Csillámló hullámok - The Body Shop Shimmer waves teszt


Nem ez most nem valamilyen "hajas" bejegyzés lesz, bár a címből arra is lehet következtetni, hanem a képen szereplő csodás kis "palettáról" lesz szó.
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de ahogyan közelednek az ünnepek, nálam egyre inkább előtérbe kerülnek a csillámos, fényes holmik- legyen szó ruhákról, körömlakkokról, vagy éppen sminkekről. Ebben a bejegyzésben a The Body Shop Shimmer Wavest fogom bemutatni Nektek, ez egy többfunkciós sminktermék, ami akár az ünnepi időszak sztárja is lehet sminkek terén- nálam legalábbis biztosan, mivel csodálatos színek vannak benne, gyönyörű fényt kölcsönöz a bőrnek és igazán sokoldalú termék, hiszen több mindenre is használható.
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy pontosan mire is, akkor olvassatok tovább.



Bele is vágnék a közepébe, mert egyszerűen annyira szépséges ez a Shimmer Waves, még jó, hogy átlátszó a csomagolása, így anélkül is gyönyörködhetek benne, hogy ki kéne nyitnom :D. Csodás, ahogyan irizál és játszik rajta a fény. Ez egyébként a 04-es Coral árnyalat (bár én a The Body Shop honlapján úgy láttam, hogy csak ez az egy árnyalat van).


Az egészben az tetszik a legjobban, hogy nincsenek benne óriási csillámok, hanem olyan finom az egész, gyönyörű fénye van, szinte sziporkázik, ahogy rásüt a nap. Nem mellesleg a textúrája is tökéletes: nem porzik, nagyon bársonyos és a nagyon pigmentált is.


Én attól tartottam, hogy bár öt különböző szín van benne, de ezek swatcholva hasonlóak lesznek. Szerencsére azonban szó sincs erről, valóban öt különböző árnyalatról van, amiket akár külön-külön is lehet használni: alulról felfelé van benne pezsgőszín, egy korallos árnyalat aranyfénnyel, egy narancsos szín, egy pinkes szín arannyal átszőve és végül egy halványabb pink.


De nem csak külön-külön, hanem akár összemixelve is lehet használni a színeket. Ebben az esetben egy narancsos-pinkes aranyfényű árnyalatot kapunk.


Én már használtam highligterként/pirosítóként, csodás fényt kölcsönöz az arccsontnak, de gyakorlatilag egy komplett alkalmi sminket el lehet készíteni vele, már sorolom is, hogy mennyi mindenre lehet használni, mert szerintem ebben rejlik a zsenialitása ennek a gyönyörűségnek és én imádom az ilyen többfunkciós termékeket. Használható
- szemfestékként szemhéjra, szemöldökcsont és belső szemzug kiemelésére,
- pirosítóként,
- highligterként az arccsonton,
- az ajkak középső részére feltapogatva, valamint a felső ajkaknál a kis íves rész hangsúlyozására.


Azt hiszem a lehető legjobbkor került hozzám ez a "paletta", hiszen az ünnepek időszakában nagyon szeretem a finoman csillogó, fényes sminkeket, és a Shimmer Waves ehhez tökéletes társ lesz.

Megtalálható a The Body Shop üzletekben és a webshopban.




Nektek van valamilyen többfunkciós sminkterméketek?




Szandra







Follow on Bloglovin

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Gyönyörűek a színei! Nekem különösen a rózsaszínek jönnek be belőle :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen szépek, nagyon örültem, hogy ennyire pigmentáltak és ilyen szép fényük van :)

      Törlés
  2. Jajjajj hanyszor tettem mar vissza a polcra hogy van erre ennekem szüksegem 5 pirosito es 3 highlighter mellett??? Ahh azt hiszem hogy van...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen jó indok lehet, hogy ez több mindenre is lehet használni ;)!!!

      Törlés
  3. Nagyon szép! :) Mutatsz majd vele egy sminket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen szeretnék, csak mostanában nehéz összehozni a fényviszonyokat, meg hogy éppen legyen is időm rá :(. De igyekszem :)!

      Törlés
  4. Tényleg nagyon szép ez a kis paletta! Én is várom a sminket vele :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik ez a multifunkcionális paletta! :) Amúgy az Essence Sun Clubnak is van hasonló multifunkciós palettája, ami összesen 6 színt tartalmaz, amiben 4 bronzos árnyalat, 1 pink és 1 pezsgőszín található! :) Szerintem nem rossz alternatíva, bár az inkább bronzosabb, mint pinkes! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe