Esti arcápolási rutinom - videó

Talán kb. egy évvel ezelőtt volt itt a blogon egy esti arcápolásos bejegyzés, úgyhogy úgy gondoltam itt az ideje, hogy csináljak egy frissített verziót, ezúttal videó formájában.
Bár megmondom őszintén, hogy folyamatosan kísérletezgetek, főleg ami az arckrémeket és lemosókat illeti, de azért is csináltam meg most ezt a videót, mert úgy érzem, hogy jelenleg megfelelő termékeket használok, amik nagyon beváltak és nagyon szeretem őket. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem fogok újabb termékeket kipróbálni és bemutatni Nektek, hiszen lehet, hogy még annál is jobbakra bukkanok, mint amiket most használok.
Node már megint sokat fecsegek feleslegesen, remélem tetszeni fog és hasznos lesz Nektek ez a röpke videó, ami megnézhettek a Youtube csatornámon lentebb a videóra, vagy IDE kattintva (infók és linkek is az ottani videó alatt olvashatók).



You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Nagyon tetszett ez a videót, a Paula's Choice krémen én is gondolkodom már egy ideje. Ja, és ugyanilyen szürke türcsim van! :D
    Díjat kaptál tőlem: http://lookfancy.blogspot.hu/2013/11/versatile-blogger-dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Sajnos nem találtam a dm-ben ezt a Neutrogena Visibly Clear 2in1 arclemosó és maszkot. Pedig nagyon érdekelne. Te mikor és hol vetted? Ha már nem gyártanák, akkor tudsz hasonló terméket ajánlani? Én nekem is csak T vonalra kéne.
    Te hány éves korod óta használsz szemkörnyékápolót?
    Én lassan 24 leszek, de eddig csak az alverdétől mertem használni a Szemvidítófű- és Körömvirág-kivonattal ellátott termékét, hogy ne túl hamar szokja meg az erős koncentrátumú termékeket a bőröm.

    Am. nagyon szeretem a blogod, kb. egy hónapja bukkantam rá. De azóta már vissza olvastam tavalyi posztjaidat is! :)

    Illetve ez a videod ( a férjed sminkelése után :) ) az egyik legjobb, mert csak a lényeg van benne és így gyorsabban átjön minden fontos információ!

    Kellemes hétvégét!
    Egy olvasód :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv az olvasóim között :)!!! Ha jól emlékszem Rossmannban vettem pár hónapja, de szerintem nem szüntették be, érdemes megnézni több helyen is, mindenféle drogériákban meg hipermarketekben is. De ha esetleg ezt nem találod, akkor próbáld meg ezt, ez is hasonló: http://kremmania.hu/kremek/neutrogena-visibly-clear-harmas-hatasu-mitesszer-eltavolito

      Nem olyan régóta használok szemkrémet, talán 1-2 éve, de sokszor elfelejtem, szóval eléggé kis rendetlen vagyok ebből a szempontból. Lehet, hogy előbb kellett volna, mert sajnos már vannak ráncok a szemem alatt, sajnos ez nem vicc, tényleg, szóval szerintem nyugodtan használhatsz valami lightos verziót :).

      Törlés
  3. Joo, mint mindig! :-) tudnal eseteg drogeriaban fellelhetö hamlasztoszert ajanlani? Most kezdem ezt a hamlasztas temat, es nagyon nem tudom merre mennyi... luxus kategoriaban persze böven van valasztek, naja...
    Köszi, evi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű hát ennyi alapján nehéz mondani, ha nem érzékeny a bőröd, akkor szerintem vegyél nyugodtan bőrradírt, mivel azok nagyon jól eltávolítják az elhalt hámréteget, de az én bőröm sajnos ezeket nem igazán bírja, ezért vettem a Paula's Choice hámlasztót. Viszont sajnos lassan el fog fogyni, úgyhogy valami új,olcsóbb alternatíva után kell néznem és most eléggé bajban vagyok,

      Törlés
  4. Szia Szandra! Nagyon tetszenek a videóid! :) Írtad, hogy nem kenhetsz magadra bármit az érzékeny bőröd miatt és inkább természetesebb krémeket használsz...de akkor nem értem a L'oreal szemkrémet...:) Nem tudsz valami kevésbé mesterséges szem(ránc)krémet, ami hat is egy kicsit? (30 felé ráncmegelőzés...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most egy Helia-D szemkrémet használok, és az sokkal inkább bevált, mint a L'Oréal, benne is lesz a januári kedvences videómban :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe