Marie Claire poszt: Öt sminktipp, amit érdemes megfogadni



Lehetnek olyan berögződött folyamatok a szépségápolási rutinunkban, amiket már évek óta ugyanúgy csinálunk, és meg sem fordul a fejünkben, hogy talán változtatnunk kellene rajta. Biztos vagyok benne, hogy a most következők közül legalább egy Nálad is előfordul, úgyhogy érdemes elolvasni és megfogadni az alábbi tippeket. 
A cikket elolvashatod IDE kattintva. 

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Jó tippek, ismertem őket, régóta festegetem magam. A spiráltunkolást meg nem értem, nem lesz rajta több festék, szerintem csak rossz szokás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez valószínűleg egy rossz beidegződés lehet sokaknál, tinikoromban én is csináltam, de aztán rájöttem, hogy több kárt okoz, mint hasznot.

      Törlés
  2. Szia Szandi! Bocsi a hülye kérdésért, de egy kék szemű és fehér bőrű lányhoz szerinted melyik Naked paletta színei passzolnak leginkább?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kék szemhez szerintem leginkább az első Naked paletta illik, mivel az abban lévő bronzos színek jól mennem ehhez a szemszínhez, bár kb. mindegyik palettában vannak olyan színek, amik passzolnak a kék szemhez.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe