESZT

Hogy mi a jobb egy theBalm terméknél? Három theBalm termék egy palettában :D. Már régóta a fentem a fogam a Mary-Lou Manizer highligterre, de amikor megláttam ezt a triót, tudtam, hogy ez kell nekem és karácsonykor bizony ott lapult a fa alatt az én legeslegnagyobb örömömre. Igazi fanatikushoz híven sokáig csak nézegettem highlighter kollekcióm legújabb gyöngyszemét - amiről röviden már írtam ITT - de aztán nem bírtam magammal és nekiestem. Úgyhogy jöjjenek a tapasztalataim a theBalm The Manizer Sisters arcpalettájával kapcsolatban.


A theBalm Manizer Sisters palettájában a márka három sikerterméke kapott helyett: a szinte már ikonikusnak mondható Mary-Lou Manizer, ami arany pezsgőszínű highlighter, a Cindy-Lou Manizer egy barackos pink pirosító és a Betty-Lou Manizer, ami egy aranyos, középbarna bronzosító.
Ez a három "nővér" egy nagyon kompakt, vékony, tenyérnyi méretű, mágnessel záródó, tükrös és hihetetlenül jópofa designnal rendelkező kartonpalettában kapott helyet. Tökéletes társ utazáshoz, megvan benne minden, ami egy szép sminkhez kellhet és ebbe beleértem a szemsminket is, merthogy szerintem simán lehet ahhoz is használni.
A paletta nem a teljes méretű termékeket tartalmazza, hiszen a "normál" kiszerelésű termékek 8.5 grammosak, itt pedig 3gramm darabja, tehát az eredeti termékek kb. 1/3át kapjuk ebben a palettában, de azt hiszem még így is sokáig elleszek velük. A paletta az Iparfüméria kínálatában valamivel több mint 8000Ft-ba kerül, a teljes méretű, egy darabos verziók pedig kb. 6000Ft-ba, szóval szerintem árban is nagyon megéri ez a trió :).
Mindhárom festéknek nagyon bársonyos a textúrája, nem darabosak, nem is porolnak, viszont gyönyörűen pigmentáltak és nagyon szépen el lehet dolgozni őket, ráadásul tartósak is - nem tudok beléjük kötni, egyikben sem. Amikor először kipróbáltam a Mary-Lou Manizert, már értettem, hogy miért isteníti szinte mindenki, engem is azonnal rabul ejtett. De nézzük is őket sorban.
A Mary-Lou Manizer egy klasszikus, finoman aranyló, pezsgőszínű highlighter. Eléggé intenzíven fénylik, de szépen el lehet dolgozni, úgyhogy nem kell megijedni tőle. Gyönyörűen lehet hangsúlyozni vele többek között az arccsontot is, anélkül, hogy a pórusokat is kiemelné.
A Cindy-Lou Manizer egy pink árnyalatú, barackszínű pirosító pink csillogással. Nekem inkább pirosító, mint highlighter, bár végülis egy matt pirosító mellé használhatjuk highlighterként, de szerintem önmagában is remekül megállja a helyét. Gyönyörű üde színt és ragyogást ad a bőrnek, az egyik legcsodásabb pirosítóm.
A Betty-Lou Manizer egy meleg tónusú, aranyfényű, középbarna bronzosító, nekem a három közül valahogy ez tűnt a leginkább pigmentáltnak, bár a többire sem lehet panasz. Viszont a trióból valószínűleg ezt fogom a legkevesebbet használni, mert nem vagyok az a nagy bronzosító fan, de aztán az is lehet, hogy nyáron majd megjön a kedvem egy kis bronzos csillogáshoz :).
Őszintén szólva ha akarnék sem tudnék rosszat mondani erről a palettáról, egyszerűen tökéletes minden szempontból, imádom és ezúton is köszönöm a Férjemnek, hogy megajándékozott vele (még akkor is, ha súgtam neki egy kicsit :D).
A theBalm The Manizer Sisters palettát megtaláljátok többek között az Iparfüméria kínálatában ITT (bár most sajnos éppen elfogyott :(, illetve a Feeluniqe-on ITT (most épp akciós ;).




Nektek melyik tetszik legjobban a
Manizer nővérek közül?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest



You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Tényleg nagyon cuki a csomagolás, és a színek is szuperül el lettek találva. Nekem első pillantásra Betty egy picivel jobban tetszik a nővéreinél. ❤️

    VálaszTörlés
  2. Hát ez csodás! Nem is tudok választani melyik a legszebb, szerencsére ezzel a palettával nem is kell. Listára került :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe