Maybelline Colorama körömlakkok - teszt



Először is szeretném minden kedves olvasóm figyelmét felhívni arra, hogy ez továbbra sem egy körmös blog. Béna vagyok lakkozásban, nem vagyok profi a manikűrözésben, de mivel ez egy szépségblog, így időről időre szeretném megmutatni Nektek a kedvenc körömlakkjaimat. Most éppen a Maybelline Colorama lakkokat, amik tesztelésre érkeztek (pontosabban a hatból öt). Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miért csalódtam bennünk nagyon kellemesen, akkor olvassatok tovább.



Ami a körömlakkokat illeti, nem a Maybelline állványhoz rohanok elsőként, ha új lakkot szeretnék venni. Van pár téliesebb árnyalatú lakkom a márkától, de egy ideje valahogy nem is nagyon nézegettem a Colorama lakkokat, éppen ezért nagyon örültem, amikor kaptam egy tesztcsomagot a L'Oréaltól, benne öt igazi tavaszi-nyári árnyalattal. Plusz még a barátnőmtől is kaptam egy szép csillogó fedőlakkot (a lenti képen bal oldalon a középső), úgyhogy azt is hozzácsaptam a másik öthöz.
A hat lakkból ötöt már ki is próbáltam, és azt kell hogy mondjam, nagyon meglepődtem azon, hogy mennyire tartósak.
Az ecsetet sajnos elfelejtettem lefotózni, de szerintem pont ideális: picit hosszúkás, se nem túl keskeny, se nem túl széles, könnyen lehet pingálni vele.
Elsőnek a 214-es mentafagyi színű árnyalatot kentem fel egy Misslyn homoklakk társaságában (Velvet diamond - 53). Két rétegben kentem fel ezt a csodás tavaszi színt, az első réteg picit csíkozódott, de aztán a második helyretette és magam is meglepődtem, hogy nem kellett még egy harmadik réteg is. Használtam alá alaplakkot és fölé fedőlakkot, így amikor még a hatodik napon is tökéletes volt a körmöm, arra gondoltam, hogy ez biztos csak az alap- és fedőlakk miatt van. 

Úgyhogy a következő lakkozásnál már nem tettem fel sem alap, sem fedőlakkot, mert kíváncsi voltam rá, hogy önmagukban mennyit bírnak ezek a Maybelline lakkok.
A hüvelykujjamra és a kisujjamra a  83-as árnyalatot kentem két rétegben, ez egy élénk sötétrózsaszín árnyalat. A mutató- és a középső ujjamra a 262-es került szintén két rétegben, de úgy vettem észre, hogy ebből a kékes árnyalatú, élénk, neonos pinkből talán elkelt volna még egy réteg, mert a középső ujjamon kicsit átsejlik a lakk alatt a körmöm fehér része. A gyűrűsujjamra pedig a 32-es gyöngyház finisű világoslilát kentem két rétegben, és még rádobtam egy réteget a 46-os csillámos fedőlakkból, amitől igazán szikrázó lett a végeredmény.
És nem csalás, nem ámítás: mindenféle hókusz-pókusz nélkül is még a hatodik napon is teljesen kulturáltan néztek ki a körmeim. Itt-ott látszott minimális kopás, de semmi vállalhatatlan.
Egy szó mint száz: meglepően jól teljesítettek ezek a Maybelline lakkok, szépek a színek és tartósak is, kell ennél több? Nekem biztosan nem, úgyhogy ezentúl ha új színben gondolkodom, akkor mindenképpen megnézem a Maybelline állványt is. Az áruk 799 Ft, ami talán nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább, cserébe viszont tényleg nagyon tartósak.


Nektek vannak Maybelline Colorama körömlakkjaitok?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

19 megjegyzés

  1. Már rég a kukában. A sötét színek nekem folyósak és egyáltalán nem voltak tartósak, pedig vártam, hogy sűrűsödnek vagy lesz velük valami, de nem. Az ecsetjükkel rettentően bénán tudtam lakkozni. Egy nude színük van, amit kétszer is újravettem, na, amellé adhatnának hígítót is, mert hamar besűrűsödik a 7 ml lakk. Lehet, a krémes színek jobban teljesítenek, én is szerettem a nude-ot, de azóta áttértem a Moyrára és egyrészt olcsóbb, másrészt több van benne.
    A bemutatott színek viszont nagyon szépek, ha nem lenne ezer lakkom meg a rossz tapasztalat, biztos elcsábítanának.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem van egy sötétebb, tejcsoki színű Maybelline lakkom még régebbről és azt is nagyon szeretem amúgy, de simán lehet amúgy, hogy a különböző színek különbözően teljesítenek. A Moyra lakkok amúgy tényleg nagyon szuperek minden tekinteteben :).

      Törlés
  2. Van néhány nekem is, de elég vegyes a felhozatal a márkán belül. Némelyik nagyon jó, mások gyengébbek, de ez minden márkára igaz, még a legfelkapottabbakra is. Ezért nem szeretek sok pénzt kiadni egy lakkra, mert sem a név, sem az ár nem garancia arra, hogy jó lesz. Ha hosszúra megnövesztenéd a körmeidet, akkor azért nem biztos hogy kibírna ennyi napot a lakkozás, de te szerencsés vagy, szép a körömformád, nem kell megnövesztened ahhoz hogy jól mutasson a fotókon. Egyébként nagyon jól állnak neked ezek a színek, bármelyiket kipróbálnám, de megvárom míg leárazzák. ;) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pár napja pont láttam amúgy őket leárazva talán a Rossmannban :), de amúgy tényleg színfüggő lehet, hogy melyik mennyire tartós, meg milyen a minősége.

      Törlés
  3. Nem volt még Maybelline lakkom, de ezek a színek egytől-egyig nagyon szépek, tetszik mindegyik és úgy az egész manikűr is. Majd ha lakkot szeretnék venni én is körbenézek ezek után a Maybelline között :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes, lehet köztük találni szép kis színeket :).

      Törlés
  4. Nincs , de gyönyörű lakkjaik vannak ( ezt a te árnyalataid is alátámasztják ) , így 1x biztosan veszek.:)) xx
    Bianka

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép mindegyik szín. :) Nem is tudnék kedvencet választani. :D

    VálaszTörlés
  6. Nagy tisztelője vagyok a márka körömlakk szekciójának, úgyhogy hevesebben már nem is tudtam volna bólogatni a soraidat olvasva. Eddig négy csodálatos szín gazdája voltam, de úgy látszik érdemes lesz még egy-két színnel bővítenem a repertoire-omat. Főleg a menta színűd kezdte el piszkálni a fantáziámat, úgyis akartam szerezni már egy ilyen színűt, (tekintve, hogy az Essence-s menta színű lakkom egy napot sem bír ki a körmeimen) de mostmár nem kell tovább keresnem, azt hiszem,hogy meg van az igazi. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, hogy Neked is beváltak, és örülök, hogy sikerült mutatnom egy szép menta lakkot :).

      Törlés
  7. Nekem is van egy, korábban imádtam, egy szép sötétkék, egyszer akciósan bukkantam rá. Nos, mint ahogy írtam, imádtam. De most, hogy már eltelt körülbelül egy év a vásárlás óta, már több vele a probléma. Tudom, ne várjak csodát, hogy majd évekig ugyanolyan marad, de jelenleg marhára elkezdett besűrűsödni és az állaga már lassan a kenhetetlen kategóriába tartozik. Ez pedig csalódás, mert még jócskán van belőle, amit jó lett volna elhasználni. Ettől függetlenül a színe gyönyörű, és a tartóssága is megfelelő, szóval ezért újravenném, de csakis akciósan :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó de kár érte, hát igen, hosszú távon lehet, hogy annyira nem jó a minőségük, de ezen a téren őszintén szólva még nincs tapasztalatom velük.

      Törlés
  8. Eszméletlen jók ezek a Maybelline lakkok. Nekem azt hiszem 2 árnyalatom van, és mindegyik hibátlanul 5-6 napig simán bírja :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe