Tubusos spirál? - essence lashes go wild teszt


Amikor először meghallottam, hogy az essence is jelentkezik majd egy "tubusos" spirállal, egyből felcsillant a szemem. Ha nem került volna bele a Primőr bloggertalálkozós goodie bagembe a "lashes go wild" spirál, biztos, hogy akkor is beszereztem volna belőle egyet, mert annyira tetszik ez az újszerű csomagolás. Bár őszintén szólva nem tudom miért keltette fel ennyire az érdeklődésemet, hiszen mitől nyújthat többet egy henger alakú csomagolásnál egy tubusos? Van egyáltalán köze a spirál "teljesítményéhez" annak, hogy milyen a csomagolása?
Ha kíváncsiak vagytok a válaszokra, akkor olvassatok tovább!




Nagyjából egy éve több angol Youtube beauty gurunál is láttam az EYEKO tubusos spirálját, irigykedve néztem mennyire jópofa kis "találmány", hogy nem a szokásos, hosszúkás, hengeres csomagolása van a spirálnak. Akkor még nem gondoltam, hogy nálunk pont az essence rukkol majd elő egy ilyen termékkel.

A "lashes go wild" spirálnak helyes kis pici tubusa van, ami fekete-ezüst-pink színekben pompázik, tetszik a design, ráadásul mérete miatt utazáshoz tökéletes, olyan kis táskába dobható formátum. A tubus egyébként nem merev, hanem összenyomható.

A keféje hagyományos szőrkefe- vagyis ezt sohasem tudom, hogy hogyan mondják, mármint nyilván nem szőr, de tudjátok nem is gumisörtés/szilikon kefe... szóval értitek :)!
Viszont a formája nagyon izgalmas, merthogy van rajta öt kis "gombóc" (ma nagyon szakszerű vagyok :D), soha nem volt még ilyen spirálom, de úgy éreztem, ez nagyon tuti lesz.
Amikor kihúztam a kefét a tubusból, úgy láttam, hogy pont elegendő mennyiséget vett fel, se nem túl sok, se nem túl kevés, hm, ez jó.
A kefe nagyon jól megragadja a pillákat, dúsít, sőt valamennyire ível is is, DE! Valahogy úgy érzékeltem, hogy mégsem jó az a festékmennyiség, amit a kefe felvesz, vagy lehet, hogy a festék textúrájával nincs rendben valami... ugyanis kis göböcskék jelentek meg a pilláimon, így utána a trükközgetni kellett, hogy ezeket eltüntessem. Az is feltűnt, hogy egy réteg nem igazán hozza meg a várt hatást, így én két rétegben használom... és akkor megint jön a trükközés, hogy eltüntessem a kis "bogyókat" a szempillámról, amint azt majd láthatjátok, nem igazán sikerül... Olyan, mintha picit száraz lenne a festék, de igazából csak találgatok, hogy mi lehet a baj... Más spiráloknál akkor szokott ilyesmi előfordulni, ha már régi, vagy elkezdett beszáradni, de nem hiszem, hogy itt ez az eset áll fent.
De nézzétek meg ti magatok is!
Spirál nélkül

1 réteg spirállal


2 réteg spirállal

Úgyhogy kissé körülményes nekem ez a procedúra, és bár nem rossz a végeredmény két réteggel, nem gondolom, hogy olyan nagyon maradandót és lélegzetelállítót alkotna. El fogom használni, mert amúgy tartósságát illetően nincs baj vele, nem maszatolódik, de ha elfogy, valószínűleg nem fogok beruházni rá, mert annyira nem győzött meg, kissé csalódott is vagyok :(.
Vannak az essence-nek ennél jobb spiráljai, de kétség kívül nincs még egy, aminek hasonlóan izgi csomagolása lenne. Nekem ez tipikusan az a termék, aminél a csomagolás elviszi a showt, számomra, és valószínűleg a legtöbbek számára az a legnagyobb vonzereje.

Kapható az essence állványokkal rendelkező drogériákban 849 Ft-ért.



Ti használ(ta)tok essence spirált? Melyik a kedvencetek?



Szandra





Follow on Bloglovin

You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. huuuh hát amikor elolvastam a címet, arra gondoltam, ez csak jó lehet, és mindenképpen KELL :) de aztán most egy kicsit visszakerültem a földre, és reálisan látom a dolgot, de azért ki fogom próbálni, már csak az újdonság kedvéért is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy valószínűleg ha én ezt a tesztet olvasom róla valaki másnál, attól függetlenül én is megvettem volna, mert mégiscsak más, mint egy "szimpla" spirál :)!

      Törlés
  2. Két csepp szemcsepp megoldja a problémát :)

    VálaszTörlés
  3. Engem sosem győztek meg ezek a szőrös spirálok, jól össze is maszatoltam magam velük. Én egy Oriflame-spirálra esküszöm, már a másodikat használom el belőle, szilikonos a keféje, egy rétegben tökéletes és még csomókat sem produkált. ő lenne az: http://hu.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=10782

    (nem fizet az oriflame, hogy reklámozzak, csak megosztottam a tapasztalatom. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szeretem a hagyományos szőrös keféket, és amúgy szerintem itt sem a kefével volt a baj. De ezt a spirált, amit írtál, meglesem ;)!

      Törlés
  4. nekem lényegében semmit nem csinált ez a spirál a pilláimmal. mintha semmi nem lett volna rajta, viszont pötyög mint a veszedelem...
    (roni)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát olyan nagyon drámai hatás nálam sem volt, de végülis elment. Akkor nekem szerencsém volt, hogy nem potyogott.

      Törlés
  5. Engem így képekről nem győzött meg és irtó furán néz ki ez a tubusos megoldás. Lehet, hogy maradi vagyok, de nem cserélném le erre a jó kis hagyományos csomagolású Maybelline-spiráljaimat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen a Maybelline spirálok azok viszik a prímet :)! De amúgy szerintem a csomagolásnak sok köze nincs a spirál teljesítményéhez, de nekem amúgy nagyon tetszik, hogy ilyen "formbabontó" :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe