Bordóságos gyönyörűségek


Mi sem bizonyítja jobban a körömlakkok iránt egyre inkább növekvő lelkesedésemet, mint az, hogy az elmúlt hetekben többször is felbukkant egy-egy körmös bejegyzés itt a blogon, míg ez korábban jobb esetben néhány havonta történt meg.
Most két bordó gyönyörűséget hoztam Nektek, amik szerintem önmagukban is csodásak, de így együtt, egymás mellett teljesedtek ki igazán nekem.
Kattintsatok további képekért!






Ami a körömlakkokat illeti, az elmúlt hetekben a homok finisű lakkok voltak a legnagyobb felfedezés számomra - tudom le vagyok maradva, ne ítéljetek el, ez van, de jobb később, mint soha, nemde ?! Be is szereztem néhányat különböző márkáktól, de azt hiszem mind közül a legcsodálatosabb minden szempontból az IsaDora Sugar Crush lakk a 108 Wine Crush árnyalatban. Sötét, mélybordós-lilás szín, amire ha rásüt a nap, akkor arany és narancs csillámok sziporkáznak benne, egy álom.
Úgy gondoltam, hogy ezt a különleges lakkot egy minden sallangtól mentes, telt és gazdag színű lakkal ellensúlyozom, és ehhez tökéletes választásnak bizonyult a Golden Rose Rich color a 31-es árnyalatban. Semmi csillám, semmi gyöngyházfény, csak egy gyönyörű lilás-bordós szín, krémes finissel. A biztonság kedvéért még tettem rá egy réteg Rimmel fedőlakkot is.
A két lakk önmagában is gyönyörű, de így együtt engem elvarázsoltak. Miután felkentem, az utána következő napokban többször is azon kaptam magam, hogy bámulom a körmeimet, azt hiszem ez minden elárul.
Node sok beszédnek sok az alja, jöjjenek a képek- bár ezek közel sem adják vissza azt a gyönyörűséges látványt, amit élőben tapasztaltam.

U.I.: Döbbenetesen tartós mindkét lakk, mondjuk a homok finisű IsaDora esetén ez engem annyira nem lepett meg. Szombaton lakkoztam és még csütörtökön is teljes pompájában ragyogott mindkét lakk, sehol egy kopás, vagy lepattogás, csak némi lenövés látszódott. Jó, lehet, hogy ez a fedőlakknak is köszönhető, de nem hinném, hogy kizárólag annak az érdeme. Íme a képi bizonyíték, tehát ez az 5.nap:




Hogy tetszik Nektek ez a párosítás?




Szandra




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. Nagyon gyönyörű!!!!!!! :) Ezek a színek ohhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye?? Annyiszor azon kaptam magamat, hogy a körmeimet bámulom :D!!!

      Törlés
  2. Oh az Isadora lakk nekem is kell! :P Csodás mind a kettő egyénként. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És a durva, hogy a Golden Rose van egy homokfinisű lakkja (Holiday Nails 58-as árnyalat), ami totálisan ugyanaz, mint ez az IsaDora, csak sokkal olcsóbb, viszont sajnos éppen hiánycikk a NailLandnél :(...

      Törlés
  3. Nagyon szép lett! Imádom ezt a színt.
    Nem tudsz valamit a nailland webshopról?
    Jól látom, hogy kibővült a blog menüje? Nagyon jó ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát még szerintem várat magára pár napot, de mindenképpen jelzem facebookon, ha elindult a webshop :)!
      Igen, kibővült a menü, és ez még csak a kezdet, lesz 1-2 látványosabb változás is hamarosan :)!

      Törlés
    2. Képzeld Szandra, már le is adtam megrendelésemet. Szerintem most lett aktív, mert reggel még nem volt az ;)
      De nem merültem bele..."csak" 5-öt választottam. :)

      Törlés
  4. engem ez a golden rose lakk emlékeztet az opi anti-bleak árnyalatára. vagy csak képen tűnik úgy? hm... :)
    nagyon szép mindkettő. amúgy az isadora golden rose dupe-jára pályázom már egy ideje csak nincs még készleten :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen én is arra pályázok már jó ideje, de mivel még mindig nem jött belőle, így hagytam magam, és megvettem az IsaDorát... :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe