A legelső vlogom - VIDEÓ

Bizony-bizony, elérkezettnek és megfelelőnek láttam a pillanatot arra, hogy videónaplót készítsek Nektek egy napomról. Arra gondoltam, hogy a Glamour-napi vásárlókörút jó apropó lesz erre: így például bejöhettek velem a próbafülkébe, megmutatok pár dolgot, amiket vettem, sőt mivel pont a vlogolás közben kapom meg az októberi PIXIBOX-ot, így még azt is megmutatom, hogy mi volt a szülinapi dobozkában. Szóval ez most teljesen más lesz, mint az eddigi videóim, hiszen nem bent ücsörgök a szobában :)! Éppen ezért előre szólok, hogy vannak benne zajos részek, amit én akkor-ott nem feltétlenül érzékeltem, dehát ezek a bevásárlóközpontok már csak ilyen hangos helyek, szóval előre is bocsi ezekért a részekért. De azért remélem tetszeni fog :)!
Megnézhetitek lentebb a videóra kattintva a Youtube csatornámon, vagy ITT!



You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Ügyi vagy! Nagyon jó lett! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem az ilyen videózáshoz nincs idegzetem. Úgy rohangáltam, mint egy őrült, lejártam a lábam; eszembe jutott, hogy kamerázni kéne, de csak egyszer-kétszer volt erőm... Nagyon jó lett a vlogod, remélem, csinálsz még ilyent. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :)! Amúgy szerencsére olyan nagy "őrülettel" csak a Müllerben találkoztam, meg a H&M-ben, a többo boltban nem volt tömeg, meg ilyenek, meg a boltokban nem is nagyon akartam kamerázgatni, mert nem szerintem nem igazán lehet/szokták szeretni...

      Törlés
  3. Nagyon jó videó lett :)) Aranyosak vagytok a férjeddel, főleg amikor énekeltek :) És persze jó cuccokat vettél ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)! Amúgy pont ma vettem fel egy videót arról, hogy miket vettem, mert itt csak 1-2 dolgot mutattam meg, és sokan kérték, hogy mutassam meg miket szereztem be :)! Elvileg pénteken fent lesz a videó :)!

      Törlés
  4. Már nagyon vártam ezt a videódat, nagyon cukik voltatok (imádtam az outfitjeidet is), szívesen néznék több hasonlót! :))

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe