Essence újdonságok - teszt

Néhány nappal ezelőtt ITT beszámoltam Nektek arról, hogy megérkeztek Magyarországra bizonyos Müller drogériákba az essence három méteres állványai és ezzel együtt jónéhány új termék is, amelyekkel egy bloggertalálkozó keretében közelebbről is megismerkedhettem és ott hozzá is jutottam néhány újdonsághoz. A mai bejegyzésben ezek közül szeretném közelebbről bemutatni Nektek az essence effect krémes szemfestéket és a how to make your face wow make-up boxot. A kettő közül az egyik egyből nagy kedvencem lett. Ha kíváncsiak vagytok rá melyik, akkor olvassatok tovább.




Essence effect krémes szemfesték - 05 china's groove, 02 brazil's sunset
Épp a héten írtam a Catrice Le Grand Bleu bejegyzésnél, hogy mennyire szeretem a krémes szemfestékeket, és egyértelműen ezek a legújabb kedvenceim. Kellemes színűk és szikrázó fényük van, nagyon kevés is elég belőlük és elképesztően tartósak még szemhéjalap nélkül is.
Én úgy használom őket, hogy kb. egy gombostűfejnyit kinyomok a kézfejemre és az ujjammal szépen felviszem a szemhéjamra. Szépen fed és építhető, ha élénkebb végeredmény szeretnénk. Én használtam szemhéjalap nélkül, úgy is elég jól bírja, de szemhéjalappal egyszerűen lerobbanthatatlan, bár nap végére azért már veszít kicsit a fényéből.
A 05 china's groove egy rózsaszínes-barackos árnyalat, a 02 brazil's sunset pedig egy metálos bronz, kicsit emlékeztet a Maybelline Color Tattoo On and on bronze árnyalatára. Igazi nyári szín mindkettő, gyönyörűen szikráznak a napsütésben.
Kapható hat árnyalatban 999 Ft-ért.


Essence how to make your face wow make-up box
Az új termékek közül talán a legnagyobb durranásnak ezek a make-up boxok számítanak, amiknek a csomagolása engem abszolút a The Balm, illetve Benefit termékekre emlékeztet. Több doboz is kapható: három szemfestékes, egy szemöldökformázó, illetve ez az arcra való.
Ez egy keményebb papírdoboz, ami mágnessel záródik, ráadásul egészen jól, egyáltalán nem lötyög a teteje. A dobozban van tükör is, aminek kifejezetten örülök, de szerintem simán beletehettek volna még egy pirosítóecsetet is, na nem mintha odalennék azokért az ecsetekért, amik a pirosítókhoz járnak, de vész esetén jól jöhet, és egy ekkora dobozban bőven lenne helye. A tükör mögötti zsebecskében megbújik két kis kártya is, ami segít, hogy hogyan használjuk a dobozban lévő termékeket ha szőke, illetve barna hajunk van. Mondjuk én mindenkit óva intenék attól, hogy úgy használja a bronzosítót, ahogyan ezen a kártyán illusztrálva, mert elég vicces lehet a végeredmény :D.
A doboz tartalmaz egy fényes középbarna bronzosítót (sun date), egy szép fényes higlightert (starlight), egy matt, élénkpink, valamint egy fényes, narancsos-barackos pirosítót (think pink és peach babe). A textúrájuk kellemesen bársonyos, de kissé porolnak. A highlighter tetszik, mivel szép fénye van, de nem túl hivalkodó és nincsenek benne óriási csillámok. A bronzosító nekem kissé narancssárgás, meg amúgy sem igazán szeretem a fényes bronzosítókat. A narancsos pirosítóval még barátkozom, mert eddig nem igazán használtam ilyen árnyalatot, ezért nekem szokatlan kissé, de egyébként tetszik, csak valahogy magamon még nem tudom elképzelni. Viszont a pink pirosító nagyon meggyőző, brutálisan pigmentált, úgyhogy nagyon-nagyon kevés kell belőle. Kezdő sminkelők vigyázzanak vele, mert nagyon könnyen megszaladhat ezzel a színnel az ecset, tényleg csak alig kell hozzáérinteni, és mindenképpen ütögessétek le a felesleget.
Kicsit vegyesek az érzelmeim ezzel a make-up boxszal kapcsolatban: alapvetően jó ötletnek tartom ezt a koncepciót, viszont én mindenképpen inkább egy matt bronzosítót tettem volna bele. Illetve én nem feltétlenül ezt a két árnyalatot választottam volna pirosítónak sem, hanem inkább visszafogottabb, jobban kihasználható színeket, ami több bőrtípushoz is passzol.
A make-up boxok ára 1899 Ft.



Ti találkoztatok már az új méteres állványokkal?
Esetleg vettetek már valamit az új termékek közül?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

23 megjegyzés

  1. Azokat a krémes szemfestékeket én is kipróbálnám :) a barna tetszik a legjobban, meg az áll hozzám a legközelebb, mint szín :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azokat tényleg csak ajánlani tudom, nagyon jók és egyszerű őket használni :).

      Törlés
  2. A krémes szemfestékekre és a satírozó ecsetre pályázom, de sajnos nem találok sosem, amikor eljutok a Müllerbe, úgyhogy várnom kell még a kipróbálásukkal.
    Viszont nem tudom más hogyan látja, de nálam a képeken a színekből semmi nem látszik, csak rózsaszín és fehér foltok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószínűleg Explorerben nyitottad meg, abban nem igazán működik... próbáld mozillában, vagy chrome-ban, ott jó kell hogy legyen :).
      Satírozóecset pedig van most az Europeum Müllerben, ha esetleg arra jársz :). Vagy ha nem, akkor ha járok arra és látok, szívesen veszek Neked :).

      Törlés
    2. Igen, az Explorerrel volt a gond, Chrome-ban már látszanak a képek :)
      Jaj, nagyon aranyos vagy, köszi, de nem kell, kitartok, majd lesz nekem is (DJKaty is vett már egyet nekem, csak még nem találkoztunk, hogy elhozhassam, no meg azért ha Müller felé járok, benézek, hátha tudok venni ilyen kencét is - legutóbb egy darab nem volt a fehérvári Müllerben, valószínűleg sokan kíváncsiak rá :)

      Törlés
    3. Igen, ez az ecset szerintem most tényleg "sláger", de hátha alább hagy majd az érdeklődés egy idő után, és találsz Te is. Voltam amúgy a Corvinban, és ott sem volt sajnos egy darab sem :(.

      Törlés
  3. A krémes szemhéjfestékek tetszenek, a visszajelzések is pozitívak, a barnás bronzos árnyalatot már kinéztem magamnak, viszont a makeup boxokat túl árazottnak tartom, az ötlet maga tök jó, ha minőségük nem olyan lenne amilyen, de még sehol nem olvastam róluk olyan vissza jelzést amiből az jött le, hogy igen, ez kell nekem... és tartom sok ember véleményét, hogy inkább rá fizetek egy keveset, és rendelek egy sleek palettát, ha már palettát akarok venni. Nagyon örülök, hogy Te is írtál róla, mert még ez a How to make your face wow paletta birizgálta egyedül a fantáziám, de így már erről is letettem sajnos :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanez a véleményem ezekről a palettákról nekem is! A minőségükhöz képest drágák, akkor már inkább veszek egy Sleek palettát

      Törlés
    2. Totálisan egyetértek Veletek, ha belegondolok, hogy mennyi egy Sleek szemfestékpaletta, és van benne 12 szuper pigmentált szín, meg van mondjuk ez a szemfestékpaletta, amiben 6 árnyalat van és az sem meggyőző, hát egyértelmű, hogy melyiket választja az ember. De sajnos valóban ez az arcra való paletta nem győzött meg engem sem, pedig amúgy jó lehetne.

      Törlés
  4. Szerintem a box-ok kicsit túl lettek árazva, és eddig nem estem hanyatt egyiktől sem, pedig promó képek alapján nagyon vártam őket.
    Vettem egyet a krémes szemhéjfestékek közül. Hát elsőre nem győzött meg, de még adok neki esélyt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy szerintem mindenki ezekre a palettákra volt a leginkább kíváncsi, de eddig még olyan kiemelkedő véleményeket nem olvastam róluk. Talán mintha a szemöldökpalettára írták volna, hogy az jó, de a többi valahogy nem az igazi...
      A krémes szemfestékhez meg annyit, hogy tudod, hogy nem vagyunk egyformák, lehet, hogy ami az egyiknek beválik, az a másiknak nem, szóval simán lehet, hogy valamiért nem működik Nálad.
      De próbáld meg esetleg úgy, hogy szemhéjalapot teszel alá, vagy a krémes szemfestéke "rögzíted" szemhéjpúderrel.

      Törlés
  5. Igen! Nagy örömömre szolgált, hogy az és "kis" városomban is bővült a kínálat igaz nálunk nem lett 3 m-es az állvány de a választék sokkal jobb lett. Plusz még nagyobb öröm, hogy a mi Rossmann-üzletünkben megjelentek a Catrice termékei. Amióta a blogodat olvasom ez a márka keltette fel igazán az érdeklődésem. Ráadásul jó néhány termék nagyon kedvező 699 Ft áron "amíg a készlet tart" kapható. Szóval Essence: ecsetek, körömápoló szemhéjpúder és néhány Catrice termék ami igazán remek és megértem, hogy miért szerepel nálad is ez a név olyan sokszor. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony most vannak akciók a Catricenél, mert jön majd ott is a szortimentfrissítés új termékekkel, és azoknak a régi termékek egy részének kisöprésével csinálnak helyet :).

      Törlés
  6. A krémes szemhéjfestékek egyáltalán nem érdekeltek, de annyi jót olvastam róluk már, hogy muszáj egyet beszereznem. :D
    A pirosító dobozkát én is megvettem. A bronzosítót én sem értem. Szerintem bronzosítónak elég világos még az én vízi hulla bőrömhöz is. :D A kártyák szerintem használhatatlanok, helyettük tényleg jobb lett volt egy ecset. Visszatérve a bronzosítóhoz. Én a barackos színnel szoktam összekeverni és akkor egy szép, kicsit bronzos pirosítót kapuk, ami nyárra szerintem szuper. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A krémes szemfestékeket tényleg csak ajánlani tudom, remélem Neked is beválik :).
      Örülök, hogy Neked azért bevált ez a paletta, lehet majd én is trükközök vele, hátha akkor beválik.

      Törlés
  7. Sokat gondolkoztam hogy ezt vagy a brow palettat valasszam, de vegul a brow jott velem haza, de nem bantam meg!:)
    Off:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt már hallottam mástól is, hogy a szemöldökpaletta egészen jó :).

      Törlés
  8. Milyen lakkal van itt kifestve a kormod?:D nagyon vad!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A körmömön pedig ez van:
      http://www.theverystyleblog.hu/2014/07/catrice-le-grand-bleu-kollekcio-teszt.html
      :)

      Törlés
  9. Pont ezen és a szemöldök palettán gondolkodtam, de a teszt sokat segített, így nem gondolom, hogy befogok ruházni rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem emlékszem, hogy a boltban van-e hozzá teszter, de ha igen, azért nézd meg, hátha bejön, de én annyira nem voltam elragadtatva :(.

      Törlés
  10. A krémes szemfestékek tetszenek! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe