Maratoni bloggertalálkozó

Nem is tudom hol kezdjem, annyi infó van a fejemben, és annyi mindent szeretnék leírni Nektek a Primőr bloggertalálkozójáról :)! Az biztos, hogy szuper rendezvény volt, ahol nem csak bemutatták nekünk az essence, a Catrice, a Max Factor, az ARTDECO és a BeYu új termékeit, hanem egy-két titkos infóba is beavattak minket. Mindeközben tesztelgethettünk, megcsodálhattuk élőben az elkövetkező trendkiadások gyönyörűségeit, és mivel közel 40 blogger vett részt a 10-től 16 óráig tartó találkozón, így ismerkedésre, beszélgetésre és egy kis "eszmecserére" is volt lehetőségünk.
Ha kíváncsiak vagytok a képes beszámolómra, akkor kattintsatok tovább!


Catrice és essence
A bemelegítő ismerkedés és bemutatkozás után Nagy Réka és Qeis Lina bemutatta nekünk az essence és a Catrice megújult termékpalettáját. Rengeteg újdonság van, melyek közül néhánnyal valószínűleg már Ti is találkoztatok a drogériák polcain.
A Catrice következő trendkiadása, a "Thrilling me softly" novembertől decemberig lesz megtalálható a Müllerben. Ebben a gótikus stílusú, bőr és csipke inspirálta kollekcióban lesz többek között felragasztható tus (999 Ft), szemhéjpúder triók két árnyalatban (1249 Ft), Better Than Fals Lashes szempillaspirál (1399Ft), Cat eyes szemkihúzó toll (1149 Ft), Wet shine stain ajakszínező három árnyalatban (1349 Ft), Smooth pirosító stick (1399) és öt körömlakk (949 Ft).

Az essence háza táján több izgalmas kollekció is készülődik: a "beauty beats- girls on tour with Justin Bieber" november-december folyamán lesz elérhető, ebből a kollekcióból nekem első ránézésre a bronzosító púder (1099 Ft) és a pirosító (849 Ft) nyerte el a tetszésemet.

Viszont ami sokkal inkább felkeltette az érdeklődésemet, az a "happy holidays" trendkiadás, ami szintén november-december folyamán lesz kapható. Ebben sok más között olyan hihetetlen cukiságok is helyet kapnak, mint hópelyhes fedőlakk (649 Ft), karácsonyi körömdíszek (649 Ft) és négy duó körömlakk (949 Ft).

Megismerkedhettünk az essence "gel nails at home" kollekcióval is, a helyszínen ki is lehetett próbálni, sőt két szerencsés blogger 1-1 komplett gel nails csomagot is nyert LED lámpával együtt. A kollekció segítségével magas fényű zselés manikűrt készíthetünk gyorsan és könnyen, ami tartós, hiszen akár 10 napig fent marad, ráadásul könnyen eltávolítható, hiszen csak le kell húzni a zselét, így nem roncsolja a körmöket sem.
És még egy kis képes ízelítő az essence termékekről.


Max Factor
A bemutató első részében visszatekintettünk a márka múltjára, majd a jelenből hoztak nekünk néhány érdekes adatot: képzeljétek, a nemrégiben lezajlott Glamour-napok során 22.276 db Max Factor terméket vásároltak, ez azért igencsak figyelemre méltó szám. 
Ezután végigvettük, hogy idén milyen termékek kerültek bevezetésre. Ilyen volt többek között  a CC krém, amellyel a helyszínen sminket is készített a Max Factor sminkese. A CC krém lényege, hogy táplál, ápol és fed egyetlen lépésben. A bőr hidratált és puha lesz, olajmentes formulájának köszönhetően nem tömíti el a pórusokat, és természetesen elfedi a bőrhibákat is, így gyönyörű egységes arcbőrt eredményez.

A Max Factor egyébként most már új célcsoportként a fiatalabb korosztályt is megcélozza, így kifejezetten az ő igényeik szerint alkották meg a Whipped cream alapozót, ami 2013 novemberében kerül majd a boltok polcaira. Nekem felcsillant a szemem erre a termékre, ugyanis mindamellett, hogy hidratál és olajmentes, illatanyagot sem tartalmaz, így érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják. Innovatív megoldás, hogy úgynevezett "demi matte" finise van, ami azt jelenti, hogy nincs csillogás, de mégsem szupermatt a végeredmény, üde és hibátlan lesz a bőr. Négy árnyalatban lesz kapható 3999 Ft-ért.
Egyébként ezzel a termékkel is készült smink a helyszínen, sőt mi magunk is kipróbálhattuk, nagyon érdekes, krémes, habos állaga van.
Emellett egy szupertitkos új termékről is hallhattunk és ki is próbálhattuk, ez majd csak 2014 februárjában kerül a boltokra, így még nem is mondhatok róla többet, de amint lehet, beszámolok róla Nektek.

ARTDECO és BeYu
Végül, de nem utolsó sorban megcsodálhattuk az ARTDECO termékskáláját és készülődő trend kollekcióit. Én nem is tudtam, hogy az ARTDECO egyébként egy csoport, ami alá a következő márkák tartoznak: ARTDECO, Anny, BeYu, Make Up Factory, MissLynn és Malu Wilz.
A márkának vannak ugyebár alaptermékei, ilyenek pl. a szemfestékek, szempillaspirálok, vagy éppen a körömlakkok. Vannak újratölthető termékeik: talán már Ti is láttátok azokat a különböző méretű kis boxokat, melyekbe saját ízlésünk és kedvünk szerint válogathatunk össze szemfestékeket, korrektort, vagy éppen pirosítót.
Ezen kívül vannak speciális termékeik: ilyenek a szemhéjalapozó (best szemhéjalapozó ever, imádom!!!), a Lash Booster, ajakra való termékek (pl. chilis ajakduzzasztó szájfény), vagy éppen a fixáló púder. Létezik még az ásványi anyagokból álló mineral kollekció, illetve az ARTDECO-nak is vannak trend kollekciói. Ilyen pl. a novemberben a boltokban kerülő Vintage Glam kollekció, amit a "The Great Gatsby" film inspirált, és többek között csodás csomagolású highlighterek, rúzsok és lakkok is megtalálhatók lesznek benne.
Utolsóként a BeYu termékeivel ismerkedhettünk meg, ez egy igencsaik fiatal márka, hiszen 1999 óta létezik, és csak a Douglasban kaphatók a termékei. Kifejezetten a fiatalabb korosztály célozzák meg, nekem nagy kedvencem lett az elmondottak alapján a Color Biggies kétfunkciós szemceruza, ami szemfestékként is használható és nem csak a szemhéjon, hanem akár belső szemzugba, vagy a szemöldökcsontra is, vagyis abszolút többfunkciós, ráadásul nagyon tartós is.
Természetesen ez a márka is kijön még karácsony előtt egy trendkollekcióval, ami a Rock Romance névre hallgat, és többek között csodás metálszínű szemfestékek és körömlakkok lesznek megtalálhatók benne.
Bár elég hosszú, és információban, termékekben gazdag bloggertalálkozó volt, de nagyon élveztem, szuperül éreztem magam, ráadásul  a szervezők finomságokkal is készültek nekünk, hogy tudjunk egy kicsit nassolni az előadások között. Soha nem láttam még ennyi szépségbloggert egy helyen, kicsit sajnáltam is, hogy nem tudtam mindenkivel váltani néhány szót, akivel szerettem volna, de remélhetőleg lesz még rá alkalom.
Jöjjön még néhány hangulatkép a találkozóról.
A találkozó után boldogan és rengeteg, mondhatni zavarba ejtően sok termékkel tértem haza, elképesztő mennyi mindent kaptunk, azt sem tudom mihez nyúljak először, mit próbáljak ki. Ezúton is köszönöm a szervezőknek a meghívást, és ezt a rengeteg ajándékot, alig várom, hogy tesztelgethessem őket.


Írjátok majd meg, hogy miről szeretnétek tesztet, sminket!
Illetve ha bármilyen kérdésetek van a termékekkel, trendkiadásokkal kapcsolatban, írjátok meg, rengeteg infót kaptunk, de képtelenség lett volna mindent leírni ide, de szívesen segítek, ha valami érdekel Benneteket!


Szandra



Follow on Bloglovin

You Might Also Like

45 megjegyzés

  1. A MAX FACTOR cuccokról látnék szívesen tesztet!:) Bár a CC- imádom- és a Creme Puff megvan:)

    VálaszTörlés
  2. uuuu a mennyországban jártatok! :)) én is a Max Factor termékekre szavazok elsőnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is úgy éreztem magam, rengeteg "nyalánkság" volt ott :)!!!

      Törlés
  3. Az essencenél "gel nails at home" kollekcióba mennyibe fognak kerűlni a lakkok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Azok már augusztus óta kaphatóak! Csak alap, bázis és fedő cuccot kell megvenned /meg a lámpát/ amúgy a szín pedig a sima essence lakkokkal működik, azt kell használni!

      Törlés
    2. A gel nails lemosó 849 Ft, az alap/primer szintén ennyi, a lehúzható zselés alap 999 Ft és a sima zselés fedőlakk is ennyi, és amúgy meg az essence színes lakkjaival tudod használni :)!

      Törlés
  4. Szuper cuccokat kaptál, konkrétan mindent mutass be :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D:D Nem ígérem, hogy menni fog, de igyekszem mindegyikről beszámolni majd valamilyen formában.

      Törlés
  5. Justin Bieber féle kollekciót már több, mint egy hete láttam a Mammut Rossmann-ban, érintetlenül...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy ez lehet, mert a Rossmannos essence állványokat ha jól emlékszem nem a Primősök csinálják, hanem a Cosnovások, tehát ott lehet, hogy más az időzítés.

      Törlés
  6. Nagyon szép összefoglaló volt! Felkeltette a figyelmem az a Max Factoros ecset? Ilyenről még nem hallottam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát látod én sem :)! Ez egy elég nagy fejű púderecset, fekete színű, kíváncsi vagyok, hogyan szuperál majd :)!

      Törlés
  7. Nagyon örültem, hogy megismertelek Szandra! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgyszintén :)!!! Remélem lesz még alkalmunk találkozni :)!!!

      Törlés
  8. Azta mennyi újdonság!!! :O Kész anyagi csőd!
    Instagramol-on egy német lánynál láttam egy essence Metal Glam highlightert (01 gold digger) - erről tudsz valamit? A mostani metal-ba van v lesz még? Valami brutálisan pigmentált, muszáj beszereznem. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről nincs infóm sajna :(! Lányok valaki?

      Törlés
    2. Azóta kiderítettem, köszönöm. :) A mostani M.G része, és még beszerezhető.

      Törlés
  9. Kedves Szandra!
    Ez fantasztikus!
    Igazából minden tapasztalatod érdekel a termékekkel kapcsolatban, mert számomra ez jelentősen befolyásoló tényező a vásárlás során. Szóval amire azt mondod hogy nem vált be, az szóba sem jöhet :)
    A "megfizethetőséget" figyelembe véve engem a Catrice, Essence, Max Factor termékek érdekelnének.
    A Catrice Rossmannban nem lesz kapható? Milyen a felragasztható tus?
    A CC krém miben különbözik a BB krémtől?
    Köszönöm! Jó pihenést a hétvége hátralevő részére! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú ez nagy felelősség nekem, hogy ennyire számít a véleményem, de örülök is neki :)!!
      A Catrice-t lehet kapni Rossmannokban, csak sajnos nem mindegyikben :(.
      A CC krém a Color Correction rövidítése, és elvileg nagyobb fedése van, mint egy BB krémnek.
      Felragasztható tust még nem próbáltam, nekem egy picit idegennek tűnik, de valamilyen extrémebb sminkhez egyébként jópofa lehet.

      Törlés
  10. Köszönöm a gyors bejegyzést! A Superheroses kollekció az Essencetől nem lesz itthon kapható????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről nem is esett szó, szóval lehetséges, hogy nem :(.

      Törlés
  11. * Superheroes- elnézést a telefonom megint önállóan kommentel :-)

    VálaszTörlés
  12. Vagy látomásom volt, vagy pedig ezek a Justin Bieber-es cuccok már kaphatóak úgy két hete a Rossmannba!? :D A CC krémre én is kíváncsi lennék, mert holnaptól csak 1799ft lesz szintén a Rossmannba! Sok akciós termék lesz lányok, nézzetek be...aki még nem látta a katalógust! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem azért van az, hogy bizonyos helyeken már látható, mert az essence termékeket a Primőr mellett a Coty kft is forgalmazza. Azt hiszem a Rossman az ő területük, a dm-Müller pedig a Primőr :)

      Törlés
    2. Egészen pontosan a Rossmanokban a Cosnovások felelősek az essence termékekért, nem pedig a Primőr, emiatt lehet az, hogy már láttad a Justin Bieber kollekció.ott.
      Na a CC krémről akkor mindenképpen beszámolok majd, csak még kell tesztelgetnem :).

      Törlés
    3. Ezt én sajnos nem tudtam, hogy hová ki szállít! Viszont van, ami a másik helyeken van hamarabb, mint pl. a Rossmannba! Már Augusztus óta írták ezt az otthoni gél lakk készletet, és én még csak szeptember vége felé kezdtem el látni őket! Várjuk majd a beszámolót! :)

      Törlés
    4. Sajnos szerintem sokszor amiatt is késik a dolgok, mert esetleg már ott van az üzletben, de valami miatt később teszik ki... :(

      Törlés
  13. Juuj de szerencsés vagy. Engem a max faktor termékek, artdeco szemhélyalap, essence rúzs és a tubusos spirál érdekel a legjobban. Na mep persze az összes többi:-D
    Smink videó de a teszt nagyon érdekel.
    Szuper cikk. Köszi.
    Nagyon szeretem a blogod:-D
    Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, örülök, hogy tetszett :)!
      Az ARTDECO szemhéjalapot nagyon régóta használom, és nagyon örülök, hogy most a csomagban is volt egy, a legjobb szemhéjalap, amit valaha használtam. Nagyon tartós lesz a szemfesték, de tényleg :)!!!
      Biztos, hogy valamilyen formában fogsz majd találkozni a legtöbb termékkel :)!

      Törlés
  14. Essence karácsonyi trendkiadások soha nem jönnek be! A crystalliced vot a "kedvencem", de sajnos csak képeken.... A happy holidays kiadás egyáltalán nem tetszik és bejön pedig karácsonyi.. Sajnos szomorú lettem most :((((
    Köszi a képeket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nincs mit :)! Nekem a hópehely lakk, meg a karácsonyi körömdíszek pedig baromira tetszenek, szerintem nagyon mindkettő :)!!!

      Törlés
  15. Júúúj de szuper lehetett! :))) Beyu termékek tesztjére vagyok nagyon kíváncsi :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  16. Hú mennyi mindent kaptál! :)
    Engem a catrice trend kiadások érdekelnének, jó lenne ha mindig megírnád, hogy mikor és hol lesz új belőle. A neten, vagy a catrice facebook oldalon nagyon hiányosak az infók. Te meg frissen kapod ezek szerint a felvilágosítást.
    A kedvenc termékeim, és mindig érdekelne, hogy milyen újdonság érkezik éppen belőlük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig amúgy nem kaptam róla sajnos hírlevelet, szóval én sem tudtam mindig pontosan, de remélem most már fogok, de elvileg a facebook oldalukon, amiket kiírjak, meg amiket írtam itt én is dátumokat, azok tőlük vannak, csak ahogyan írtam fentebb kommentben a Primőrösök a Müllerben lévő termékek forgalmazását csinálják, a Rossmannban lévőt a Cosnovások csinálják, és a kettőnél nem feltétlenül ugyanúgy mennek a dolgok.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  17. Örülök, hogy láttalak, máskor remélem beszélgetni is sikerül :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj igen, az jó lett volna, de azért én is örültem Neked :)!

      Törlés
  18. Szia :) azt szeretném megkérdezni hogy milyen körömlakk van a körmödön? Nagyon tetszik a színe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jól emlékszem itt a Catrice RaspberryFields forever árnyalatú lakkja volt rajtam :)!

      Törlés
  19. Szia! Érdeklődnék hogy nem-e tudod, hogy az Essence karácsonyi kollekciója elérhető-e már a nagyközönség számára. Mosonmagyaróvári vagyok, és eddig sajnos nálunk még sem a Rossmannban sem a Müllerben nem volt :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dm-ekben már többen látták, úgyhogy ott próbáld meg első körben :)!

      Törlés
    2. Köszönöm a válaszod!
      Nálunk a városban Essence termékek nincsenek a DM-ekben, csak Rossmannban és Müllerben vannak. Legalábbis eddig így volt! Ma, gondoltam próba cseresznye, ha már úgyis útba esik, benézek DM-be. És habár ez a legkisebb DM a városban, azonnal szembe nézett az Essence karácsonyi kollekció! Annyira örültem! 3 lakkra le is csaptam :)

      Törlés
    3. De jó, nagyon örülök, hogy sikerült elcsípned :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe