Júliusi Pixibox - videó




A mai videóban a júliusi, illetve hivatalosan augusztusi Pixiboxot mutatom meg Nektek. Ez a doboz sokak- így az én örömömre is most előbb érkezett. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy ezúttal mi lapult a dobozban, akkor megnézhetitek a videót a Youtube csatornámon IDE, vagy a lenti videóra kattintva.






You Might Also Like

16 megjegyzés

  1. Gyönyörű az Essie lakkod. :) Várom vele a posztot. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó! Nekem is főként a lakk tetszik. Gyönyörű a színe:)) xx

    VálaszTörlés
  3. Szia Szandra! Nagyon szeretem a videóidat, a Pixiboxosokat különösen, mivel a legelső dobozka kivételével nekem is mind megvan. :) Meseszép lakkot kaptál, az enyém színét nem igazán tudom behatárolni... :D Az Essie honlapja szerint narancsos-pirosas, egyébként a 116-os Tangerine árnyalatról van szó, ami szerintem így nyárra tökéletes lesz. A Bombtól a csokis szappantortát kaptam, az illatpasztillák is fantasztikusak, ezt a márkát nagyon szívesen látnám minden boxban. :) A Clinique nagy kedvencem, ez a BB pedig meglepően jó. Szép lesz tőle a bőröm, passzol az árnyalat, és mégsem olyan "nehéz", mint egy alapozó. Talán egyetlen hibáját tudnám felhozni: kell mellé púder, mivel a zsírosodásra hajlamos bőrömön hamar átfénylik. Viszont nálam ez minden ilyen jellegű terméknél így van, szóval annyira nem zavar. :D A parfüm is így elsőre tetszik, bár Krémmánián nem kapott túl jó véleményeket, viszont ez tényleg szubjektív. Szóval összességében nagyon örülök, hogy ismét megrendeltem a dobozt, természetesen a továbbiakat is szeretném - bár mindig félek, hogy elkapkodják. Annyi észrevételt tudnék hozzáfűzni, hogy nagyon régóta várom, végre egy szempillaspirál is belekerüljön. :) Az első doboz kivételével egyikben sem volt, viszont körömlakkból már nagyon sokat kaptunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is tetszett a doboz :). Amit írtál a BB krémmel kapcsolatban a bőr átfényléséről, na azzal én is pont így vagyok, úgyhogy ezen nem akadok fent, van egy jó púderem, amivel könnyen orvosolható a probléma :).
      Jó, hogy mondod a spirált, na annak én is örülnék, imádom a spirálokat :).

      Törlés
  4. A Clinique BB a kedvencem :) Te melyik árnyalatban kaptad meg?

    VálaszTörlés
  5. Szandra! Nem tartozik ide, de nem bírom ki, hogy ne írjam le! Tegnap este azt álmodtam, hogy babát vársz és úgy örültem neki! :) :) :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szuper dolgok vannak benne, mindennek örültem volna... Persze én már megint lemaradtam... :(

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép a lakkod színe :) Nekem is sikerült rendelnem, de ez idegölő, jövőre szerintem inkább előfizetek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, úgy azért sokkal nyugodtabb, nem kell mindig rástresszelni a rendelési időpontra :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe