Ősz a Maybelline Color Tattooval - teszt

Ezt a bejegyzést eredetileg a Makeup Blog Maybelline vendégposzt pályázatára írtam, de mindenképpen szerettem volna, ha itt a saját blogomon is megjelenik, hiszen ígértem Nektek tesztet erről a két gyönyörűséges, szipi-szupi Color Tattooról.
Ha tetszik ez a bejegyzés, akkor október 24-ból szavazhattok is majd rá, és Maybelline ajándékcsomagot is nyerhettek. De nem szaporítom tovább a szót, jöjjön ez a két gyönyörűség, és ígérem, hamarosan sminkvideóban is találkozhattok majd velük :)!



Szinte még fel sem ocsúdtam a Pink Gold árnyalatú Color Tattoo már-már diadalittas megvásárlása után (egy utolsó, megtépázott darabot sikerült megkaparintanom), máris azt kellett hallanom, hogy újabb árnyalatok érkeztek a Maybelline krémes szemfestékéből a magyar boltokba. Már önmagában ettől hírtől is éppen elég nagy ingerenciám támadt arra, hogy nyakamba vegyen a közeli drogériákat, de miután megláttam milyen csodás őszi árnyalatokról van szó, már nyargaltam is, hogy beszerezzem őket. Szerencsére nem kellett sokáig kutatnom, úgyhogy ebben a bejegyzésben a Metallic Pomegranate és a Permanent Taupe árnyalatokat fogom bemutatni Nektek.
Vitathatatlanul nagy rajongója vagyok a Color Tattoonak: az On and on bronze árnyalatnak tutira helye lenne nálam a 10 all time favourite sminktermék között, itt a The Very Style blogon és a Youtube csatornán is többször találkozhattatok már vele valamilyen formában, és ez a két új árnyalat több szempontból is különleges számomra. 

A
Metallic Pomegranate azért, mert az igazat megvallva soha nem voltam nagy rajongója a pirosas-bordós árnyalatú szemfestékeknek. Egészen egyszerűen azért, mert ha az ember lánya picit többet, vagy nem a megfelelő árnyalatot használja, akkor úgy fog kinézni mintha 1. beteg lenne, de minimum allergiás, vagy 2. kisírta a szemeit, és hát az minden, csak nem szép látvány. De mivel ez most egy metálos mélybordó/ burgundi szín arany csillámokkal, így adtam neki egy esélyt, és mennyire jól tettem. Ez az árnyalat valamennyi szemszínhez remekül passzol, mivel eldolgozva kissé szilvás színe van, a csillámok pedig  visszaverik a fényt, de nem túl hivalkodóan. Persze lehet fokozni rétegezéssel, és akkor intenzívebb az összhatás.
A Permanent Taupe pedig azért különleges, mert ez az első matt Color Tattoom. Sokan unalmasnak tartják a matt árnyalatokat, pedig ennek a színe összetett: első ránézés szimplán szürkésbarnának tűnhet, de ha jobban megnézzük, akkor látható némi mályvás-lilás beütés, én nagyon szeretem az ilyen rafinált árnyalatokat.
Nagyon pigmentált színek, kevés is elég belőlük. Azért is szeretem annyira ezeket a Maybelline krémes szemfestékeit, mert olyan velük a végeredmény, mintha sokáig pepecseltem volna a szemfestéssel, komplex az összhatás még egy öt perc alatt összedobott szemsmink esetében is.
Állagukat tekintve krémesek, éppen ezért jól eldolgozhatók. Én mindenképpen az ujjal való felvitelt részesítem előnyben, mivel annak melegétől kicsit meglágyul, és szépen eldolgozható és satírozható ecset nélkül is, így kezdőknek is tökéletes választás. Én úgy vettem észre, hogy talán a Pomegranate mintha egy ici-picit lágyabb lenne, és könnyebben olvad, mint a Taupe, ez utóbbi valahogy masszívabb, sűrűbb állagúnak tűnik
A Color Tattook 24 órás tartósságot ígérnek- de most őszintén: ki az aki 24 órán keresztül sminkben parádézik? Mert én biztosan nem, így valószínűleg soha nem fogom megtudni, hogy betartja-e ezt az ígéretét, de nekem nincs is szükségem ilyen extrém tartósságra. Nekem elég ha kb. 8 órát bír, és ezt pedig teszi is, bár úgy vettem észre, hogy a kevésbé csillogó színek tartósabbnak bizonyulnak. Így a Permament Taupe jobban és hosszabban bírj a strapát, mint bordó, csillámos társa.


Összegzésként mit is mondhatnék? Továbbra is imádom a Color Tattookat, ez a két árnyalat csak még inkább megerősítette a már amúgy is szoros kapcsolatomat ezekkel a szemfestékekkel.

A két új árnyalatot kizárólag a dm üzleteiben keressétek, áruk 1700 Ft körül van, mivel nagyon sokáig elég, így mindenképpen megéri beszerezni.


Ti próbáltátok már valamelyik árnyalatot?




Szandra

You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. A pirosas színű color tattoonak nem Metallic pomegranate a neve?
    Egyébként a bejegyzést hasznos és informatív volt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Basszus és tényleg :D! Amerikában, vagy hol a csudában hívják így ezt az árnyalatot, és mivel annyit nézegettem külföldi blogokon, meg videókon, hogy teljesen ez marad meg bennem :D!!!

      Törlés
  2. Nekem a Permanent Taupe tetszik, Joy-Napokon szerintem le is fogok rá csapni. :P

    VálaszTörlés
  3. A Permanent Taupe-pal alig várok egy sminket Tőled! :) Nagyon kíváncsi vagyok rá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jönni fog, csak még ki kell találnom, hogy pontosan milyen sminket készítsek vele :)!

      Törlés
  4. Nagyon szépek. Mindíg gondolkodom rajta, hogy vegyek -e, de az a gondom, hogy picit hosszabb műkörmöm van és nagyon nem szeretek az ilyen tégelyekbe bele nyulkálni, mert elöször a körmöm lesz olyan. Ecsettel meg tényleg nem olyan jó ezekkel dolgozni. De gyönyörű színek.
    Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban ezt igazából ujjal lehet igazán szépen és jól eldolgozni, bár egyébként ecsettel sem rossz :)!

      Törlés
  5. Én a Glamour-napokon szereztem be 3-at (pink gold, on and on bronze, mauve crush) - a harmadik volt az amit a legkevésbé akartam megvenni a színe miatt, végül az lett a kedvencem. :) A Taupe beszerzésén is gondolkodom, a bordó nem az én színem

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy a bordót én is csak később vettem meg, mert pont ezt gondoltam én is, hogy nem az én színem, aztán találtam egy képet, amin ezzel volt smink, és ott totál beleszerettem :)!!
      Örülök, hogy Neked is bejönnek :)!!

      Törlés
  6. A tescoban (legalábbis vácon) 660-ft mindegyik meg is vettem az arany árnyalatot de ennyiért tervezem a többit is beszetezni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan???? Hú, akkor tutira meglesem én is hétvégén :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe