Babapuha ajkak? - Maybelline Baby Lips teszt



Mindig nagyon örülök, ha olyan termékek érkeznek a magyar boltok polcaira, amikről hallottam már egy s mást külföldi blogokon, videókban. Nem azt mondom, hogy majd' megvesztem, annyira vártam, hogy a Maybelline Baby Lips megjelenjen a magyar drogériákban, de amikor szembetaláltam magam vele a Müllerben, csak felmarkoltam belőle kettőt.
Ha kíváncsiak vagytok az első benyomásimra, tapasztalataimra, akkor kattintsatok tovább!









Ha jól láttam, nálunk három verzióban lehet kapni: a kettő, amit én is megvettem, a Peach Kiss (lila) és a Hydrate (kék), illetve van még az Intense Care (sárga). Abban biztos voltam, hogy a Peach Kiss kell, mert első ránézésre úgy tűnt van némi kis színe. A másik kettő között sokáig vacilláltam, mert nem tudtam mi lehet a lényegi különbség köztük, de végül a Hydrate-et választottam.
Tagadhatatlan és vitathatatlan, hogy a csomagolás nagyon cuki, és az ilyen csomagolás-freakek, mint én, nem tudnak ilyesminek ellenállni: élénk színek, nagy betűk, egyértelműen vonzza a tekintetet. Nem olyan, mint mondjuk egy átlagos ajakápoló, amit szinte észrevétlenül veszel elő a táskából; ha ezt előhúzod, azt tutira észreveszik.
Mindkét ajakápoló 20-as fényvédőt tartalmaz és 8 órás hidratálást ígér. Ezen felül a Peach Kiss (lila) egy hét használat után egészségesebbnek tűnő, babapuha, láthatóan megújult ajkakat ígér. A Hydrate-nél (kék) pedig ugyanennyi idő után az ajkak ápoltnak és egészségesnek tűnnek, babapuhák és védettek lesznek. Node mit váltanak be ebből a szép számú ígéretből?
Amivel a csomagoláson kívül azonnal levesznek a lábamról ezek a neonszínű cukiságok, az az illatuk és az ízük. Amilyen allergiás tudok lenni arckrémek illatára, olyannyira bírom, ha egy ajakápolónak, szájfénynek fincsi illata van. A lilának, ahogyan a neve is jelzi is barackos, a kéknek pedig nagyon érdekes, szinte már frissítő, citromos illata van.
Pigmentáltságról nem igazán tudok beszélni, mivel ezek tulajdonképpen klasszikus ajakápolók, de azért a Peach Kissnek van némi színe. Tényleg ne gondoljatok semmi látványosra, de mivel vannak benne apró nagyon apró csillámocskák, így kellemes fényt, csillogást és nagyon-nagyon enyhe színt kölcsönöz az ajkaknak, nekem ez nagyon tetszik. A Hydrate viszont ebből a szempontból egy teljesen átlagos, színtelen ajakápoló.
Textúrájukat tekintve egyáltalán nem zsírosak, vagy nehezek, nagyon könnyen felcsusszannak az ajkakra (hú ez kicsit perverzül hangzik nem?!) és nem hagynak zsíros érzést maguk után. A kettő közül a Hydrate az, ami állagát tekintve lightosabb, nekem így ősszel, télen már túl könnyű is, így én többször is áthúzom az ajkaimon. A Peach Kiss viszont szerintem valahogy picit "masszívabb", így én annál jobban érzem az ápoló hatást és hogy puhává teszi az ajkaimat.
Ami a nyolc órás hidratálást illeti, ezzel sajnos nem tudok egyet érteni, mert ha nem eszem, nem iszom, akkor sem érzem tovább három óránál tovább a hatásukat az ajkaimon, a Hydrate hamarabb elillan, mint a Peach Kiss. Valószínűleg nyáron könnyebb dolguk lenne ezeknek a kicsikéknek, de a hidegebb időben azért nekem ennél tartalmasabb ajakápoló kell.
Összességében nem mondanám világmegváltó újdonságnak ezeket a Babylipseket, nem tudnak se többet, se kevesebbet egy bármilyen mezei ajakbalzsamná, szerintem nyáron valószínűleg nagyobb sikerük lesz ezeknek a könnyű, fincsi ajakápolóknak. Amúgy külföldön éppen most jöttek ki a Dr. Rescue verziók, amikről viszont azt hallottam, hogy tényleg a legszárazabb ajkakat is helyreteszik. Mégis magamnál fogom tartani a táskámban az egyiket, az tuti. Mert arra pont jó lesz, hogy napközben, rohanás közben, ha éppen kiszáradnak az ajkaim, akkor nem kell elővennem a tégelyes a Carmexemet és ujjal belenyúlkálni a BKV-n, hanem csak előkapom ezt és felkenem, de az éjszakai intenzív ápoláshoz továbbra is Carmexemet fogom használni.
Meg mert cuki, egy kis színkavalkád a táskám sötét bugyraiban. Nem is tudom rájuk azt mondani, hogy nem szeretem őket.


Kapható a Müller drogériákban 785 Ft-ért.





Ti milyen ajakápolót használtok?



Szandra






Follow on Bloglovin

You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Válaszok
    1. Sajnos azt még nem volt alkalmam beszerezni, pedig már nagyon érdekel.

      Törlés
  2. nekem ebből a pink punch verzió van meg.
    én nagyon szeretem,tökre jó illata van :)
    amúgy az argános ajakápoló a kedvencem,az mindent visz.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon cuki a csomagolás, de én picit úgy érzem hogy nagy a hype körülötte, ezek alapján valami világmegváltó ajakbalzsamot várnék - ez pedig nagyjából egy átlagos balzsam szintjén mozog ahogy olvasom tőled. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát tulajdonképpen igen... szerintem azok a Baby lip Dr. Rescue verziók, amik most jöttek ki Amerikában, azok szerintem jobban ápolnak.

      Törlés
  4. Én mindíg azt hittem h ez essence, a csomagolás miatt... Nem fogom beszerezni, mert nem nélkülözhetetlen, de örülök hogy írtál róla. :)
    A catrice hip trip ajjakápolót is nálad láttam, felénk még lehet kapni leértékelve, nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj a Hip Trip az tényleg nagyon szuper, és az még színt is ad.
      Én sem érzem nélkülözhetetlennek ezeket a Baby lipseket, de végülis örülök, hogy megvettem őket, mert legalább tudom, hogy mi a szitu :)!

      Törlés
  5. Pénteken meg akartam venni, de persze nálunk nem volt még a Müllerben. :-/

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe