Glamour-napos szerzemények - videó

Eredetileg nem terveztem külön videót arról, hogy miket vettem a Glamour-napokon, hiszen a vlogban azért láthattatok pár dolgot. De mivel annyian kértétek, hogy kíváncsiak vagytok hol/mit/mennyiért vettem, így beadtam a derekamat :)! Merthogy lesznek novemberben Joy-napok is, így hátha láttok egy-két ötletet. A videó viszonylag hosszúra sikeredett, majdnem 25 perces, merthogy elég sokmindent vettem, meg munka után csináltam, így eléggé be voltam lassulva, nem tudtam gyorsabbra venni a dolgot.... Viszont a sminktermékekről mutatok közeli színmintákat is, szóval megéri megnézni :).
A Youtube-on a videó alatt minden infót megtaláltok: az árnyalatok nevét, linkeket weboldalra stb, szóval ha kérdés van, először mindenképpen csekkoljátok az infókat :)!
Lentebb a videóra, vagy IDE kattintva meg tudjátok nézni a Youtube csatornámon.



You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Imádtam ezt a videódat Szandra! :) Ennél jobban már csak a benne lévő termékekről szóló teszteket fogom kedvelni. ;) Mivel készítetted a sminkedet? Nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :)! Hú most megfogtál, mert este csináltam a videót, és ez még a reggel feldobott smink volt, de talán a Naked2-vel pingáltam aznap reggel valamit :)!

      Törlés
  2. Szia! Én a Clanrins szájfényről szeretnék a legjobban tesztet! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe