Augusztusi kedvencek - videó

Szépen lassan elbúcsúztatjuk az augusztust, és ezzel együtt gyakorlatilag a nyarat is, bár én azért még reménykedem egy kellemes vénasszonyok nyarában :). Úgyhogy így a hónap végén a szokásos "rend" szerint megmutatom Nektek az augusztusi kedvenceimet. Kérdeztétek, hogy miért láttok viszonylag kevés arcápoló terméket ezekben a kedvences videókban. Nos ennek egészen egyszerű oka van, mégpedig az, hogy krémekből, tonikokból megvannak az állandó kedvenceim, amiket szeret a bőröm, és ami tudom, hogy jó neki, így ezeket nem nagyon váltogatom, bár néha azért el-elcsábulok, és kipróbálok valami mást, de rendszerin visszatérek a jól megszokott termékekhez. De a mai videóban lesz két új arcápolási kedvenc is, ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mik azok, akkor ITT, vagy a lenti videóra kattintva megnézhetitek.




You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. Hú, felcsigáztál azzal az ecsettisztító szappannal, a folyadék nagyon gyorsan fogy. :( Tuti hogy megnézem majd!

    VálaszTörlés
  2. Ne haragudj a negatív észrevételért, de szerintem ha videót készítesz, akkor illő egy picit rendezni a hajad és a szemöldököd is. Tényleg nem bántani akarlak, csak ezzel meg lehetne tisztelni a követőidet, akik számára szerintem úgy lennél hiteles beauty blogger, ha te magad a megjelenéseddel is közvetítenéd az ápoltságot, nem csak beszélnél róla. Így egy kicsit azt érzem, hogy bort iszol és vizet prédikálsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem haragszom, és nem is veszem magamra, mégpedig azért, mert sajnos nem tudok mit kezdeni a bébihajaimmal... mivel hullámos a hajam, így ha összefogom a hajam, akkor így "kiállnak", egy részét le tudom tűzni, az le is van tűzve, de a többivel nem tudok mit kezdeni, próbáltam már lesimítani fésűvel és hajlakkal, de nem sikerült, mivel ahogy írtam, hullámos a hajam... A szemöldököm pedig át van fésülve szemöldökzselével.

      Törlés
    2. szerintem attól, hogy két hajszál kicsit kiáll a copfjából még nem lett kevésbé hiteles. a szemöldökén pedig nem láttam semmit, de biztosan velem van a baj. :)
      (roni)

      Törlés
    3. De amúgy ha van valami jó kis tipped a babahajak "ellen" azt megköszönöm :)!

      Törlés
    4. Köszi Roni, ez azért megnyugtató :)!!!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe