Karácsonyi kívánságlista


Igazából most nem akartam wishlistet csinálni, de aztán több blogon is láttam ilyeneket, és nagyon tetszettet, érdekes volt olvasni, hogy ki mire vágyik, minek örülne karácsonykor. Szóval arra gondoltam, hátha Ti is szívesen olvasgattok, nézegettek ilyesmiket.
Az a helyzet, hogy eléggé egyszerű meglepni engem, szinte bármilyen csajos dolognak örülök: smink, ékszer, gyertya, kozmetikumok, könyv. Lesz itt azért 1-2 elrugaszkodott dolog, amik nyilvánvalóan nem lesznek a fa alatt, de ha kíváncsiak vagytok, mik vannak az én karácsonyi kívánságlistámon, olvassatok tovább.








Nagyon szeretem a Naked2-es palettámat, de ha anno tudom, hogy a következő Naked paletta egy ilyen rózsaszínes gyönyörűség lesz, akkor inkább megvártam volna ezt, mert imádom az ilyen árnyalatokat. Sajnos ez biztosan megmarad a nyálcsorgatás szintjén, de muszáj volt betennem ide.
Urban Decay Naked3 paletta

De maradjunk a realitás talaján, és jöjjön egy sokkal megfizethetőbb alternatíva. A Primőr bloggertalálkozón kaptam egy Artdeco 3-as boxot, amibe egy pirosítót, vagy három szemhéjpúdert lehet beletenni, úgyhogy ebbe szívesen beleválogatnék három egymással jól harmonizáló színt.
 


Lassan el fog fogyni a The Body Shop E-vitaminos arcpermetem, és bár nagyon szeretem, de nagyon sok jót hallottam az elf arcpermetről. És ha már elf, akkor erre a hidratáló stiftre is szívesen beneveznék, ebben a hideg időben biztosan nagy hasznát venném, ráadásul az egyik kedvence Youtube beauty gurum, Emily szerint arra is jó, hogy ha a korrektor napközben összegyűlt a szem alatti ráncokban, akkor ezzel remekül korrigálható.
e.l.f. Make-Up Mist &Set
e.l.f. Daily Moisture Stick hidratáló stift


Nagyon szeretnék egy új "asztali" neszesszert, amiben azokat a sminkeket tárolhatom, amiket nap mint nap használok. Anno láttam egy nagyon cuki francia bulldogosat a Forever 21 weboldalán, én hülye nem vettem meg, most meg már nyoma sincs, de azért találtam most is egy cuki darabot.
Forever 21 neszesszer


Bár itthon is egyszerűen lehet csinálni ajakradírt, azért ilyen fincsi Pina Coladasat biztosan nem tudnék összedobni.
Bomb Cosmetics Pina Colada ajakradír


És ha már a Bomb Cosmeticsnál tartunk, akkor természetesen nem maradhat ki néhány fincsi gyertya sem a listámról.




Bár mostanában kevés időm volt olvasgatni, az ünnepek környékén remélhetőleg lesz. Szívesen olvasgatok csajos, romantikus limonádé regényeket, de hogy legyen valami "értelme" is, angol nyelvűeket szoktam választani. Pár éve több angol nyelvű könyvet is "befaltam" Sophie Kinsellától, de gyakorlatilag bármilyen angol nyelvű, vicces-romantikus regénynek örülnék.



Nemrégiben vettem az F&F-ben egy nagyon szép kockás sálat, de ettől függetlenül továbbra is csorgatom a nyálamat erre a csodás Zara sálra.



És ha már a kiegészítőknél tartunk, tudjátok, hogy imádom a statement nyakláncokat, és mivel még nincsen ilyen szürkés-ezüstös darabom, így nagyon tudnék örülni egy ehhez hasonlónak. Szinte már látom is magam előtt, hogy milyen remekül állna egy farmeringhez, vagy egy kockáshoz, vagy egy kötött pulcsihoz :).
Vintage virágos statement nyaklánc

Egy cuki határidőnaplónak, vagy ötletfüzetnek is nagy hasznát venném. Ez itt egy nagyon csajos darab az IKEA-ból.
IKEA füzet

És ha már IKEA, akkor egy pár új ágyneműnek is nagyon örülnék, az mindig nagyon jól jön ;).
IKEA ágynemű




Ti írtatok karácsonyi listát? Mi az, amire nagyon fáj a fogatok idén?




Szandra




Follow on Bloglovin



You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. A neszeszer és a füzet nagyon aranyos! :)))

    VálaszTörlés
  2. Ugyanezt a neszesszert néztem ki én is! Szupi lista, mindegyiket elfogadnám én is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na már megint egy rugóra jár az agyunk :)! Annyira jó neszesszerek vannak a Forever21-nél, mondjuk azt a bulldogosat nagyon sajnálom... :(

      Törlés
  3. A négy gyertyából hármat már teszteltem, és csak ajánlani tudom! 1-2 óra után már az egész lakást belengi az illatuk <3

    VálaszTörlés
  4. A Naked3 nekem is nagyon kéne, és pont pénteken vettem ilyen I love lipstick-es tükröt! :D

    VálaszTörlés
  5. Szuper lista, csorgattam a nyálamat rendesen, főleg az ajakradír után :D
    Idén először nem tartunk semmiféle ajándékozást, csak összeülünk vacsizni és örülünk egymásnak és nagyokat beszélgetünk meg filmezünk :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az élén persze a Reszkessetek betörők első részével :D

      Törlés
    2. Az alap karácsonykor :)! Nálunk sem lesz igazából nagy ajándékozás idén, csak apróságok, sokkal fontosabb az együtt töltött idő :)!

      Törlés
  6. nekem az ágynemű nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
  7. Jó kis lista, épp tegnap szedtem össze az enyémet (amiről pl lemaradt egy csini F&F pizsama)
    A Naked3 paletta nekem is tetszene, de én szerintem megvárom a MUA kistesót (gondolom készítenek erről is másolatot), a minőségükkel eddig elégedett voltam/vagyok és a pénztárcámnak is jobban tetszik :-)
    A nyáron olvastam egy Sophie Kinsella könyvet (azt hiszem az I've got your number volt magyarul), aranyos kis limonádé volt, biztos jó a többi is :)

    VálaszTörlés
  8. nekem Ő :)
    http://youtu.be/gRyIF7_pJp0?t=1m25s

    VálaszTörlés
  9. Szuper kis lista ez. :D Pár dolog nagyon megtetszett. :D Hm.. talán jövőre vagy szülinapra. :D Meg most már eskü, én is csinálok egy ilyet a blogra. :D

    VálaszTörlés
  10. Az ágynemű és a nyaklánc a kedvencem!

    VálaszTörlés
  11. Az a ZARA sál... óóó! Felkerült a kívánságlistámra, közvetlenül a Dorka Petrity tote bag mögé...

    VálaszTörlés
  12. A Naked 3 palettának én is örülnék. :P

    VálaszTörlés
  13. A neszesszer halál cuki, épp a napokban láttam Instagramon egy külföldi bloggernél, odáig vagyok! ♥

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe