Vettem, kaptam... szerzemények :)

Az elmúlt hetekben vettem, illetve mivel névnapom volt, kaptam is pár dolgot, úgyhogy arra gondoltam, megmutatom Nektek ezeket, ti meg majd jól írjátok meg kommentben, hogy melyikről szeretnétek részletes beszámolót, posztot, első benyomásokat, miegyebet :)!








Catrice All Round Mascara Ultra Black 010: Semmit nem hallottam még erről a spirálról, egyszerűen csak megláttam. A csomagolás szerint mindent tud: hosszabbít, dúsít és göndörít, ráadásul ultra fekete, úgyhogy az ilyenek mindig nagyon kíváncsivá tesznek. Vagy nagyon pofára esés lesz belőle, vagy találtam egy baromi jó spirált egészen olcsón. Eddig az utóbbi felé hajlik a mérleg nyelve, ugyanis már használtam és egészen meggyőző.
Catrice körömlakkok- 915 George Blueney és Candy Shock limitált kiadás C04 Vanilla Love: Nagyon szeretem a Catrice lakkokat, de ez már szerintem tudjátok rólam. A sötétebb szín egy nagyon szép csillámos, sötétkék lakk (bár ez a képen sajnos nem igazán látszódik), az árnyalat neve meg...pfff... behalok rajta :D! Aki ezeket kitalálja, milyen jó munka lehet már :D!!! A másik pedig egyértelműen vaníliafagyi színű.

OPI Euro Centrale kollekció Polka.Com: Ezt a csillámos fedőlakkot még nem próbáltam, de már égek a vágytól, mert egészen egyszerűen gyönyörű: pink, türkiz és lila csillámok vannak benne.
anatomicals no old bags allowed szemkörnyékápoló gél: A Douglasban lehet kapni az anatomicals márka termékeit, és megmondom őszintén, hogy először a csomagolás, meg a rajta lévő szöveg fogott meg, szerintem nagyon poén :D I'm sorry, de engem meg lehet venni ilyesmivel... :D. Amúgy ez egy hűtő és ránckisimító szemkörnyékápoló gél, ami elvileg segít a szemem alatt lévő Samsonite-ok eltüntetésében is, na meglátjuk.

F&F szandik: Május 23-ig 30% kedvezménnyel kaphatók a nyári kiegészítők, szandik, papucsok, úgyhogy most érdemes lecsapni rájuk a Tesco áruházakban.
Aldo Vandini ápoló testradír vanília-makadámia dió: A Tescoban kaphatók ennek a márkának a termékei, meg talán még valamelyik drogériában is. Ezt a testradírt már ki is próbáltam, elég durvák a szemcsék, úgyhogy nem az van, hogy 2 másodperc alatt szublimálnak, és köszönjük vége is a radírozásnak... szóva elég jól radíroz, és nagyon puha és illatos lesz utána  bőr.
Aldo Vandini ajakradír barna cukor és sárgabarackmagolaj: Ezt is kipróbáltam már és zseniális kis termék: a kis granulátumok feloldódnak dörzsölés közben, és az ajkakon egy ápoló olajos gélréteg marad.
OPI Euro centrale minilakk kollekció: Erre nagyon fájt a fogam, négy minilakk található benne, köztük a két középső az én személyes kedvencem ebből a kollekcióból: Cant't Find My  Czechbook, Suzi's Hungary AGAIN!,  You're such a BudaPest, OY-Another Polish Joke!

Balea testápoló krém Indian Chai (limitált): Hiába, ha a chai tea lattet szeretem, akkor nyilván ezt is. :D Bár kicsit későn kapcsoltam a Baleának ezzel az Indian Chai-os limitált "kollekciójával" kapcsolatban, pedig isteni finom az illata, és jól ápol is. Krémmánián láttam, hogy volt belőle radírozó tusfürdő is, de egyelőre nem találtam sehol, gondolom már elfogyott... :(. Ha valaki esetleg találkozik vele valahol, szóljon!
alverde hajvaj avokádóval és shevajjal száraz és töredezett hajra: Ez egy ápoló hajpakolás, amivel én most találkoztam először, de gondoltam teszek vele egy próbát, mert éppen nem volt semmilyen hajpakolásom. Egyszer már használtam: hajmosás előtt eloszlattam a hajamon a hajtöveket kihagyva, rajtahagytam kb. egy fél órát, majd utána a hajat mostam a megszokott módon. Nagyon puha lett tőle a hajam, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy hosszabb távon hogy működik majd.
Catrice Camouflage Cream korrektor 010 Ivory: Egy ideje már szerettem volna megvenni, de nem vadásztam rá tudatosan, viszont mivel most éppen volt a legvilágosabb árnyalatból, így nem hagytam ott. Már próbáltam, bőrhibákra szerintem szuper, mert tényleg nagyon jól fed.
alverde 2in1 krémpirosító és ajakbalzsam- 30 light apricot: Már írtam róla, hogy az alverde előrukkolt pár termékkel, és mivel éppen krémpirosítót keresek (az új Bourjois-t egyelőre sehol nem találom :(), így gondoltam próbát teszek ezzel. Nagyon kellemes barackos színe van.
Catrice made to stay krémes szemfesték- 070 Mauvie star: Nagyon szeretem a krémes szemestékeket, mert egyszerűen és gyorsan, szép és tartós sminket lehet készíteni velük, és megtetszett ez a csillámos-lilás árnyalat.
alverde szájfény bio aloe-vera kivonattal- 30 Traumwolke: Szerintem nem nagyon van nude szájfényem mostanság, ez viszont egyértelműen az. Jó lesz önmagában, vagy rúzsok fölé.
Catrice körömlakk 865 Yellow Sub-Mandarine: Egyértelműen mandarin színű :D, viszont érdekes, hogy az üvegben látni egy enyhe gyöngyházas fényt, de sajnos ezt a körmökre felkenve már nem tapasztaltam :(.
Balea Trend it up szárazsampon: Elfogyott, szerettem, újravettem, ennyi :).


Melyikre vagytok részletesebben is kíváncsiak?

Szandra


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

29 megjegyzés

  1. Juj, de szépek ezek a lakkok:))

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Az alverde 2in1 krémpirosító és ajakbalzsamról én szívesen olvasnék többet is, én is gondolkozom a megvásárlásán!:) Az OPI lakkok pedig gyönyörűek, a csillámos fedőlakk nagyon kíváncsivá tesz. :D

    VálaszTörlés
  3. Kár, hogy nem videót készítettél.... :( Amúgy jó kis cuccok! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondoltam rá, de most nem igazán vagyok videózós "állapotban", sorry... :( Majd legközelebb

      Törlés
  4. A Catrice Camuofalege korrektorja tényleg nagyon jó, nekem is megvan.Én a szemem alá szoktam tenni belőle és nagyon jól funcionál! :) A szandik is nagyon jók, meg a lakkok! :)
    A Catrice szempillaspiráljáról én is szívesen olvasnék többet, illetve az alverde termékeiről, nagyon kiváncsivá tettél! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Catrice korrektort próbáltam a szemem alá, de sajnos nekem ott már vannak ráncaim, és sajnos beleült... bár sajnos kb nincs olyan korrektor, ami ne ülne bele :D... szólva oda jobban szeretem az ennél krémesebb, könnyebben kenhető korrektorokat.

      Törlés
  5. OPI Euro Centrale!!!!! *.* Honnan? Müller? :)

    VálaszTörlés
  6. Az OPI és a Catrice Yellow Sub-Marine lakkok nagyon érdekelnének, meg a Balea testápoló, fontolgatom a megvásárlását. A Balea szárazsampon pedig az egyik legjobb dolog, amit valaha kitaláltak :D

    VálaszTörlés
  7. Az alverde ajakbalzsam és pirosító mindenképpen érdekel és acatrice candy scock vanillia fagyi színű lakk is, mert szeretném megvenni, de megnézném hogy mutat felkenve :)
    A catrice krémes lila szemfesték nekem is meg van, de nem olyan jó, mint pl a color tattoo, de azért szép a színe, de nekem kicsit csomósodik :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt meg tudod nézni a Catrice körömlakkot, mert már tettem fel róla képet :)
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=310360399097220&set=a.128760073923921.25342.128207130645882&type=1&theater
      A catrice krémes szemfesték valóban nem annyira szuper, mint a color tattoo, de nekem nagy gondom azért ezzel sincsen, bár talán kevésbé tartós. Külföldön tökjó színekben lehet még kapni a Color tattoot, nem tudom miért nem hoznak be több árnyalatot Magyarországra is :(

      Törlés
    2. Köszi a linket, pedig már láttam is ezt mikor feltetted facebookra, csak valahogy nem realizálódott bennem, hogy ez az a lakk :)
      Ne is mondd, már kinéztem a pomegrante punk árnyalatot, amit persze itthon nem lehet kapni :(:( nem értem miért van ez!?!

      Törlés
    3. Nem tudom, de ezt utálom nagyon, hogy néhány kiválasztott árnyalat van nálunk, a többire meg csak a külföldi youtube guruk videói láttán csorgathatom a nyálam :(....

      Törlés
  8. OPI körömlakkokat mennyiért vetted?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajándékba kaptam, de amúgy a normál méretű lakk a Douglasban 3000 Ft, a 4 minilakk szett pedig 4000 Ft.

      Törlés
  9. Az alverde 2 az 1ben "cucc"ra vetek majd egy pillantást, ha nálunk is kapható már (Nyíregyháza)
    A catrice korrektort én is nagyon szeretem. Szem alá Bourjois-t használok, ezt meg hegekre leginkább. Tényleg nagyon jól fed és tartós! :)
    Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerültek így akcióval a szandik? Bejövősek :)

    VálaszTörlés
  10. Oh, mennyi szépség! *.* A szemkörnyékápoló gélre nagyon kíváncsi lennék, tényleg irtó cuki a csomagolása, ezzel már engem is megvett. :D

    VálaszTörlés
  11. a Catrice spirál nekem a piros verzióban van meg (nem tudom, mi a különbség:D), de én imádom, gyönyörűen dúsít, göndörít, és egyáltalá nem potyog. nekem a kedvenc napi spirálom:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én azt nem is láttam még, vagy csak inkább nem néztem, ezt sem kerestem különösebben, csak úgy "szembe jött", és sokat mondónak tűnt :)!

      Törlés
  12. A Balea Indian Chai testradírt én tavaly nyáron vettem és már akkor alig találtam belőle: olyan, mintha az tavalyi kiadás lett volna, a testápoló pedig idei. Nagyon szerettem volna megvenni ezt a testápolót, a testradírnak imádom az illatát, de szomorúan konstatáltam, hogy szilikont tartalmaz, amiről én egy ideje 'leszoktam'. Pedig az az illat.. *-* :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor tutira lemaradtam róla... :(
      Hát igen, nekem is le kéne szoknom ezekről a károsabb összetevőkről... :/

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe