Tastes Of Beauty VIP party élménybeszámoló

Fülbemászó zene, elképesztő ételek és kellemes italok, jó társaság, és ha ez nem lenne elég, sminkek és mindenféle kencék, ameddig a szem ellát- ennél kellemesebben nem is telhetett volna egy péntek estém. Október első hétvégéjén rendezték meg az Aréna Plazaban az "Arena Szépséglaboratórium" elnevezésű rendezvényt, amelyen a Douglas Parfüméria, a Klier fodrászat, a The Body Shop, a L'Occitane, a Stenders, az Estée Lauder, a Clinique és a Bobbi Brown üzletek várták az érdeklődőket többek között tanácsadással és sminkeléssel. A hétvégi programok nyitánya volt a "Tastes of beauty" zártkörű party péntek este, amelyen én is részt vehettem.
Ha kíváncsiak vagytok a képes beszámolómra, akkor kattintsatok tovább!



Mostanában nagyon a kegyeibe fogadott Fortuna, ugyanis a két személyes VIP meghívót egy facebookos játékon nyertem az Aréna Plaza facebook oldalán. Vérbeli beauty blogger lévén ki nem hagytam volna a partyt, és vittem magammal barátosnémat is, mivel ez mégiscsak egy olyan igazi csajos program :).
Az est házigazdája a "Hogyan legyek jó nő?"-ből ismert Takács Nóra volt, aki elsőként Anna Júliát, Galambos Dorinát és Polgár Odettet szólította a színpadra. Elég nehéz volt felismerni őket, ugyanis a Be Crew csapat egy rendhagyó átalakítás keretében gyakorlatilag teljesen új külsőt varázsolt a három énekesnőnek.
Ezután egy illatvacsora következett, melynek során nem csak az ízlelőbimbóinkat kényeztették, hanem az orrunkat is, ugyanis mindegyik fogáshoz tartozott egy az adott étellel harmonizáló parfüm is. Egészen újszerű kulináris élmény volt ez, erre az estére picit félretoltam a szigorú diétámat, így kóstolhattunk többek között paradicsomkelyhet kakukkfüves kecskesajttal töltve, lazacot borskéregben sütve fehérbor zselével, vagy éppen tokaji borban párolt körtét gránátalmás gorgonzolával.
A BIN JIP formáció kellemes muzsikájával folytatódott az este, Harcsa Veronika hangja egyszerűen annyira magával ragadó, nagyon tetszett.
És hát természetesen, ami az egész rendezvény lelke volt: a különböző márkák standjainál megismerkedhettünk a cégekkel és termékeikkel, tanácsokat és tippeket kaphattunk, kipróbálhattuk a termékeket, sőt akár egy gyors sminket is készítettek annak, aki szerette volna.
 
 
Távozáskor pedig ezt kis goodie baget kaptuk, ami az alábbi minitermékeket tartalmazta: The Body Shop White Musk Smoky Rose parfümminta, Stenders vörös áfonya.kecsketej miniszappan, Clinique High Impact rúzs, L'Occitane mandulaolajas tusfürdő olaj, továbbá egy 2500 Ft-os Estée Lauder kedvezménykártya és egy 3000Ft-os Douglas ajándékutalvány, ami beváltható sminkeléssel egybekötött tanácsadásra.



Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a rendezvényen. Bízom benne, hogy lesz még lehetőségem hasonlóra, hogy aztán Nektek is beszámolhassak róla és megoszthassam Veletek az élményt.



Szandra




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Szuper beszámoló volt. :)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudtam megoldani sajnos, pedig jól hangzott! Mondjuk nem is én lennék, de Takács Nóra és a Bin Jip ki tud kergetni a világból :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Takácsa Nóráért én sem vagyok oda különösebben, inkább úgy mondanám, hogy számomra valahogy semleges, de itt nem is ő volt a lényeg :)! A Bin Jip-et meg most hallottam először, és nekem esküszöm bejött :)!!!

      Törlés
    2. Jójó igazából az elveimmel ellenkezik az amit Nóra művel, de hosszú lenne kifejteni. A Bin Jip-el is hasonló a helyzet, de most nem bombázom szét a blogot a véleményemmel :D Tudom én, hogy nem az volt a lényeg, a többi biztosan jó buli volt.

      Törlés
    3. Jaja, pláne mivel ez egy nyeremény volt, így igyekeztem csak a jót meglátni benne, és élvezni :)! Amúgy egyszer valamilyen formában érdekelne a véleményed Takács Nóráról :D! Úgy értem, én nem igazán követem az ő munkásságát, csak néha itt-ott belebotlok egy-egy műsorban, így nem is tudok, és nem is akarok véleményt mondani róla, de ettől még kíváncsi vagyok, hogy más mit gondol róla.

      Törlés
  3. Ez nagyon jó lehetett. Engedélyt kérek szép csöndben irígykedni.:-D

    Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D:D Remélem azért egy picit sikerült átadni Nektek az élményből :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe