Csili-vili ombre körmök


Úgy látszik ez most már így fog menni, hogy minden héten lesz egy körmös bejegyzés. Én annyira nem bánom, hogy így alakult, de remélem Ti sem :)! Bár nem hiszem, hogy nagyon ellenetekre lehet, mivel a facebookon és az instagramon megejtett kis nem reprezentatív szavazáson a legtöbben arra voksoltatok, hogy a következő lakk, amit felkenek, az a Rimmel Space dust homoklakk legyen a 006 Moon walking árnyalatban, és hát nem voltam rest, így is tettem. Titkon egyébként én is ennek a lakknak szurkoltam, mert annyira örültem, amikor szinte belebotlottam a Müllerben, hogy azon nyomban rohantam vele a pénztárhoz. Totálisan bele vagyok esve ezekbe a homok finisű lakkokba, és ez a lila csillámos verzió valami gyönyörűséges, alig vártam, hogy felkenhessem.
Ha kíváncsiak vagytok hogyan alkottam a képen látható ombre körmöket, akkor olvassatok tovább. 





Arra gondoltam, hogy egy nem túl feltűnő, visszafogott lilával fogom párosítani a Moon walkingot, és ehhez tökéletesnek bizonyult az essie Lilacism pasztell lilája. Gondolkodtam, hogy hogyan is hozhatnám össze a két színt, de végül egy ombre-szerű megoldás mellett döntöttem. A gyűrűsujjamra csak a Space dustból tettem, majd a többi körmömre két rétegben felvittem a Lilacism-et. Ezután fogtam egy kis szivacsot, tettem rá a Space dustból, majd szép óvatosan rányomkodtam a körmöm felső részére, és ahogy haladtam a lefelé, egyre kevésbé nyomtam rá, hogy picit ilyen elhalványuló effekt legyen. Amikor megszáradt, a körmöm legtetejére még kentem a Rimmel lakkból, hogy a körmöm felső részén legyen a legintenzívebb, és onnantól halványuljon.
Végül pedig jött egy réteg fedőlakk.
Nem tudom mennyire jön át ez az átmenetes, elhalványuló effekt, de nekem nagyon tetszik a végeredmény. Amúgy ezt a Rimmel Space dustot úgy fullban, az összes körmömön szerintem csak karácsony környékén tudnám elviselni, de akkor nagyon, merthogy nagyon csillog és valami csodálatos a színe, egyszerűen káprázatos.
De győződjetek meg erről magatok is, bár a képek nem igazán adják vissza azt a csodás csillogást, amit a Rimmel lakk produkál, de azért talán érzékelteti a feelinget ;).

És a végére egy vakus kép, hogy igazán átérezzétek ezt a lila-csillámos gyönyörűséget.



Hogy tetszik Nektek ez a párosítás?




Szandra





Follow on Bloglovin

You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. Én is épp tegnap botlottam bele hasonlóképp, alig várom, hogy kipróbáljam:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó ez a kombináció! :)

    VálaszTörlés
  3. Ez a Rimmel lakk nekem is meg van :) És szeretem :) Szép manikűr :)

    VálaszTörlés
  4. gyönyörű!
    Megjött hozzá a kedvem! :)

    VálaszTörlés
  5. Csodaszép lett! Szuper párosítás!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép, én a képekről azt hittem, hogy az alap az a NYC Romantico-ja, a homoklakk pedig az OPI Can't let go-ja, úgyhogy szerintem ez a Rimmel lakk eléggé dupe-gyanús. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú tényleg? Én ennyire nem ismerem a lakkokat, de simán lehet, hogy hasonlítanak :)!

      Törlés
    2. Ezt most én is csak azért vágom ennyire, mert a sok lila lakkomból ez a kettő a kedvencem. :D Örülök hogy összeházasítottad ezt a két árnyalatot. :)

      Törlés
  7. Na, azt hiszem MOST rohanok megvenni ezt a lakkot! :D (Vagyis nem most, mert fél 8 van, vasárnap, de majd holnap.)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe