Marie Claire poszt: Korrektor kisokos



Néhány hete ígértem Nektek, hogy írni a fogok a korrektorokról egy részletesebb bejegyzést, hogy melyiket mire és hogyan érdemes használni, illetve nekem melyek a kedvenc termékeim. A marieclaire.hu bejegyzésemben erről olvashattok, remélem hasznos lesz Nektek. A cikket IDE kattintva tudjátok elolvasni.

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Tetszett a cikk! :) Képzeld, végre sikerült megkaparintani a Maybelline Fit me korrektorát - hát most már értem a nagy hypeot körülötte, tényleg nagyon jó!

    VálaszTörlés
  2. Nekem az Eucerin volt meg, de mivel egy színben kapható, eléggé behatárolta, hogy mikor használhattam. Nyáron.Kb. egy év alatt a fele sem fogyott el, de a kupak még mindig úgy tapadt rá, hogy alig bírtam leszedni. Végül eltörött, lehet, kiszáradt már kicsit és kuka lett a vége. Szerintem közepesen krémes, jól fedett, de a pattanásokra nagy hatással nem volt. Szerettem, hogy nem fakult, nem mászott el és amúgy is a stift formula a kedvencem.
    Most a Müller CV saját márkásával vagyok megelégedve, krémesebb, olcsóbb és van belőle több szín.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg jó kis tartós korrektor, és nálam úgy vettem észre, hogy segített abban, hogy gyorsabban eltűnjön a patti, mondjuk nekem annyira nem is szokták durvák lenni.

      Törlés
  3. 16-os korrektorpalettám van, de őszintén szólva eddig eléggé félve nyúltam csak hozzá a színekhez, egyedül a rózsaszínt használom rendszeresen a szemem alá. Majd most talán felbátorodom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, ennek nagyon örülök, pont ezért is írtam ezt a posztot :).

      Törlés
  4. Szia! Ez a kérdés teljesen elüt a blog témájától, de nagyon érdekel! Amikor tesztelésre kapsz terméket akkor ugye a igazat mondjátok. pl te is mondtad ,h az avonos szájfényt nem használod mert , konkrétan büdös. Szóval amikor titeket megkeresnek ezzel ott te leírod az adott felajánlónak ,h az is megeshet ,h rosszat mondasz, mert neked nem vált be? Vagy ők előre tudják ,h az igazat mondod róla? erre nagyon kíváncsi lennék. előre is köszönöm!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért annyira nem üt el a blog témájától :). Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni erről, de az biztos, hogy nálam nem befolyásolja az a véleményemet, ha ingyen, tesztelésre kaptam egy terméket. Ha valami nem jó benne, vagy nekem valamiért nem működik, ugyanúgy megírom a blogon, nem fogok csak azért hazudni és becsapni az olvasóimat, csak mert tesztelésre kaptam egy terméket, nekem a hitelesség ennél többet ér. Ha egy cég emiatt esetleg "megharagszik", akkor ez van, szerintem az őket minősítené, de én ilyet még nem tapasztaltam, sőt volt olyan cég, ami megírta, hogy sajnálta, hogy nem vált be, és küldött egy másik terméket ami az én bőrtípusomnak/igényeimnek megfelelő.
      Ha már az AVON szájfényt említetted, az azért más kicsit, mert azt nem tesztelésre kaptam, hanem az igazából egy "nyeremény" volt, mert kitöltöttem egy kérdőívet. De ha pl. nézegetsz korábbi teszteket a blogon, ott is láthatod, hogy több tesztelésre kapott termék sem igazán vált be és megírtam, legutóbb pl. az essence how to make arcra való paletta volt ilyen.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe