Nappali sminkből alkalmi - videó

Szóval az úgy volt, hogy ezt a videót már harmadjára vettem fel... merthogy az előző kettőnél a felhők ide-oda járkáltak, és így hol tök sötét volt, hol meg tűzött a nap, képzelhetitek. Hát nem mondanám, hogy lámpafényél tökéletes lett, de az legalább állandó... viszont valamit ki kell találnom erre a téli videózásra, hogy megfelelő, és lehetőleg ne sárgás fényforrás legyen... Node nem untatlak Benneteket ezekkel a technikai részletekkel, végülis így, vagy úgy, de meglett.
Egyébként ez egy olvasói kérés volt, hogy csinálhatnák egy ilyen videót, amiben nappali sminkből készítek alkalmit, úgyhogy most egyszerre két sminkvideót is kaptok: a nappali tökéletes suliba, munkába, az alkalmit pedig akár a közelgő szalagavatókon is be lehet vetni, vagy bármilyen egyéb alkalmon.
Megnézhetitek lent a videóra, vagy IDE kattintva a Youtube csatornámon.
Remélem, hogy tetszeni fog ;)!



You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon jó lett, köszönöm :) örülök hogy Neked is tetszett az ötletem.

    VálaszTörlés
  2. Fogalmam sincs hogy oldják meg a bloggerek ezt a téli időszakot, mert fotózáshoz tényleg katasztrofálisak a fényviszonyok, pár óra van nappal, ami még talán ideális, csak azt meg nem videózással tölti az ember ugye... :/ szóval kitartás :)
    A smink szuper lett, mint mindig, bár nekem sajnos így videón annyira nem jönnek át a színek... úgy értem, h én még mindig nem néztem meg a boltokban, h ez a Taupe CT milyen színű is valójában, képekről szürkésnek tűnik. A Barry M palettával én is szemeztem, de őszintén szólva nem győztél meg :/ szépek a színek, de az milyenmár, h a pirosító nem elég pigmentált??? Nem vagyok elájulva tőle, kicsit többet vártam, de ez az én bajom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, még keresem én is a megoldást... sajnos egy átlagos lámpa fényénél másmilyenek lesznek a színek, mint amilyenek valójában, igazából nekem olyan színű lett a smink, mint ami a kezdőképen is látdszódik, de a videóban meg tökre nem olyan a színe.
      A Maybelline Color tattoorol itt írtam részletes tesztet, úgyhogy meg tudod nézni milyen színű is:http://theverystyle.blogspot.hu/2013/10/osz-maybelline-color-tattooval-teszt.html
      Amúgy a Barry M palettában a pirosítóval nem az a baj, hogy nem pigmentált, mivel pigmentált, csak túl világos a szín, nem pirosító árnyalat, hanem inkább highlighter, de amúgy pigmentált. Illetve a szemfestékek pedig tényleg jók, de érdemes megnézni esetleg a másik két veriziót, merthogy ez 3 színösszeállításban készült, hátha azok meggyőzőbbek Neked.

      Törlés
    2. Tudom hogy érted :)
      Igen, néztem a másik két palettát is, de hát ez a legszebb, nem vitás!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe