Csodálatos kékség


Óóóó Csajok, azt hiszem szépen lassan belezuhanok egy jóóóó mély gödörbe, aminek az alja tele van körömlakkokkal, és nem fogok tudni kimászni onnan... WTF??!! Na szóval egyre inkább kezdek belekerülni a körömlakkok bűvkörébe, és ebben igen nagy szerepe annak a kis NailLand Hungary standocskának, ami kb. 5 percre található a munkahelyemtől. Csoda, hogy eddig még csak kétszer voltam ott, de egyelőre jól is van ez így, különben elszabadulna a körömlakkpokol, vagy inkább mennyország :D!
A legutóbbi egyik szerzeményem ez a csodás Golden Rose Matte Velvet lakk a 104-es árnyalatban.
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miért lett nagy kedvencem ez a lakk, akkor olvassatok tovább!



Szóval az úgy volt, hogy még a NailLand Hungary nyitásakor beszereztem ezt a lakkot a 108 árnyalatban, ami egy gyönyörű sötétszürke-grafitos szín. Mindig is vonzottak a matt lakkok, de valahogy féltem, hogy öregítik a kezemet, ezért is nem mertem teljesen matt lakkot venni, de amikor anno felkentem a körmömre a 108-as árnyalatot, tudtam, hogy nagy szerelem lesz.
Rajongásom odáig fajult, hogy pár napja visszamentem és megvettem a 104-es árnyalatot, ami egy csodás királykék szín. Imádom, hogy ezek a matte velvet lakkok egyszerre mattok, de ugyanakkor mégsem teljesen, hiszen tele van iciri-piciri csillámokkal.
Az ecsete hagyományos keskeny, hosszúkás, de könnyű vele dolgozni. Már egy rétegben is szépen fed, de két rétegben igazán szép. Ráadásul nem csak szépek, de tartósak is, fedőlakk nélkül nekem simán bírják 4-5 napot, nem véletlenül kerültek be az októberi kedvenceim közé.
De minden szónál többet mondanak a képek, úgyhogy jöjjenek is.
Nézzétek csak vakuval... hát nem gyönyörű???
Nekem ez a lakk valahogy kiáltott az OPI Euro Central kollekcióból a Polka.Com csillámos fedőlakkért, úgyhogy feldobtam a gyűrűsujjamra... ahh imádom ezt a fedőlakkot, a kettő így együtt meg egyszerűen THE BOMB!!!!

A Golden Rose matte velvet lakkokat megtaláljátok ITT 690 Ft-os áron (friss infó, hogy elvileg 1-2 héten belül indul a NailLand webshop, akkor már azok is meg tudják majd rendelni neten, akik nem tudnak a budapesti standhoz ellátogatni).



Ti próbáltatok már matt lakkokat?




Szandra




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Az októberi kedvencek videódban láttam ezt a lakkot és, habár nem szeretem magamon a kéket, beszereztem, mert annyira megtetszett. És azt kell modnjam imádom. :) Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet, mert magamtól bizrosan nem vettem volna meg.
    Kriszti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó :)! Amúgy egy időben én sem szerettem a kéket, talán 2-3 hónapja kattant be nálam, és azt hiszem az összes kék lakkom közül ez a kedvencem (na nem mintha olyan sok lenne :D)!

      Törlés
  2. Minden nap nézem, hogy mikor lesz már aktív a webshop, mert itt nálunk semmit sem lehet beszerezni... :(
    Köszi az infót, számolom a napokat ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már nem kell sokat várni :)! Csak utána majd győzz választani :D!!!

      Törlés
    2. Szandra, az Rossmannban tényleg lehet venni GR lakkot? Valahol ezt olvastam. Vagy ha valaki tudja, legyen szíven megírni. Igaz, az még nem jelenti azt, hogy mindegyikben... :(

      Törlés
    3. Szerintem nem lehet, én legalábbis még nem találkoztam velük... :/

      Törlés
  3. Mennyire varázslatosan szépséges ez a lakk!!! :))) Sajnos még nem jutottam el a matt smaragdzöld GR lakkocskámig, beelőzte most egy matt társa a Flormartól, de a posztod alapján még nagyobb hévvel fogom magam belevetni a felkenésébe :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyes-helyes, majd kérünk képet róla mindenképpen :)!!!

      Törlés
  4. Nagyon szép ez a lakk, az OPI-val pedig egyeneses csodás. Nemrég vettem egy Claire's farmeres lakkot, az picit hasonlít erre. :)

    VálaszTörlés
  5. Készültem itt valami több ezer forintos ára, teljes lelki nyugalommal, mert annyit nem áldoznék egy lakkra, bármennyire gyönyörű. De mikor megláttam, hogy CSAK 690 ft?!...

    Jaj, Szandra, bűnbe vittél :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen durva az ára? Hihetetlen, hogy mennyire jók ezek a GR lakkok, ráadásul tök olcsók is, nehéz ellenállni nekik... :D!

      Törlés
  6. mikor ilyen szép körmös posztot látok, mindig kedvem támad lakkozni :D aztán ránézek a kezemre..és rájövök, hogy műkörmöm van..a francba :D :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe