Képek az életemből #27



Most kapcsoltam, hogy legutóbb kb. 2 hónapja volt ilyen bejegyzés, amiben az Instagramos képeim segítségével egy kis betekintést nyújtok a mindennapjaimba. Rengeteg minden, és rengeteg jó dolgo történt az elmúlt két hónapban az élet minden területén, és sok-sok kép össze is gyűlt. "Lejárt" a 100 happy days projektem is, amit egyébként nagyon élveztem, bár nem volt mindig megtalálni a napi boldogságot. De nem is húzom tovább a rétest, hanem jöjjenek a képek. Ja, aki esetleg még nem követ Instagramon, de szeretne, az @alexandratvsb néven talál meg, de ha nincs okostelefonotok, akkor követhettek ITT és ITT is.






#mutimiteszel #mutimitiszol
Nagyjából egy éve csinálom a diétámat, vagy inkább nem is annak nevezném, hanem életmódváltásnak, de az elmúlt időszakban többször is elgyengültem, nehezebben mondtam nemet bizonyos ételekre, főleg ha nyaral az ember, úgyhogy itt-ott becsúszott azért egy kis krumpli, vagy éppen nem gluténmentes szendvics, de azért próbálom tartani magam. A lényeg, hogy sok-sok finomságot ettem, ITT pedig megosztottam Veletek is néhány receptet.

#outfit
Ha a kajás képek számát nézzük, akkor ahhoz képest egyértelműen kevés outfit fotót csináltam, de azért volt, hogy nem felejtettem lefotózni éppen mi van rajtam :). Ami a ruhákat illeti, az elmúlt időszak sztárjai nálam egyértelműen az F&F és a H&M, remek cuccokat sikerült beszereznem, és ezeket előszeretettel hordom is. 

#haul
Szerzeményekből aztán volt bőven az elmúlt időszakban, nem tagadom, a legtöbbről írtam is a blogon: Make Up Plaza szerzeményekről ITT, a májusi zsákmányaimról és PIXIBAG-ről ITT, a Havaianas flip-flopomról ITT, a új lakkokról a Naillandből ITT, az új NIVEA Sensitive termékekről ITT, a Wet'n'Wild palettákról ITT, az eManufaktúra természetes kozmetikumokról ITT, F&F-es szerzeményekről ITT, a júniusi PIXIBOX-ról ITT, a Real Techniques Modern Natural palettáról pedig ITT.

#bloggerlife
Ami a blogger "mivoltomat" illeti, az elmúlt hetekben rengeteg izgalmas rendezvényre, blogtalálkozóra kaptam meghívást, és sok-sok izgalmas tesztelnivalót is kaptam. Továbbra heti egyszer, szerdánként írok a marieclaire.hu-ra, ITT elolvashatjátok az eddigi posztjaimat. Ellátogathattam az F&F showroomba, részt vehettem a DOVEX (Bourjois, Guerlain, Clarins stb) első bloggertalálkozóján, valamint a Schwarzkopf Professional sajtórendezvényén és a NUXE sajtótájékoztatóján, amiről ITT írtam. Ellátogattam a Blogger Shoppin Day-re és a Digital Divas konferenciára, tovább a L'oreal Hajfestési Workshopra, amiről ITT olvashattatok és az essence új, három méteres állványának átadására, amiről ITT számoltam be Nektek. ITT olvashattatok a Miss Sporty tesztcsomagról, ITT a Morgan Taylor körömlakkokról, ITT pedig az essence Gel nails at home szettről. 

#notd
Körmös képek, most nem igazán voltak, de azért akad egy-kettő :).

#holiday
Bár júliusban még lesz egy hét szabi, mi már túl vagyunk a nyaraláson is: Balatonfüreden töltöttünk néhány napot, és imádtam minden percét. Strandoltunk, napoztunk, hajókáztunk, körbejártuk a várost kisvonattal, meg aztán biciklivel is, finomakat ettünk, sokat sétáltunk és totálisan szerelmes lettem a városba, biztos, hogy visszatérünk még.

#moments
A végére hagytam a hangulatképeket, csak úgy, mert ezeket szeretem, nagyon :).


Nagyjából ennyi lett volna az elmúlt két hónapom, remélem
tetszettek Nektek a képek :).



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

8 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe