Szeptemberi kedvencek - VIDEÓ

Hát mit is mondhatnék: elég gyorsan sikerült letudni a szeptembert, csak úgy elszaladt, huss, volt, nincs. Volt pörgés rendesen minden szempontból, nem unatkoztam, az biztos, dehát úgy jó, ha zajlik, nem :)?!
Mi mással is kezdhetném az októbert, ha nem azzal, hogy picit nosztalgiázom, és megmutatom Nektek, milyen termékeket használtam a leggyakrabban és legszívesebben szeptemberben. Nincs olyan hű de sok termék, hiszen vannak fix dolgok, amiket már mutattam és azóta is nagy megelégedéssel használok, de azért 1-2 újdonság, vagy régi-új ismerős beférkőzött a mindennapjaimba.
Ha kíváncsiak vagytok rá, mik is ezek, akkor lentebb a videóra, vagy IDE kattintva meg tudjátok nézni a Youtube csatornámon.


You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. Nagyon tetszett a videó! A colortattoora rá beszéltél ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ennek örülök, tényleg nagyon jó kis termékek :)!!

      Törlés
  2. Komolyan Szandra, annyira jó olvasni/nézni Téged... esküszöm, hogy minden lelki búbánatomat, gondomat elfelejtem, mint pl. most is, amikor megnéztem a szeptemberi kedvencenkről készült videot ! :-)))
    Annyira lelkesen tudsz akár egy rúzsról is beszélni, hogy egy-két percre elhiszem, ilyen kiegyensúlyozott, boldog és harmonikus az egész világ, mint Te ! :-)
    (Egyébként nagyon szupi zebrás pulcsit lőttem hét végén az F&F-ben, kár, hogy nekem nincs blogom, és nem tudom Neked megmutatni.)
    Puszi: Marcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de örülök, hogy ezt írtad :)! Amikor elkezdek videózni, mindig átszellemülök, és a saját gondom-bajom is elfejeltem arra az időre, örülök, hogy átjön a lelkesedésem :)!
      Szerintem én is láttam a Tescoban azt a pulcsit, annyira jó cuccok vannak most (is), imádom őket.

      Törlés
  3. Igen, néha én is azt gondolom, h kár, h nem tudok mutogatni Neked én is cuccokat/termékeket, h hogy áll, milyen szép, satöbbi :)
    De azt le tudom írni, h a Rimmel rúzsokat én is szeretem, az illatuk mesés! (igen, ez is szempont :D) Pont az új Avon rúzsok miatt dühöngtem, h milyen gagyik, se szín, se tartósság, se semmi, azért ha rúzsról van szó, az a minimum, h viszonylag tartós legyen, és ne álljon össze a felvitel után két perccel... brrr... Na, most itt is jól kinyavalyogtam magam :D
    Amúgy van a Sleek-nek egy új limitált palettája, a Vintage Romance, ami tele van csodálatos és tipikus őszi színekkel! Nálam most ez az abszolút kedvenc, rég éreztem úgy, h valamit ennyire nekem találtak volna ki :) és azért még hozzácsapnám a nyári Candy kollekciójukból a hármas pirosítót, amit ma rendeltem... Az egy álom! Alig várom, h tapogathassam :D
    Vidám őszt! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nézegettem amúgy a Vintage Romance palettát, de ebben meg egy másik Sleek palettámban eléggé hasonló színek vannak, így nem éreztem olthatatlan vágyat, hogy megvegyem, bár nagyon szép kis paletta, de muszáj vagyok "korlátokat" szabni magamnak :D!
      Amúgy ha gondolod a Facebook oldalamon üzenetben nyugodtan küldhetsz nekem üziben képet, ha valamit szívesen megmutatnál, én nagyon örülnék neki :)!

      Törlés
  4. Én már nagyon várom a Vintage Romance palettát :) Szandra, tényleg... nincs kedved megcsinálni azt a sminket ami ennek a promó képe? Szerintem gyönyörű. :) Te egyébként minden nap sminkelsz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú nem tudom mi ennek a promóképe most így hirtelen... küldesz egy linket :)?
      Amúgy hétköznapokon sminkelek, általában tök egyszerű, de van hogy kicsit extrábbhoz van kedvem, hétvégén általában nem sminkelek, kivéve ha megyünk valahova :)!

      Törlés
    2. http://www.google.hu/imgres?start=124&um=1&sa=N&biw=1229&bih=807&hl=hu&tbm=isch&tbnid=G5NOrLFob5WKwM:&imgrefurl=http://metal-makeup.blogspot.com/2013/09/sleek-makeup-limited-collection-vintage.html&docid=tWuZwWYA13uc0M&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/-1np_8Klwv78/UjJw70baMnI/AAAAAAAABAo/ACJMfJgjL3k/s1600/Romance.jpg&w=960&h=420&ei=NFFNUpz7BYXFtAbTwIDQCQ&zoom=1&iact=rc&dur=15&page=5&tbnh=138&tbnw=276&ndsp=37&ved=1t:429,r:25,s:100,i:84&tx=163&ty=83

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe