Csipke hatású smink // Alkalmi smink - videó

Mivel mostanság elég sok Halloween-i  beöltözős bulit csinálnak, így arra gondoltam, hogy csinálok egy last minute, csipke hatású álarchoz hasonlító sminket, ami azoknak lehet jó megoldás, akik nem akarnak valami ijesztő dolgot magukra ölteni, de mégiscsak szeretnének valami álarc-szerűséget. Ezt egy fekete tus segítségével bárki könnyedén és gyorsan elkészítheti, ugyanis ha én a nulla rajztehetségemmel meg tudtam csinálni, akkor bárki meg tudja :D. És mivel ennek az "álarcnak" az alapja egy ezüstös-bordós alkalmi smink, így tulajdonképpen ez egy 2in1 videó lesz, szóval aki csak egy szép partysminkre kíváncsi, az is nézze meg a videó első felét.
Lent a videóra, vagy IDE kattintva megnézhetitek a Youtube csatornámon.
Remélem tetszeni fog.


You Might Also Like

19 megjegyzés

  1. Szuper és nagyon ötletes! Bár nekem úgy jobban tetszene, hogyha teljes maszk formát rajzoltál volna a szemed köré, mert nekem így egy kicsit felemás... De ettől függetlenül nagyon szépséges! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :)! Igazából direkt csináltam ilyen egyik oldalra "lejtősre", hogy ne legyen az a szokványos :)!

      Törlés
  2. Nagyon jó lett Szandra! :) Szép színe van ennek a Color Tatoo-nak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj nagyon szeretem, önmagában is jó, de alapnak is remek :)!

      Törlés
  3. Szerintem is jobb lett volna, ha teljesen megrajzolod. :) Egyébként szuper lett és nagy ötletes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Direkt csináltam ilyenre, hogy legyen benne egy kus csavar, de azért örülök, hogy tetszik :)!

      Törlés
  4. gyönyörű smink lett!! Egyszerűen imááádom <3

    VálaszTörlés
  5. szuper jó lett, gyönyörűű! :))

    VálaszTörlés
  6. Csipkelány copy... ő már csinált ilyet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az értékes hozzászólást. Egyáltalán nem kopiztam őt, mivel ő sokkal kifinomultabb és részletgazdagabb sminket csinált, én inkább az egyszerűségre és gyorsaságra törekedtem. Dalma videóját egyébként most pont nem néztem meg, de emlékeztem, hogy ő már csinált korábban egy ilyen gyönyörű sminket.

      Törlés
    2. Akkor leírom még egyszer, mert biztosan nem volt érthető: láttam Dalma videóját még hónapokkal ezelőtt, most az ő videóját nem néztem meg. Dalma sokkal kidolgozottabb, részletgazdagabb és igényesebb csipkesminket csinált mint az enyém, nekem nem ez volt a célom, hanem hogy egy gyorsan elkészíthető, egyszerűbb csipkesminket csináljak azoknak, akiknek nincs olyan jó kézügyességük. Ha szerintetek koppintottam Dalmát, akkor én ezt csak megtiszteltetésnek veszem, mivel ő sokkal szebb sminket csinált, de akkor rajta kívül még 82 másik csipkesmink videót is koppintottam a Youtube-ról. Nézzétek meg, hogy még hogy hányan csináltak ilyen videót a Youtube-on...

      Törlés
    3. Hát aki így védekezik, annak vaj van a füle mögött. Még jó, hogy nem az én beosztottam vagy, kicsit nagyképű vagy nem gondolod... ???

      Törlés
    4. Te tényleg nem érted, amit írtam? Pont azt írtam, hogy a Dalma sminkje mennyivel jobb és szebb, mint az enyém, és hogy nem is kopinthattam volna róla, mert én nem tudnék ilyen szépet csinálni. De úgy látom felesleges bármit is írnom, nem védekezek semmivel, a tényeket írtam le. Köszönöm a kommentedet.

      Törlés
    5. Még egy valami, sokmindent el lehet mondani rólam, de azt nem, hogy nagyképű vagyok, úgyhogy ezt kikérem magamnak, ahogyan azt is, hogy idekevered a munkát. Ez egy sminkkel/szépségápolással foglalkozó blog/Youtube csatorna, úgyhogy semmilyen módon nem tartozik ide, hogy én mit is hogyan dolgozom. Ha pedig ezt nem tudod tudomásul venni, akkor kérlek ne rontsd itt tovább a levegőt a névtelen kommenteddel. Köszönöm!

      Törlés
  7. Csipkelány jár ide okoskodni, amikor ő azzal robbant be a köztudatba, hogy egy Púderfelhő Andit fikázó posztot írt, mert fájt neki, hogy ő jobban él? Ne legyünk már álszentek, Dalma a legsunyibb bloggerina és nem Alexandrát akarom védeni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Félreértés ne essék, de az a "Csipkelány", aki itt fentebb kommentelt, az nem Dalma, tehát nem a blogger/Youtube-os Csipkelány, csak valaki, akinek ugyanez a felhasználóneve.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe