Pupa gigaposzt | Teszt



Egy korábbi bejegyzésemben (ITT) már találkozhattatok néhány Pupa termékekkel és hát azt hiszem eléggé egyértelmű volt, hogy jó minőségű termékeivel és megfizethető áraival beszippantott a márka. Így én is nagyon örültem, amikor több bloggerrel együtt engem is megkeresett a cég, hogy küldenének néhány újdonságot kipróbálásra. Számomra mindig öröm, ha egy cég kíváncsi az én véleményemre is és hát majdnem kiestem a számon, amikor megérkezett a csomag, mert ilyen mennyiségű tesztelni valóra nem számítottam... Úgyhogy most egy giga-megahosszú Pupa poszt következik véleménnyel és swatchokkal, meg egy kis meglepetéssel a végén :).





Pupa I'm Matt Lip Fluid folyékony ajakrúzs
Őszintén szólva örültem is, meg nem is, amikor megláttam ezeket az új, folyékony, matt ajakrúzsokat: egyrészt örültem, hogy végre kipróbálhatok ajakra való termékeket is a márkától, mert azokhoz eddig még nem volt szerencsém, másrészt engem viszont annyira nem hoznak lázba a matt ajakkencék és magamtól nem is nagyon szoktam ilyeneket vásárolni... Az I'm Matt Lip Fluid folyékony ajakrúzsok kipróbálása után sem kattantam rá a matt ajakkencékre, de találtam köztük két olyan árnyalatot, ami megtetszett. Amúgy összesen húsz árnyalatban kapható, amiből én hatot kaptam tesztelésre. 
Tetszik, hogy az ezüst csomagoláson van egy pici, ajak alakú "ablakocska", amin keresztül láthatjuk a termék valódi színét, de egyébként a tubus alján matricával is jelölik a színt. Klasszikus, szájfényszerű applikátora van, amivel könnyedén, egyenletesen és precízen fel lehet vinni és le lehet oszlatni az ajkakon. A textúrájuk nagyon és bársonyos, és nem utolsó sorban nagyon pigmentáltak, már egy húzással is intenzív színhatást érhetünk el.
Balról jobbra: 012, 033, 050, 052, 071, 072
Én nem kenek fel úgy matt ajakkencét, hogy ne hidratálnék alá, mivel elég szárazak az ajkaim. Viszont a korrektség kedvéért kipróbáltam ajakápoló nélkül is és nem tapasztaltam szárító hatást, vagy hogy húzódnának tőle az ajkaim. Nem szárad meg teljesen, vagyis ahogyan összeérintem az ajkaimat, érzem, hogy van rajta valami, ami ici-picit csúszkál. És talán pont ebből következik az is, hogy nem csókálló és azt evést sem bírja kopás nélkül, úgyhogy érdemes néha-néha csekkolni, mert bizony elmászkálhat. Ettől még összességében tartósnak mondanám, mivel több órán keresztül látszódott a színe az ajkaimon.
A képeken látni fogjátok, hogy a finisük tényleg matt, az én kedvencem a 012-es, rózsaszínes nude, valamint a 052-es bordós-bogyós szín lett, ami egy igazi őszi árnyalat.
Összességében örülök, hogy kipróbálhattam ezeket a matt ajakkrémeket, mert ahogyan írtam, magamtól nagyon ritkán vásárolok ilyen típusú ajakkencéket, viszont akkor győzött volna meg igazán, ha tartósabb és akár csókálló is, mivel az általam eddig próbált hasonló termékek között - NYX Soft Matte Lip Cream, Bourjois Edition Velvet, L'oréal Infallible Mega Gloss Matte - emlékeim szerint még nem volt ilyen. Viszont árban a Pupa I'm Matt folyékony ajakrúzsa kedvezőbb (2590 Ft), mint az előbb említett négy, úgyhogy ha szeretitek a folyékony, matt ajakrúzsokat, akkor érdemes vetnetek ezekre egy pillantást.


Soft&Wild Limited Edition kollekció
Amikor megláttam a bársonyborítású, párducmintás-rózsaszín dobozkákat, biztos voltam benne, hogy ez a kicsit sem visszafogott csomagolás sokaknak szemet szúr majd a boltban és nagy sikere lesz a kollekciónak. És bár én is szeretem a párducmintát, nekem ez így a rózsaszínnel együtt picit már sok, de tökéletesen passzol a Soft&Wild névhez, nomeg ugyebár nem ítélkezünk a csomagolás alapján, és biztos vagyok benne, hogy sokaknak tetszik :).
Soft&Wild LE I'm rúzs
A matt ajakrémek után nagyon megörültem ezeknek a rúzsoknak, amik mély színhatást, intenzív csillogást, abszolút kényelmet és könnyű, tökéletesen tapadó textúrát ígérnek. A rúzsok a Soft&Wild kollekció részeként négy árnyalatban kaphatók arany csomagolással, de egyébként az I'm rúzsokat megtaláljátok az állandó termékek között is 40 árnyalatban ezüst csomagolással.
A fentebb említett ígéretek közül gyakorlatilag minden igaz: tényleg nagyon jó viselni őket, gyönyörű a színük, gyönyörű a fényük, nem tudok rosszat mondani róluk. A tartósságuk átlagos, de nem is hosszan tartó rúzsként hirdetik őket.
Balról jobbra: 002, 003, 004
A 002-es egy barackos beütésű nude árnyalat, nem túl világos, de nem is túl barnás, tökéletes hétköznapokra, munkába, suliba. A 003-as bordós árnyalat is nagyon tetszik, bár ez már inkább alkalmi viselet, de csodaszép őszi, bogyósgyümis szín, ráadásul még a fogak is fehérebbnek tűnnek tőle. A 004-gyel eleinte nem szimpatizáltam annyira, de minél tovább volt rajtam ez az élénk rózsaszín árnyalat, annál jobban szerettem.
Soft&Wild LE Wamp! Wet&Dry szemfestékek
A korábbi Pupa bejegyzésemben ITT már olvashattatok a Vamp! szemfestékekről, úgyhogy talán nem meglepő, hogy azt írom: imádom ezeket a szemfestékeket.  Ezek is megtalálhatók az állandó kollekcióban ezüst csomagolással 54(!!!!!) különböző árnyalatban. A Soft&Wild kollekcióban viszont arany csomagolást kapott az öt árnyalat, amiből én hármat kaptam tesztelésre és kettőt fogok most bemutatni, a harmadikat majd lentebb találjátok meg ;).
003, 001 
Szépen pigmentáltak, bár az igazán intenzív színhatásért vagy építeni kell őket picit, vagy nedvesen használni (töredelmesen bevallom, hogy én így még nem próbáltam őket).
A 003-as egy fényes pezsgőszín, ami tökéletes kiemelőszín a belső szemzugba, vagy a szemöldökcsontra, de én simán el tudom képzelni highlighterként is az arccsontra. Rohanós napokon csak ujjal gyorsan feltapogatom az egész szemhéjra és csodásan kiemeli a szemet. Viszont felvitelkor picit hullik, úgyhogy erre érdemes figyelni, hogy nehogy a szem alá is kerüljön belőle.
A 001-es lilás-bordós, csillámos árnyalatot még jobban szeretem, vannak itthon más márkáktól hasonló színű szemhéjpúdereim, amiket előszeretettel használok ősszel. Szerintem ez az árnyalat szinte minden szemszínt kiemel, gyönyörűen csillog, én teljesen odavagyok érte, szerintem nagyon különleges.
003, 001
Soft&Wild LE pirosító
Igazság szerint ezt a pirosítót is be akartam tenni a nyereményjátékba (na most lelőttem a poént azoknak, akik nem tekertek egyből a végére :D), de annyira birizgálta a fantáziámat, hogy milyen lehet, hogy végül nekiestem és kipróbáltam.
Maga a pirosító a Soft&Wild kollekcióhoz hűen rózsaszín és arany leopárdmintában pompázik - volt egyébként már egy hasonló sminkem, amit épp a hétvégén ajándékoztam el, mert nem igazán használtam, mégpedig a NYX Tango with bronzing powder bronzosító a When leopard gets a tan árnyalatban (ITT írtam róla). Abban inkább a bronzos, barnás árnyalatok voltak többségben és volt benne egy kevéske rózsaszín is, úgyhogy az inkább egy fényes bronzos árnyalatot adott ki, ha összekevertük a színeket.
Nagyon kíváncsi voltam, hogy milyenek külön-külön a színek, bár nyilvánvalóan csak együtt lehet használni őket. A pirosítót egy matt halványrózsaszín, egy matt élénk pink és egy finoman csillámló pezsgőszín alkotják, amik így festenek külön-külön:
Összekeverve pedig egy finoman csillámló, üde rózsaszín árnyalatot adnak, amivel kapcsolatban kissé szkeptikus voltam, hogy hogy fog állni nekem, mert nem az a tipikus árnyalat, ami szóba jön nálam pirosítók terén. De aztán eszembe jutott, hogy van egy ehhez nagyon hasonló élénk pink pirosítóm a Sleektől, azzal a különbséggel, hogy az matt. Úgyhogy végül nekiestem, hogy feltegyem: porolt valamennyire, ahogy felvette az ecset, de nagyon tetszett az arcomon. Igazi friss, üde szín, nekem nagyon bejön, örülök, hogy végül kipróbáltam.
Soft&Wild LE Lasting Color Gel körömlakkok
Ezüst kupakkal szintén részei az állandó kollekciónak és közel 100 (!!!) árnyalatban kaphatók a Pupa honlapja szerint. Ebben a kollekcióban arany kupakkal öt árnyalatot találunk, amiből én hármat kaptam meg, plusz egy bohókás, csillámos, leopárdmintás fedőlakkot, de csak kettőt mutatok meg, mert a másik kettő szintén a nyeremény része :). A bal oldali 132-es árnyalat egy mályvás rózsaszín árnyalat, ami a képen sajnos picit pirosabbnak tűnik, mint amilyen a valóságban, de egyszerűen sehogyan sem tudtam az igazi színt előcsalogatni a képen...  A jobb oldali 129-es pedig egy nagyon világos, enyhén rózsaszínes nude árnyalat.
Ezeket sajnos a körmeimen még nem próbáltam ki, de pálcikára felkentem őket. Az ecset picit lapított és széles, nem túl rövid és nem is túl hosszú, könnyen tudtam dolgozni vele. Két réteg kellett belőlük és szép fényesen csillognak. A honlap szerint 3D-s körömvastagító textúrája van, ezzel biztosítja a tökéletesen sima és feltöltött körmöket, ami engem nagyon érdekel, mivel sajnos egyáltalán nem egyenletes a körmeim felülete. Erről majd szerintem beszámolok valamilyen formában, hogy tényleg feltölti-e a körmöket.
Azt kell, hogy mondjam, nem csalódtam a márkában. Örülök, hogy kaphattam egy kis (na jó, inkább nagy) ízelítőt a Pupa újdonságaiból és olyan termékeket is kipróbálhattam, amikhez magamtól talán nem nyúltam volna. Az már biztos, hogy ettől a csomagtól csak még inkább kedvet kaptam ahhoz, hogy még több terméket kipróbáljak a márkától, valószínűleg következőnek az arcra való termékek lesznek porondon, egyre inkább érdekelnek az alapozóik, valamint a korrektorok és púderek is. 
Ha van kedvetek, látogassatok el a honlapjukra IDE kattintva, az üzleteik pontos címét pedig megtaláljátok ITT.

És aki eljutott ennek a gigahosszú posztnak a végére, annak van egy jóhírem: szeretnék egy olvasómnak kedveskedni egy kis ajándékcsomaggal, amit a kapott termékek közül válogattam ki, emiatt ezeket nem is láthattátok a bejegyzésben. Így ezek természetesen teljesen érintetlenek, nem is próbáltam ki őket.
Egy szerencsés nyertest fogok kisorsolni azok közül, akik október 5. hétfő éjfélig megírják kommentben ez alá a bejegyzés alá, hogy szeretnének részt venni a játékban, valamint hogy próbáltak-e már valamit a márkától és az emailcímüket is.
Egy nyertes lesz, aki a képen látható Pupa Soft&Wild LE kollekció négy tagját fogja megnyerni: egy Vamp! Wet&Dry szemhéjpúdert a 005-ös árnyalatban, az Animal Print fedőlakkot, a 131-es árnyalatú Lasting Color Gel lakkot, valamint Vamp! Duo Eyeliner&Kajal szemhéjtus és szemceruza duót fekete színben.
Sok szerencsét :)!

A szerencsés nyertes: LIZA - linzi95@freemail.hu



Remélem tetszett ez a bejegyzés és
ti is kedvet kaptatok a Pupa termékekhez :).


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

148 megjegyzés

  1. A csomagolás nekem nagyon tetszik, olyan csajos! :) Illetve a rúzsok is szépek, főleg a piros árnyalatok tetszenek.

    VálaszTörlés
  2. Engem még nem kapott el a Pupa láz, de ahogy egyre többet olvasok a termékekről, annál kíváncsibb leszek. :)
    Szeretnék részt venni a játékban, ahogy fentebb írtam, még nem volt alkalmam kipróbálni tőlük semmit. Az email címem: nikimagyari@freemail.hu

    Nico

    VálaszTörlés
  3. Szia Szandra!
    Nagyon örülök a játéknak, és mindenképp szeretnék részt venni benne, mert a PUPA az a márka, ami számomra jelenleg a Nr. 1. Többször írtam már róluk én is a blogomon, elég sok mindenem van már tőlük, szinte már hazajárok az üzleteikbe. :) Az én kedvencem a Like a Doll kollekció, de a nyereményjátékban nyerhető dolgokat még nem ismerem.
    Szívesen kipróbálnám őket!
    Puszi:
    Nóri

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    A tesztek alapján ígéretesnek tűnnek a termékek.
    Szeretnék részt venni a játékban. :)
    Még nem próbáltam semmit a márkától, hátha most lesz hozzá szerencsém.
    email: toth.niki17@gmail.com

    VálaszTörlés
  5. Azt a rózsaszín szemhéjpúdert valószínűleg pirosítóként próbálnám ki először. A pirosas-bordós-barnás körömlakkokat szeretem a legjobban, tehát annak is örülnék. Egy jó fedőlakk és egy szemhéjtus/szemceruza pedig mindig jól jön.
    Egyébként még egyetlen Pupa termékkel sem találkoztam élőben, csak képeken, szóval szívesen részt vennék a sorsoláson. Köszi a lehetőséget. :)
    sztimcsii@gmail.com

    VálaszTörlés
  6. Egyszer volt egy nyereményjáték, ahol pupa sminkekkel profi sminkmester sminkelhetett ki, aki nem más mint Frederico Lucci. Többek között én is nyertem. El is mentem, ahol kértem a sminkmestert, hogy valami vadabb sminket szeretnék. Minden termék pupas volt és a végeredménytől el voltam teljesen ájulva. Az alap az tökéletes volt a szemhéjpuder színe a lehető legtökéletesebb. A szájfény meg valami csoda volt. Alig akartam este lemosni magamról :D
    Ami a hátul ütője a dolognak, hogy ahol én lakom ott nincsenek pupas termékek. :( De remélem a közeli jövőben itt is nyílik egy ilyen bolt, mert akkor még nem foglalkoztam annyira vele, elkönyveltem magamban, hogy biztos nem az én pénztárcámnak való. De olvasva a bejegyzéseidet és utána nézve a dolgoknak látom, hogy azért néha néha egy egy termékükre megérné beruházni. Pláne, hogy ilyen csodát művelnek az emberrel!!! :D
    Nekem nagyon bejött az összes matt szájfény. Jó lenne egyet kettőt beszerezni.

    Ja a sminkről megtaláltam a képet aminek a linkjét beszúrom ide. Remélem látható lesz:

    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/179778_627499553929886_1805570576_n.jpg?oh=9e2383a156577e10f941bf01a9646063&oe=568A7A43

    Szeretnék a nyereményjátékra jelentkezni. Az email címeme pedig a következő: sz.nikolett92@gmail.com

    VálaszTörlés
  7. Szia! Köszönjük, hogy ismét van lehetőség játszani! Eddig a Vamp Wet&Dry szemhéjpúdert és a Vamp szempillaspirált próbáltam a márkától. Mindkettő imádat. :) E-mail címem: ebnerjano@gmail.com

    VálaszTörlés
  8. Szeretnék részt venni a játékban:) Pupa márkától a Vamp! Cream Eyeshadow 3 árnyalatát próbáltam.. Megjegyezném, h a Te ajánlásod alapján:) fodmonika@gmail.com

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Szeretnék részt venni a játékban és egy korábbi limitált kollekció, a Jeans and Roses egyik rúzsát már próbáltam és nyáron igencsak sokat használtam is. Emailcím: zsufie92@gmail.com
    Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  10. Szia Szandra!
    Köszi a lehetőséget, szeretnék részt venni a játékban, mert sajnos még nem volt szerencsém kipróbálni a Pupa termékeit. Remélem hamarosan nekik is lesz webshopjuk, akkor könnyebb lesz itt vidéken is elérni a termékeket. :) mail.nanita@gmail.com
    Köszi, Anita

    VálaszTörlés
  11. Nagy érdeklődéssel és sóvárgással olvasom a Pupás bejegyzéseket. Csupa jót hallani a termékeikről. Sajnos tudtom szerint Romániában még nincs jelen a cég. :( Nagyon szívesen kipróbálnám a termékeiket.
    E-mail cím: bokorbogi93@gmail.com

    VálaszTörlés
  12. Szeretnék részt venni a játékban! :) Még nem volt szerencsém a márka termékeit kipróbálni, de itt az idő. Email: annarendes@gmail.com

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Köszönjük a lehetőséget, szeretnék részt venni a játékban. :) Eddig a pupától a krémes szemfestékeket, wet&dry szemfestéket és egy like a doll-kollekciós rúzst próbáltam, mindegyiket nagyon szeretem, szerintem nagyon jó a minőségük.
    E-mail címem: toth.tunde9402@gmail.com

    VálaszTörlés
  14. Sose próbáltam még semmit, szóval ez egy szuper kezdő csomag lenne 😊 csinálsz majd esetleg egy sminkes videót pupa termékekkel? ☺email címem: ritabokros96@gmail.com

    VálaszTörlés
  15. Köszi a lehetőséget, szeretnék részt venni a játékban. :) Imádom a Coral Island highlightert és ezt a Soft&Wild pirosítót is, pedig a Pupa előtt utáltam a pirosítókat. :D
    E-mail címem: linzi95@freemail.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratulálok, Te vagy a szerencsés nyertes :)! Írtam Neked emailt :)!

      Törlés
    2. Köszönöm, már válaszoltam is! :)

      Törlés
  16. nekem is kicsit sok ez a csomagolás, de szívesen kipróbálnék tőlük valamit:)
    rita.joutsen@gmail.hu

    VálaszTörlés
  17. Szia!
    Meg nem probaltam semmit a markatol,viszont mindig szemeztem vele es ez a bejegyzes megint felkeltette az erdeklodesemet :)
    Szeretnek reszt venni a jatekban. E-mail cimem: kriizsoo@gmail.com

    VálaszTörlés
  18. Szia!
    Meg nem probaltam a pupa termekeit de mar regota szemezek vele & ez a bejegyzes ismet felkeltette az erdeklodesemet. Szeretnek jatszani :) e-mail cimem: kriizsoo@gmail.com

    VálaszTörlés
  19. Én még nem próbáltam semmit a Pupától, de szívesen kipróbálnám őket. Tetszik a csomagolás is.
    kreichardt82@gmail.com

    VálaszTörlés
  20. Sajnos még nekem sem volt alkalmam kipróbálni a Pupa termékeit, de a bejegyzésed alapján biztosan szét fogok nézni nálunk, valami hihetetlenül szépek azok a szemhéjpúderek!
    A peccipetri@gmail.com e-mail címmel szeretnék részt venni a játékon! :)

    VálaszTörlés
  21. Szia Szandi!

    Szeretnék részt venni a játékban. Nekem a Pupától egy nyári limitált kiadású pirosító/bronzosító van meg, illetve színes, vízálló szemcerkák.

    Köszi,
    Barbi
    barbara.asztalos@gmail.com

    VálaszTörlés
  22. Sajnos felénk nincs Pupa, vidék :( Szívesen részt veszek a játékban, oliv08 kukac freemail pont hu a címem

    VálaszTörlés
  23. Már többször olvastam erről a márkáról, de még nem volt alkalmam kipróbálni, ezért is szeretnék jelentkezni a játékra. Nagyon tetszik ez a bejegyzés, mert igen jól ismerteti a Pupát. A teszteltek közül leginkább a 012-es folyékony ajakrúzs keltette fel az érdeklődésemet.
    koszegi.leda@gmail.com

    VálaszTörlés
  24. Szia!
    Sajnos nem volt alkalmam kipróbálni tőlük még semmit, de mivel szeretem az ajkaimat hangsúlyozni, ezért körül kell néznem rúzs-fronton. :)
    Köszönjük a lehetőséget, én is csatlakoznék a többiekhez, és szeretnék részt venni a játékon.
    E-mail címem: mikeszandi@gmail.com

    VálaszTörlés
  25. Szia én is szeretnék jelentkezni. 1 pipa termékek van mégpedig egy tollas kék fedőlakk. Nagyon tetszenek a termékek, tényleg szép kis csomag lett. :) kertmelinda@gmail.com

    VálaszTörlés
  26. Szia!:) Sajnos a markatol meg nem volt lehetosegem kiprobalni egy termeket sem, hiszen nem Budapest kornyeken elek, de ez a poszt meghozta a kedvemet, hogy kicsit nezelodjek a honlapjukon.:) Jelentkeznek a nyeremenyjatekra is.
    Email cimem: vajdakitti1999@gmail.com
    Koszi a lehetoseget!:)

    VálaszTörlés
  27. Én is jelentkeznék a játékra! :) Már egy ideje szemezgetek a Vamp szemfestékekkel, csak sajnos az én városkámban nem lehet kapni ezt a márkát, ezért még nem sikerült beszereznem tőlük semmit. :( E-mail címem: wtf.fanni@hotmail.com

    VálaszTörlés
  28. Szia! Még nem próbáltam egy terméküket sem,egyszer bementem nézelődni, rúzst szerettem volna, ez még nagyon a nyitás elején volt, de valahogy egyik sem fogott meg. Nézegetve a teszteket, lehet majd benevezek egy rúzsra, mert kipróbálnám azért, hogy mit tudnak :)
    Email cím: varadi.adri@gmail.com

    VálaszTörlés
  29. Szia Szandra!
    Ez a csomagolás valami eszméletlen aranyos. Imádom az állatmintás cuccokat, úgyhogy engem már ezzel megvettek maguknak.
    Szeretnék részt venni a játékban. Az e-mail címem: dora.baksay@gmail.com
    nekem egyetlenegy, világoskék Wet&Dry szemhéjpúderem van, de azt imádom!

    VálaszTörlés
  30. Olyan szép ez a kollekció kívül-belül :) Megint csak sajnálni tudom magam, hogy nem Bp.-en élek :D Bár szerencsére kaptam még tavaly karácsonykor anyukám húgától (nagynénimtől magyarul, de az olyan fura, mindig a nevén szólítom :D) egy szépséges Pupa hópelyhet (szemhéjalap, púder és szájfény van benne) és még egy lakkot is :) Szóval már volt szerencsém a márkához és örülnék, ha még lenne több is, ezért szeretnék jelentkezni a játékra :)
    zile (kukac) freemail (pont) hu

    VálaszTörlés
  31. Szia!
    Szupernemk tűnnek a termékek.
    Szeretnék részt venni a játékban. :)
    Még nem próbáltam semmit a márkától, hátha most lesz hozzá szerencsém.
    email: pzsoka@Índamail.hu

    VálaszTörlés
  32. Szeretnék én is részt venni a játékban :)
    Évekkel ezelőtt próbáltam már néhány Pupa terméket és szerintem szuper jók!
    E-mail címem: townsend.erika66@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget!
    :)

    VálaszTörlés
  33. Szia! Eddig még nem próbáltam a PUPA termékeket, de ezek a matt folyékony rúzsok nagyon tetszenek! Szeretnék részt venni a nyereményjátékban :) az e-mail címem pedig delfi@citromail.hu

    VálaszTörlés
  34. Szia! Köszi a lehetőséget, szeretnék jelentkezni. Még nem próbáltam semmit a márkától, de nagyon szeretnék :) email címem: bockgab@gmail.com

    VálaszTörlés
  35. Szeretnék én is jelentkezni a játékra, nagyon szupernek tűnnek ezek az ajándékok. Sajnos még nem volt lehetőségem kipróbálni pupa terméeket, de eléggé izgatja a fantáziámat. :) email címem: dindori@gmail.com

    VálaszTörlés
  36. Szia! :)

    Szeretnék részt venni a játékban.
    Eddig még semmit nem próbáltam a márkától, de mindenképpen szemügyre veszem majd a szemhéjfestékeket, illetve a matt ajakrúzsokat is. A 012-es nagyon szép és jól áll neked :)

    nagyszandi94@gmail.com

    VálaszTörlés
  37. PróBáltam már a Vampos csillám poraiT ...nagyon jók
    Szeretnék résztvenni a játékban :)
    szandcsy@gmail.com

    VálaszTörlés
  38. Tényleg szuper termékei vannak a Pupának, én is nagyon szeretem. Nekem van primer, körömlakk és egy rúzs a márkától (a körömlakk és a rúzs a nyár akciós neszesszerben volt), a primer a kedvencem.
    Én is szeretnék részt venni a játékban, e-mail címem: missmacskusz@gmail.com
    Köszönjük a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  39. Szia! Sajnos még nem volt lehetőségem kipróbálni ezt a márkát, ezért is szeretnék jelentkezni a játékra. : ) e-mail címem: banyarenci@gmail.com

    VálaszTörlés
  40. Szia :) Még nincs Pupa termékek, viszont nagyon tetszenek, úgyhogy már csak arra kell rávennem magam, hogy ellátogassak az üzletükbe. A nyereményjátékra is jelentkeznék. csapogretadiana@gmail.com

    VálaszTörlés
  41. Szia!Szeretnék jelentkezni a játékra. Van körömlakkom, és rúzsom a márkától, mindkettőt nagyon szeretem.
    Email címem: biroszabina86@gmail.com

    VálaszTörlés
  42. Szia Szandra!

    Sajnos még nem volt lehetőségem kipróbálni a Pupa termékeit, de nagyon érdekel a márka, mivel nagy választékban kínál jó minőségű kozmetikumokat, ráadásul elérhető áron. Ha lenne a környéken üzlet, biztosan gyakran megfordulnék ott.
    Örülnék, ha lenne lehetőségem tesztelni a termékeket, ezért szeretnék a játékra jelentkezni.
    E-mail címem: pappvikcsy@gmail.com.

    Köszi a lehetőséget! :)

    Üdv.: Viki

    VálaszTörlés
  43. Sajnos még nem volt egyetlen egy Pupa termékhez sem szerencsém , viszont Animal Print fedőlakk nagyon izgatja a fantáziámat már mióta megláttam több posztban is , illetve az a gyönyörű bordó lakk idális lenne őszre . Jelentkeznék a játékra , az emailem : redakkrisztinaa@gmail.com Köszi a lehetőséget .:)

    VálaszTörlés
  44. Szia Szandra!

    Sajnos még nem volt lehetőségem kipróbálni a Pupa termékeit, de szívesen kipróbálnám. Szimpatikus a márka, mert a honlapot böngészve nagyon tetszenek a termékek, melyek nagyon széles színválasztékban elérhetőek, ráadásul igen kedvező áron.
    Ha lenne a környéken Pupa üzlet, biztosan gyakori látogatója lennék.
    Örülnék, ha kipróbálhatnám a termékeket, ezért szeretnék a játékra jelentkezni.

    E-mail címem:pappvikcsy@gmail.com

    Köszi a lehetőséget! :)

    Üdv.: Viki

    VálaszTörlés
  45. Köszönöm a lehetőséget.
    Részt szeretnék venni a játékban.
    Csipkelánynál nyertem kb. 1 hete egy Pupa csomagot,azokkal a termékekkel NAGYON meg vagyok elégedve. Szeretném ezeket is kipróbálni.:)
    E-mail címem.: followzita@citromail.hu

    VálaszTörlés
  46. Szia Szandra!

    Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra. Sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni egy terméket sem, de a postod alapján szuper dolgokról van szó, így remélem szerencsés leszek ebben a nyereményjátékban :-) email címem: santarenata95@gmail.com

    ui. Imádom ezeket a "giga" postokat! :-)

    Üdv, Reni

    VálaszTörlés
  47. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  48. A legutóbbi (vagy inkább első) PUPA-poszt után betértem az üzletbe a Duna Plázában, de egyszerűen nem tudtam választani, így nem vettem semmit. Ott nézegettem a szemhéjpúdereket, ami furcsa volt, hogy rajtam kívül csak pár várásló volt, az is mind gimnazista :D
    Nagyon szeretném kipróbálni a termékeket, ezért szeretnék részt venni, a címem tajtizsu@gmail.com.
    Köszi a nyereményjátékot, nagyon figyelmes dolog tőled, hogy a termékek egy részét "nekünk" adod :)

    VálaszTörlés
  49. Szia! Én még sajnos nem próbáltam semmit a Pupától, de nagyon szeretnék! Ezért jelentkeznék a nyereményjátékra; e-mail címem: bettysmith@freemail.hu.

    VálaszTörlés
  50. Szia! Szeretnék jelentkezni a nyereményjátekra. Eddig még nem volt alkalmam kiprobálni a pupa termékeket,de nagyon szeretném. :) email címem:szilvia0324@gmail.com

    VálaszTörlés
  51. Szia! Eddig még nem próbáltam a pupa termékeket, de nagyon szeretném. :) szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra. Email címem: szilvia0324@gmail.com

    VálaszTörlés
  52. szeretnék részt venni a játékban, szemceruzát próbáltam, e-mail címem: lapathkatalin@gmail.com

    VálaszTörlés
  53. Szia Szandra! Szeretnék résztvenni a nyereményjátékon! Sajnos meg nem volt szerencsém kipróbálni a Pupa termékeit, de nagyon kíváncsi vagyok rájuk! Az email címem: miski.nora@gmail.com

    VálaszTörlés
  54. Én is szeretnék résztvenni a játékban! Sosem használtam még a márka termékeit, de örömmel kipróbálnám! deaklenaa@gmail.com

    VálaszTörlés
  55. Szia!
    Nekem az egyik krémes szemhéjfesték, fekete szemceruza és a Diva's lashes spirál vált be nagyon a márkától. Remélem továbbiakat is ki tudok majd próbálni a márkától!
    Szeretnék is jelentkezni a csodás csomagért.
    Az e-mail címem: beautysecretsfromnora@gmail.com
    Puszi,
    Nóri

    VálaszTörlés
  56. Szia. Szeretnék részt venni a jàtékban. :) Én imàdom a Pupa termékeit, évek óta hasznàlom őket. Akkor még csak a nagy Mario.parfümériàkban volt kapható a màrka. Több sminkpalettàm is van tőlük abból az időből. /pupa princess pupart, és pupa kokeshi/ Nagyon bevàltak az meg, hogy parabénmentes termékekről van szó tovàbbi plusz pont. Amióta sajàt màrkaboltjuk van vettem màr ott Multiplay szemceruzàt, Ultraflex és Vamp szempillaspiràlt, made to last vízàlló szemhéjárnyalót, 2 féle kőpúdert, nude szemhéjàrnyalo palettàt, körömlakkokat, S.O.S.hidratàló krémet..... imàdtam mindegyiket és bàrkinek ajànlom! :) szuper termékek! :) email címem: pernyeszkitti@gmail.com

    VálaszTörlés
  57. Szia! Köszönjük a lehetőséget!
    Sajnos még nem tudtunk kipróbálni a márkától egy terméket sem, mert nem igazán lakunk közel Budapesthez. Nagyon szeretnénk jelentkezni a játékra, és reméljük szerencsések leszünk.

    VálaszTörlés
  58. Szia! :)
    Szeretnék részt venni a játékban. Amikor Győrben nyílt üzlete a Pupának, akkor vettem egy kis csomagot, ami egy szempillaspirált és egy kék színű krém szemhéjfestéket tartalmazott. A szempillaspirál bevált, a kék festéket viszont nem igazán tudom használni, így beszereztem taupe színben, ami már inkább tetszik. :D
    E-mail címem: nemeth.margareta1@gmail.hu
    Köszönöm Szépen a lehetőséget!
    Gréti :)

    VálaszTörlés
  59. Judit barátnőmtől kaptam egy nagyon szép vörös pupa rúzst szülinapomra, szeretem :)
    atunderi.lonka@gmail.com

    VálaszTörlés
  60. Szia Szandra! :)

    Szeretnék részt venni a nyereményjátékban! :) Még sosem próbáltam semmit a Pupától, de nagyon kíváncsi vagyok rá, ezért is szeretném megnyerni ezt a kis csomagot. :) Szuper lett ez a poszt is, nagyon meghozta a kedvem a márka kipróbálásához! :)
    E-mail címem: csenge.solymosi@gmail.com

    VálaszTörlés
  61. Szia! Meg nem volt alkalmam Pupa termekeket kiprobalni, de szivesen lennek a tesztelok kozott. Ezert szeretnek jelentkezni a nyeremenyjatekra. :) koszonom a lehetoseget! e-mail: szollosi.zsanna@gmail.com

    VálaszTörlés
  62. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra én is.
    Imádom a Pupa termékeket.
    Egy szuper szemfestékpaletta, egy dögös rúzs és egy kellemes primer boldog tulajdonosa vagyok.
    Email cimem: zsbarbie@gmail.com
    Üdv,
    Barbi

    VálaszTörlés
  63. Szia Szandra!

    Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra. Még sajnos nem próbáltam Pupa termékeket, és ezért nagyon örülnék ha én nyerném meg ezt a csomagot. :)
    E-mail címem: laura.solymosi0331@gmail.com. :)
    Köszönjük a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  64. Szeretnék részt venni a nyereményjátékban.
    Még nem volt Pupa termékem

    VálaszTörlés
  65. Szia Szandra!
    Sajnos nálunk nincsen márkabolt, így még nem volt szerencsém élőben a termékekhez, de nagyon szívesen kipróbálnám őket!
    E-mail: taridori014@gmail.com

    VálaszTörlés
  66. Szia! Még nem próbáltam sajnos egyik terméket sem, de nagyon szeretném ezért jelentkeznék a játékra! :) A poszt nagyon jó, bőséges és alapos.
    e-mail: borsodyar@gmail.com

    VálaszTörlés
  67. Szia! Én is szeretnék jelentkezni a csomagért, eddig sajnos még nem próbáltam semmit a márkától, de szinte csak jókat olvastam, szóval kíváncsi vagyok :)
    E-mail címem: emoke-0323@freemail.hu

    VálaszTörlés
  68. Szia!

    Ki ne szeretné ezt a remek csomagot megnyerni? :D Én is szeretnék jelentkezni :) Sajnos még nem próbáltam a márkától de ahogy olvasgattam a teszteket róla egyre jobban megjött a kedvem. Főleg ezt a két végű szemhéjtus keltette fel az érdeklődésem szóval remélem rám mosolyog a szerencse :)

    E-mail címem: dalma.lippai@gmail.com
    Köszönjük,
    Dalma

    VálaszTörlés
  69. Nem próbáltam még a Pupa termékeket, de most szívesen kipróbálnám őket, ezért szeretnék jelentkezni a játékra!
    E-mail címem: b_monika3@hotmail.com

    VálaszTörlés
  70. Szeretnék részt venni a nyeremény játékon ...eddig egy darab termékem van a márkától mégpedig egy fekete krémes szemhélyfesték bár tusnak vettem és annak nem vált be...de személypuderként jó fedése van és tartós is ..ugy nagyon szeretem
    russka1234@gmail.com
    Köszi a lehetőséget !!
    Réka

    VálaszTörlés
  71. Szia!
    Hű ez igen. Felkeltették az érdeklődésem a termékek.
    Szeretnék részt venni a játékban. :)
    Még nem volt szerencsém a PUPA termékeihez. :)
    email: sarkanyjulia@citromail.com

    VálaszTörlés
  72. Több Pupa terméket is használok, és imádom őket :) Ezzel az új kollekcióval is szemeztem, de még nem jutottam el oda, hogy kipróbáljam őket. :)

    VálaszTörlés
  73. Szia Szandra :) Már règ nèzegettem a Pupa termékeit és én egy szemceruzát és egy mono szemhéjpúdert próbáltam és imádom őket! :) Énis szeretnèk részt venni a játékban, és köszönjük! :)
    email címem: edundi95@gmail.com

    VálaszTörlés
  74. Szia Szandra!
    Még csak olvasni volt lehetőségem a termékekről és örülnék ha élesben is lenne lehetőségem ezért szeretnék jelentkezni! :)
    e-mail címem: knikk1992@freemail.hu
    Köszönöm a tesztet és a lehetőséget is! :)

    VálaszTörlés
  75. Szeretnék résztvenni a játékban, mert még nem használtam pupa termékeket és szívesen kipróbálnám őket. :)
    E-mail címem: sveronika95@gmail.com

    VálaszTörlés
  76. Még nem próbáltam semmit a pupától, de a krémszemfestékekkel szemezek. szilvia.bano@gmail.com

    VálaszTörlés
  77. Szuper termékek a Pupa termékei. Nekem az alapozójuk nagy kedvencem ( Made to last), színválaszték óriási, isteni illat, közepesetől brutálig fedés, olajmentes. Másik kedvencem a Vamp krémes szemhéjfesték és igen... szeretnék részt venni a játékban :) f.judiit@gmail.com

    VálaszTörlés
  78. Én is szívesen kipróbálnék tőlük valamit mert egyre több helyen olvasok pozitív tapasztalatokat a márkától de sajnos még nem volt hozzájuk szerencsém.
    Email: scherhoffklaudia@gmail.com

    VálaszTörlés
  79. sziiiia :)
    péntek van, száz ágra süt a nap, lehet ennél jobb? :) ezek a termékek csoda szépek, komolyan már a csomagolás miatt megéri :D én is szeretnék részt venni a játékban, a Pupa termékeit még soha nem próbáltam, de majd most hátha lesz lehetőségem, e-mail címem: csikam@freemail.hu

    VálaszTörlés
  80. Szia!

    Sajnos egyelőre még nem volt szerencsém kipróbálni a márkát, de ami késik nem múlik. :)
    Szeretnék jelentkezni a játékra.
    Email címem: babucsniki@gmail.com

    Köszönjük a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  81. Szia Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a nyeremény játékra.
    Én a legeslegelsö pupás cikked után bementem a DunaPlazaba és ott akkor beleszerettem ebbe a márkába. Egyszerüen imádom. :-) Minden egyes darabját. :-) Remélem szerencsés leszek és én leszek a nyertes.
    kejlatunde@freemail.hu

    VálaszTörlés
  82. Szia Szandra!
    Sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni tőlük semmit, de tervben van. :) Szeretnék részt venni a játékban. Az emailcímem: rbaranyi92@gmail.com

    VálaszTörlés
  83. Szia Szandra!

    Még nem kommenteltem, pedig jó régóta olvaslak, csak hát nem vagyok az a kommentelős típus. :) No de ez a post rendesen felcsigázott. :)
    Nem próbáltam még a pupa termékeket, de amiket írsz az nagyon meghozta a kedvem, szóval szeretnék részt venni a játékban.

    Az email címem: betti.leczki@gmail.com

    Köszönjük a lehetőséget,
    Betti

    VálaszTörlés
  84. Szia! :-)

    Először is köszönjük a lehetőséget. :-)
    Még én sem próbáltam egy terméküket sem, viszont nagyon tetszenek, főleg a szemfestékek. Nagyon örülnék neki, ha sikerülne kipróbálnom a termékeiket, szeretnék jelentkezni a játékra. :-)
    E-mail címem: mihalyka.nora@gmail.com
    Köszönjük
    Nóri :-)

    VálaszTörlés
  85. Szia Szandra! Szuper a bejegyzés, köszi a tippeket. Én Téged hallottalak először a termékekről mesélni, így egy kedves, szintén sminkrajongó barátnőmmel betértünk a Pupa egyik boltjába körülnézni. Nekem a Vamp-os szempillaspirál csalódás volt, néhány óra múlva már éreztem, hogy potyog le és egyáltalán nem tartós. A szemhéjfestékekből többet is beszereztem, ezek mind nagy kedvencek lettek + van egy tuti korallszínű rúzsom is, ami ugyan nem szuper tartós, de hétköznapokra tökéletes :) Biztosan be fogok újra nézni, ezek a matt rúzsok nekem nagyon bejönnek.
    Szívesen tesztelném tovább a termékeket, így jelentkeznék a nyereményjátékra is: cser.bernadett@gmail.com
    További szép napot!

    VálaszTörlés
  86. Ó, mennyire szépek! *.*
    Még nem próbáltam a termékeiket, de körömlakkokat már kinéztem magamnak. :D

    email címem - gabriella.turcsek@gmail.com

    VálaszTörlés
  87. Szia!(:

    Én egy nyaralás alkalmával találkoztam a márkával, a körömlakkok isteniek, imádom a mélybordót és a fedése tökéletes.. Ezúton szeretnék részt venni a sorsoláson, E-mail címem: zsdora93@gmail.com.

    Köszönöm szépen a lehetőséget és a tartalmas cikket, nagyon informatív volt!(:
    Puszi, további jó munkát!

    VálaszTörlés
  88. Még nem próbáltam PUPA terméket. Nekem a szemfestékek és a körömlakkok tetszenek nagyon a tesztelt termékeid közül. :)

    Természetesen szeretnék részt venni a játékban, szívesen kipróbálnám a termékeket én is :)

    E-mail címem: markusgabriella90@gmail.com

    Gabi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még a nyáron próbáltam egy pasztell sárga, matt hatású lakkot. Nagyon szeretem a színét, bár eléggé nehéz szépen, csíkmentesen felvinni. Több termékükkel is találkoztam már a barátnőimnél és én is szívesen kipróbálnék pár szépséget tőlük, pláne, hogy az a bordó lakk szerelem volt első látásra :)

      Törlés
  89. Nagyon tetszett a bejegyzés, imádom a Pupa termékeket. Szerintem nagyon jó minőséget kapunk, elérhető áron. :)
    A kedvencem a Vamp műszempilla hatású szempillaspirál és a bronzosító.
    Nagyon szeretnék részt venni a játékban, mert szívesen kipróbálnám ezeket a termékeket is! :)
    mjucci@gmail.com

    VálaszTörlés
  90. Kedves Szandra!
    Szeretnék részt venni a játékban!
    A korábbi posztod olvasása után ruháztam be a márka egy krémes szemfestékére és egy szempillaspirálra. A termékek minősége szuper, a pigmentáltság és az ár is rendben van. Egy baj van csak, hogy vidéken nincs üzletük. :(
    Netta
    e-mail: bozokinetta@gmail.com

    VálaszTörlés
  91. Szeretnék részt venni a nyereményjátékban. Még nem próbáltam ki semmilyen Pupa terméket.
    e-mail cím:eniko.ledvenyi@gmail.com

    VálaszTörlés
  92. Szia! Én szeretnék részt venni és pont azért mert még soha semmit nem próbáltam a márkától de nagyon érdekelne :) remélem nyerek köszi a lehetőséget :) horvathreka0198@gmail.com

    VálaszTörlés
  93. Sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni a PUPA termékeit, de a pirosító abszolút nagy kedvencem és tuti az enyém lesz nemsokára ;) Szerintem imádni való a csomagolás :)
    Szeretnék részt venni én is a nyereményjátékban, kipróbálnám a termékeket én is :)
    E-mail címem: barbyka.princess@gmail.com

    VálaszTörlés
  94. Még sosem próbáltam, de a bejegyzésed meggyőzött, nagy örömmel használnám a nyereményt:)

    Luca

    luca kukac laze.hu

    VálaszTörlés
  95. Szia! Szeretnék részt venni a játékban, nem próbáltam még semmit tőlük, a márkáról még csak most hallottam, hogy láttam sok beautyblogger kapott ilyen kis csomagot. Nagyon tetszik a design, és a folyékony rúzsok tetszenek a legjobban:D

    VálaszTörlés
  96. Szia!

    Szeretnék én is részt venni a játékban.
    Nekem egy Vamp! szempillaspirálom és egy krémes szemhéjfestékem van. A spirált nagyon szeretem, hétköznapi sminkhez tökéletesen passzol, és nem pereg le. A szemhéjfesték türkiz árnyalata van meg, imádom - csodaszép "hableányos" sminket lehet vele készíteni. Könnyű eldolgozni, és nagyon tartós.
    E-mail: etarki@yahoo.com

    VálaszTörlés
  97. Szeretnék részt venni a játékban.Szemfestéket próbáltam már a márkától.
    Mail: szigeti.luca@gmail.com

    VálaszTörlés
  98. Szia:) Sajnos meg en sem tudtam kiprobalni a PUPA termekeit, nagyon tetszett ez a bejegyzes. En is szeretnek reszt venni a jatekban:)
    Email cimem: szandii99@citromail.hu

    VálaszTörlés
  99. De jó lenne nyerni ilyen spéci kis sminkcuccokat :) Nem próbáltam még ezek közül a termékek közül semmit sem :)

    Nagyon szeretnék nyerni :)

    nirvike007@gmail.com ez az email címem :)

    Indtagramon pedig követőd vagyok bernike.001 néven :)

    VálaszTörlés
  100. Szia!
    Én is részt szeretnék venni a nyereményjátékban. Sajnos a Pupának a termékeihez még nem volt szerencsém, de ettől függetlenül szívesen kipróbálnám őket. :)
    E-mailem: vkitti0713@gmail.com

    További szép napot! :)

    VálaszTörlés
  101. A matt folyékony ajakrúzsok nagyon jól néznek ki, meg a pezsgőszínű szemhéjpúder, nagyon kellemes színe van :)
    Sajnos még nem volt szerencsém Pupa termékekhez, pedig nagyon jól néznek ki, és szinte csak jót olvasni róluk, úgyhogy szívesen kipróbálnék valamit a márkától, így szeretnék résztvenni a játékban :)
    Email címem: franciska2000@gmail.com

    Köszönöm szépen a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  102. Szeretnék résztvenni a játékban. Remélem neked köszönhetően lesz alkalmam megismerkedni a pupa-val. :)

    xyvc@citromail.hu

    VálaszTörlés
  103. Szia!
    Én szemhéjpúderüket próbáltam, és nagyon szeretem :)
    fenyeskitti@gmail.com

    VálaszTörlés
  104. Szeretnék résztvenni a játékban, még nem próbáltam semmit a márkától de már csak a csomagolások is lázba hoztak!:)
    norinagy93@gmail.com

    VálaszTörlés
  105. Szia!
    Sajnos még nem tudtam kipróbálni a márkától semmit, de a rúzsok nagyon szépek! Szeretnék részt venni a játékon. Az email címem: netty0606@gmail.com

    VálaszTörlés
  106. Szia nagyon szep a csomagolasa ezeknek a termekeknek ami kulonosen tetszett az a pirosito hat komolyan wao mennyire jol nez mar ki , meg nem probaltam pupa termeket de ugy erzem itt az ideje egy olyan folyekony matt ajakruzst tuti beszerzek majd :)
    Termeszetesen szeretnek jelentkezni a jatekra :)
    b0401@citromail.hu
    Imadlak❤es Lili nagyon cuki☺

    VálaszTörlés
  107. Szia nagyon szep a csomagolasa ezeknek a termekeknek ami kulonosen tetszett az a pirosito hat komolyan wao mennyire jol nez mar ki , meg nem probaltam pupa termeket de ugy erzem itt az ideje egy olyan folyekony matt ajakruzst tuti beszerzek majd :)
    Termeszetesen szeretnek jelentkezni a jatekra :)
    b0401@citromail.hu
    Imadlak❤es Lili nagyon cuki☺

    VálaszTörlés
  108. Szeretnék indulni a nyereményjátékban :)
    Egyik terméket sem próbáltam még,de ami késik az nem múlik ;)

    E-mail címem: nirvike007@gmail.com

    VálaszTörlés
  109. Szia Szandra!
    Sajnos még nem próbáltam PUPA termékeket. Szívesen kipróbálnék párat. :) Szeretnék részt venni a játékba az email címem: netty0606@gmail.com

    VálaszTörlés
  110. Sajnos egyelőre még nem volt alkalmam Pupa terméket kipróbálni, de rajta vagyok az ügyön. :)
    Jelentkeznék én is a játékra, az email címem: nikigulyas92@gmail.com

    Köszönöm a lehetőséget. :)

    VálaszTörlés
  111. Őszintén szólva eddig nem igazán foglalkoztam a márkával, de amióta megláttam többeteknél, nagyon felkeltette az érdeklődésemet, így szeretnék játszani a csomagért. :)
    e-mail: korannori@gmail.com

    VálaszTörlés
  112. Szia Szandra!! :) Még nem volt szerencsém PUPA termékekhez, de bejegyzésed meghozta kedvem, szeretnék játszani, e-mail címem: kokai.andy@gmail.com

    VálaszTörlés
  113. Óó, nagyon szívesen részt vennék a játékban! Annyiszor sétáltam már be a Pupa üzletekbe, és nézegettem a termékeket, de még nem jutottam el a kipróbálásig! :)
    Email címem: kemese92@gmail.com :)

    VálaszTörlés
  114. Szia! Köszi a lehetőséget. Szeretnék jelentkezni a játékra. Sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni egy terméket sem, de nagyon tetszenek. Email:szabogreta86@gmail.com

    VálaszTörlés
  115. Szia!
    Ezek az újdonságok nagyon szépek, ahogy a többi is. Mindig különösen jó érzés fog el, amikor belépek egy Pupa üzletbe. Imádom! :) A desert bronzing powder szerintem életem végéig elég lesz.
    A játékra természetesen jelentkezem! :)
    kszegia@gmail.com

    VálaszTörlés
  116. Szia. Én még egy terméket se próbátam tőlük, de a pirosító nagyon elnyerte a tetszésem. Igazi vidám, élénk, csajos szín. De persze körömlakkot és egyéb szépségápolási termékeket is kipróbálnék tőlük. Email: tigrancs18@gmail.com

    VálaszTörlés
  117. Szia!
    Sajnos még nem volt szerencsém kipróbálni PUPA terméket, de ez egy tökéletes alkalom lenne. :) Szeretnék részt venni a játékban. Email: marcsi568 [kukac] gmail [pont] com

    VálaszTörlés
  118. Szia Szandra! :)
    Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra. Sajnos még nem próbáltam semmit a Pupától, de a folyékony rúzsok nagyon tetszenek. E-mail címem: blogofpetra@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  119. Szia! Még nem próbáltam semmit a márkától és igazán nem is ismerem. Egy két blogon találkoztam csak velük.
    Szeretnék részt venni a nyereményjátékban.
    Az email címem kittivagyok92@freemail.hu

    VálaszTörlés
  120. Szia, én is szeretnék részt venni a játékban. PUPA terméket még nem próbáltam, de nagyon kíváncsi vagyok rájuk:)
    Email címem: gyetvai.dalma@gmail.com

    VálaszTörlés
  121. Szia!
    Nagyon tetszett a bejegyzés, még annak ellenére is, hogy hosszúra sikerült. :)
    Még nem próbáltam egyik terméket se, viszont mióta megnyílt a bolt gondoltam már rá.
    Nagyon szívesen kipróbálnám ezért szeretnék részt venni a nyereményjátékban.
    E-mail cím: fannyka9510@gmail.com

    VálaszTörlés
  122. Szia Szandra!
    Sajnos még egyetlen terméket sem próbáltam a Pupa-tól, de újabban olyan sok jót olvasok róla, hogy úgy érzem, ideje lenne ezen változtatni. :) Ezért én is szeretnék jelentkezni a játékra.
    Az e-mail címem: eszter15@gmail.com

    VálaszTörlés
  123. szia Szandra!:) nagyon örülök a játéknak, mert sajnos a közelben nincs PUPA így nem volt még lehetőségem tőlük próbálni semmit, de nagyon szeretnék már, mert olyan sok jót hallani róla..
    az email címem: bodor.bea96@gmail.com

    VálaszTörlés
  124. Szia!

    Én még nem próbáltam a márka termékeit, de szívesen megtenném, csak még nem adódott rá lehetőségem, így szeretnék részt venni a játékban. :) Email címem: gy.csilla86@freemail.hu

    VálaszTörlés
  125. Szia! Szeretnèk rèszt venni a játèkban! Mèg sajnos nem tudtam kipróbálni egy Pupa termèket sem, de van amire vágyom.
    E-mail címem: linkinpark90@freemail.hu

    Köszönöm a lehetősèget!

    VálaszTörlés
  126. Még én se próbáltam a Pupa márkától semmit, de nagyon kíváncsi vagyok a termékeikre, főleg a szemhéjpúderekre, illetve a rúzsokra. Egyet-kettőt biztosan beszerzek, addig pedig szeretnék jelentkezni én is a játékra! :) E-mail címem: rozsabarbie@gmail.com

    VálaszTörlés
  127. Szia!
    Szeretnék részt venni a nyereményjátékban.
    Sajnos még nem volt szerencsém egy PUPA termékhez sem.
    E-mail: rebekaahorvath@gmail.com

    VálaszTörlés
  128. Szia, szeretnék részt venni a játékban. Sajnos eddig még egy Pupa terméket se tudtam kipróbálni, de a teszted alapján nagyon kíváncsi lettem rájuk.

    VálaszTörlés
  129. Szia!
    Sajnos nem volt még lehetőségem kipróbálni a Pupa termékeit, bár pár dologra nagyon fáj a fogam.. ezért is szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra, hátha fortuna nekem kedvez, és kipróbálhatom ezeket a szuper csoda termékeket! :)
    Email cimem: beautyworldmania@gmail.com

    VálaszTörlés
  130. Szia!
    Szeretnék a játékra jelentkezni, és sajnos nem volt még szerencsém kipróbálni a Pupa termékeit, de kíváncsi vagyok főként a szemhéjpúderekre és a pirosítókra hogy hogy szuperálhatnak.
    Köszi a játékot! :)
    Email cimem: tinike08@gmail.com

    VálaszTörlés
  131. Nem próbáltam még sajna tőlük semmit, a vidékiek mindig hátrányban vannak ilyen téren. De hátha most! :)
    emil: kissadrienn92@gmail.com

    VálaszTörlés
  132. én is szeretnék részt venni ebben a szuper nyereményjátékban :)
    én még csak a boltjukban próbálgattam ki a kezemen különböző termékeiket (pirosítók, szemhéjtusok), az első benyomásaim igazán pozitívak, nagyon szeretnék közelebbről is megismerkedni a termékeikkel :3
    e-mail cím: simondora95@gmail.com
    köszi a lehetőséget! :*

    VálaszTörlés
  133. Szia!
    Tetszik, hogy ilyen részletes, képpel ellátott véleményeket írsz.
    Én is szeretnék részt venni a nyereményjátékban :)
    Csak nemrég fedeztem fel a márka létezését és eddig még nem próbáltam semmit, de a krémes állagú szemhéjpúdereit nagyon dicsérik, ezért egyre beruházok a közeljövőben.
    e-mail: hanna.sadek@gmail.com

    VálaszTörlés
  134. Szia! Még eddig még nem próbáltam semmilyen PUPA terméket, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet ezért szeretnék részt venni a játékban. :) Email címem: eszter.baranyi3@gmail.com
    Köszönjük a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  135. Szia!
    Szeretnék részt venni a nyereményjátékban.
    A PUPA termékek közül eddig még csak a Pupa Vamp! szempillaspirált volt szerencsém kipróbálni, de a jövőben tervezem, hogy több terméket is beszerzek a márkától.
    E-mail: vfruzsina92@gmail.com

    VálaszTörlés
  136. Hű, nagyon tetszenek az árnyalatok, és főleg a berry árnyalatú rúzsok fogtak meg, de örülnék a nyereménynek is. Ha nem is nyerem meg, mindenképp beszerzek a Pupából egy rúzst. 😊
    e-mail címem: mzdorka@gmail.com

    VálaszTörlés
  137. Szia!
    Szeretnék részt venni a nyereményjátékban.
    Még nem használtam Pupa terméket, de a szemceruzáik nagyon szimpatikusak. :)
    E-mail cím: mamendesz(kukac)gmail(pont)com

    VálaszTörlés
  138. Uhh, szeretném megnyerni :)
    Még nincs Pupa termékem,még ismeretlen a számomra, de szívesen megismerkednék velük közelebbről.
    ibolya.janko@gmail.com
    köszi a lehetőséget

    VálaszTörlés
  139. Szia! Szeretnék részt venni a játékban. Sajnos még nem volt lehetőségem Pupa terméket kipróbálni. Néhány hete láttam az egyik üzletüket, de sietnem kellett nem volt idő vásárolni. Lehidaltam milyen igényesen vannak elrendezve a termékeik és hogy milyen gyönyörűséges a lakk választékuk. Leginkább a lakkjaikra és matt rúzsokra vagyok kíváncsi.
    e-mail: bugarevi@gmail.com

    VálaszTörlés
  140. Szia!
    Még nem próbáltam semmilyen Pupa terméket, de nagyon kíváncsi vagyok rájuk, ezért szeretnék részt venni a nyereményjátékban.
    E-mail címem: mbea26@gmail.com

    VálaszTörlés
  141. Igazi szépségek! Van már rúzsøm, tusom, pirosítom és pár lakkom tőlük. Szerernék venni még egy alapozót is. Köszi a lehetőséget!:)
    bujtas.emese@gmail.com

    VálaszTörlés
  142. Szia! :) Szeretnék jelentkezni.
    A márkától már próbáltam egy krémes szemhéjfestéket, egy ceruza formájú, gízálló szemhéjárnyalót, illetve egy pirosítót. Legjobban a krémes szemhéjfesték tetszik. Az állaga annyira tökéletes, óáadásul hihetetlénül intenzív ezüst színe van.
    E-mail: juctus@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  143. Szia!
    Barátnőmtől kaptam ajándékba egy BB krémet tőlük,amit azóta is imádok,és újra vásároltam! Volt szerencsém azóta még egy I'm Pupa rúzshoz 402-es árnyalatban... Örök szerelem.Ahogy a márka is szeretnék még több terméket kipróbálni :)
    e-mail:
    simonek.kitti@gmail.com

    Köszönöm a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  144. Én is szeretnék jelentkezni, mert még nem volt szerencsém Pupa terméket próbálni :)
    kostyan_andi@msn.com

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe