Novemberi kedvencek (2014) + bakik - videó

Elérkeztünk az év utolsó havi kedvences videójához, mivel úgy döntöttem, hogy decemberi kedvences videót nem fogok csinálni, helyette inkább egy 2014-es kedvences videó lesz majd. Szerintem aki az év során követte ezeket a videókat, meg a blogot, azt már sejthet egy két terméket, ami biztosan bekerült az éves kedvenceim közé.
Ja és ha már ez az utolsó ilyen videóm ebben az évben, akkor gondoltam legyen a végén egy kis mókázás, és benne hagytam néhány bakit :D.
A videót megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.





You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Vicces vagy Szandra! :-D nagyon jo lett a vege is a videonak.
    En is imadom ezt a Labellot. Nekem 3is van, kokuszos, valami bogyos meg ez a makadamias. Meg lehet kapni vmi "sima" illatut meg malnasat. Legalabbis Ausztriaban.
    Ez a Garnier nem csinal pattanasokat nem fullasztja a bört? Ezer nem merek soha olcso primert venni. De ezt sziveaen kiprobalnam. Jelenleg TooFacedet hasznalok meg egy Diort, jo ezek tökeletesek is de baromi sokba is kerülnek.
    A Rimmel alapozora szinten kedvet kaptam. Sokmindenre szoktam kedvet kapni altalad! :-)
    Szep napot, evi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anno még én is Ausztriában vettem az első ilyen Labello (pontosabban NIVEA) lip butteremet, az málnás volt, de érdekes, hogy azt annyira nem szerettem :/.
      A Garnier primert nem használom minden nap, de nekem egyébként nem bántja a bőrömet, pedig sok minden szokta, de persze nem tudhatom, hogy más bőrtípuson hogyan viselkedik.

      Törlés
  2. girlwhomustnotbenamed2014. december 6. 14:21

    Ezek a bakik, nagyon jót nevettem. :D
    Köszi nagyon a véleményt erről az új márkáról, néhány napja láttam a Rossmannban, de pont az ára miatt nem mertem megvenni, a nagyon olcsó mindig gyanús. Gondoltam, hátha valaki kipróbálja, és elmondja, érdemes-e ennyit is kiadni érte (és lám :)). Lehet, hogy majd megpróbálkozom egy szemhéjpúderrel. A cukormázas almára én is beneveztem, ez a kamillás lemosó pedig most felkeltette az érdeklődésemet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt nem tudom, hogy a többi Rival De Loop smink milyen, de eddig jókat olvastam róluk, meghát azért ha úgy is alakul, hogy nem válik be, akkor nem veszít sokat az ember :). Szóval szerintem érdemes benevezni rájuk, pár napja még 25% kedvezmény is volt rájuk a Rossmannban, de nem tudom, hogy ez tart-e még.

      Törlés
  3. Megint a bakis rész a kedvencem! :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe