Matt újdonságok a NYX-től | TESZT

Többször találkozhattatok már NYX termékekkel itt a blogon, viszont mivel mostanában gyakorlatilag nem járok Müller környékén, így nagyon ritkán tudom megnézegetni, hogy éppen milyen újdonságok vannak a márkánál. Úgyhogy nagyon örültem neki, amikor tesztelésre kaptam két újdonságot, ráadásul mindkét termék matt: az egyik egy matt bronzosító, a másik pedig a Soft Matte Lip Cream egyik új árnyalata, az Ibiza. Előre lelövöm a "poént", hogy kicsit vegyesek az érzéseim ezekkel az újdonságokkal kapcsolatban, de hogy ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miért, akkor kattintsatok tovább.




NYX Soft Matte Lip Cream - SMLC17 Ibiza
Nem ez az első matt ajakkrémem a NYX-től, úgyhogy ez a termék már nem ismeretlen számomra. Viszont aki nem ismerné ezt az ajakkencét, annak elmondom, hogy az alveolashop szerint ez "nem rúzs és nem is szájfény. Olyan, amit ezelőtt még nem tapasztaltál. Selymesen sima matt ajakkrém, ami egyben hidratál és tartós fedést biztosít." Szerintem meg igazából egy kicsit rúzs is, meg egy kicsit szájfény is: a kiszerelése az előbbire hasonlít, viszont a fedése, pigmentáltsága meg inkább egy rúzsra.
Ez az ajakkrém tényleg teljesen matt, semmi csillogás, semmi fény, hanem intenzív szín és matt hatás. Én viszont még mindig nem barátkoztam meg teljesen ezzel a matt trenddel és talán nem is áll a legjobban nekem... És mivel tényleg teljesen matt a végeredmény, így mindenképpen érdemes átradírozni és alaposan hidratálni az ajkakat, mivel kiemelheti a száraz részeket. Valóban selymes, sőt inkább talán bársonyos érzés, ahogy felkenem az ajkakra, kellemes a textúrája, viszont 1-2 óra után én vettem észre, hogy picit szárította az ajkaimat, de annyira nem vészes.
Az Ibiza árnyalat nem csak nevében, hanem színében is nyárias: a képeken picit talán "neonos" beütésű, de egyébként egy korallos, ici-picit rózsaszínes világos piros árnyalat, nyárra tökéletes. Ezzel nincs is baj.
Viszont amivel van, az a tartóssága: az ivást, még csak-csak kibírta, viszont az evést már nem, ráadásul nem is kopott szépen, mivel az ajkak közepéről szinte eltűnt, a szélein viszont ottmaradt, és ebből a szempontból nekem kicsit csalódás volt, mert többre számítottam.
Egyébként viszont egy kellemes ajakkrém, ami evés-ivás nélkül szépen tart az ajkakon órákon keresztül.
Az alveolashop oldalán jelenleg - ha jól láttam - 13 árnyalatban kapható 2790 Ft-os áron IDE kattintva.


NYX Matt bronzosító - MBB01 Light
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én ebben az időszakban használok legtöbbször bronzosítót, hiszen a napsütésben már vágyom a nyári barnaságra, de én óvatos duhaj vagyok, ami a napozást illeti, főleg ha az arcbőrömről van szó. És hát mi mással segíthetnék kicsit ezen, mint egy jó kis bronzosítóval. Én egyébként vegyesen használok matt és fényes/enyhén csillámos bronzosítókat is, de előbbiből kevesebb van, úgyhogy örültem, hogy most kipróbálhatok egyet.
A NYX matt bronzosítójának a csomagolása nagyon nyerő nálam, olyan kis egyszerű, de nagyszerű: nincs túlcsicsázva, viszont nagyon jól zár ez a kompakt púderekhez hasonló tégely, és egy jó kis tükör is van benne. 
Maga a bronzosító tényleg teljesen matt, semmi csillám, semmi fény, viszont ennek ellenére én mindenkit lebeszélnék róla, hogy kontúrozásra használja, ugyanis speciell ennek az árnyalatnak egy ici-picit narancssárgás beütése van, amit én egy picit sajnálok. És hát tudjuk, hogy kontúrozásra a hidegebb, már-már szürkés beütésű árnyalatok megfelelőek, hiszen ezekkel érhetjük el a megfelelő árnyékoló hatást.
A minősége remek, nem porzik, szépen felveszi az ecset és szépen el is lehet dolgozni. Én úgy vittem fel, hogy egy képzeletbeli hármast rajzoltam az arcomra: tettem belőle a halántékomra és a homlokomon a haj vonalához, egy kicsit az arccsontomra és alá is, valamint az áll vonala áll, majd jól eldolgoztam, hogy minél természetesebb legyen a végeredmény. Testre is használható, bár én max. a dekoltázsomon tudom elképzelni, esetleg a vállaimon.
Kapható öt árnyalatban 3990 Ft-ért ITT.

Összességében mindkét terméket megkedveltem, a hibáik ellenére. És most ahogy befejezem ezt a blogbejegyzést, kedvet kaptam egy bronzosító, sőt akár matt ajakkrémes összehasonlító posztra is, hiszen mindkét terméktípusból van már nekem több márkától is... na majd meglátjuk mi lesz belőle :).



Ti milyen NYX termékeket használtok?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Remekül egymáshoz időzítettük a Nyx bejegyzésünket :))
    A bronzosítót még nem próbáltam, kár, hogy narancsosabb árnyalat - nekem ezek nem állnak túl jól sajna. A matt ajakkrémmel kapcsolatban, nekem nem volt baj annyira a tartósságával - bár igaz, hogy a hasonlóan erős árnyalatom evés után egy kissé megkopott, de a világosabb nude árnyalat nagyon szuperül és egyenletesen kopik (valóban belülről kifelé, ezt én is tapasztaltam, de egyenletesen) sajnálom, hogy neked nem vált be maximálisan, pedig nagyon jól áll! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy a színe tetszik az ajakkrémnek, csak nekem ez az árnyalat sajnos több sebből is vérzik... kár érte :(...

      Törlés
  2. Ó, pedig már kezdtem megörülni, hogy matt és talán nincs sárgás beütése :-/ Így akkor maradok továbbra is kontúrpaletta nélkül, a vámpírbőröm társaságában.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, kicsit sajnálom én is, de végülis az én bőrömhöz annyira nem vészes, csak jó lett volna már egy olyan igazi "hideg" szürkés-barnás bronzosító.

      Törlés
  3. Pedig szerintem kifejezetten jól áll neked ez a nagyon matt NYX ajakkrém :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe